Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (32)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Buna dimineata!!!

Hai Mari cu cafeluta!!!

Maia canta la carusel de la ora 7! E asa scumpa!!
Si ea vb cu precipitatii,ii place sa faca balonase si sa "scuipe".Uneori, cand are chef de joaca,sufla in bibe in loc sa traga!

La multi ani Pity!!!!

Azi e si la mine un an de cand am vazut doua liniute rosii pe testul de sarcina!!

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelka77 spune:

Buna dimineata. M-am prezentat cu tigarile si cand colo nu avem cafea. MARRRRRIIIII!!!!!! Unde esti ca faci asa o cafea buna!!???

Momentul cand am aflat ca sunt insarcinata... mi-am dat seama inainte sa fac testul de sarcina. Sa nu radeti dar imi tot venea sa fac partzuri fara sa fi mancat nimic care sa aiba asemenea efect. Si asa am stiut ca ceva e altfel mai ales ca si intarziasera rusii cateva zile. Asta era prin 10 ianuarie...

LA MULTI ANI PITY!!!
LA MULTI ANI SARBATORITLOR ZILEI!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

neata de la mare cu soare.si ofticata ca nu pot iesi cu copiii care inca mai sunt cu muci.chiar, nu pot sa-i scot deloc nu?
la multi ani si de la noi cu intarziere sarbatoritilor de ieri si azi.
la multi ani, pity!!!!
kamy, e un scump emanuel si ce frumos doarme.
donna, nu ne plictisesti deloc.asa am patit si eu ca tine.in ajunul revelionului(cu o intarziere de 1 saptamana dar pt mine era normal ca la fiecare luna imi venea cu o saptamana mai tarziu) pun sa fac un test convinsa ca iar imi intarzie o saptamana.si iese puternic pozitiv.nu-mi venea sa cred(avusesem in acelasi an 2 sarcini pierdute, ma rog una confirmata una nu).pe moment m-am bucurat dar cu o oarecare retinere.nu i-am spus decat sotului si mamei.pana pe 13 ianuarie la primul eco am stat ca pe ghimpi, de fapt cam toata sarcina.
si calin a dat desteptarea la 7.30, fra-su a mai dormit pana la 8.azi sunt solo cu ei.sa vad cum rezist pana maine dimineata.o sa cad lata diseara.
ma duc sa termin si eu cafeluta.
PS:adelina, tot respectul meu pentru tine si pt curajul tau.

Mergi la inceput

NASTASIE daca mai aud doar muci si nu stranuta, nu au febra cred ca poti sa ii scoti la plimbare pe kinderi. Eu am scos-o cand avea doar muci.

ADELINA chiar ca e o luptatoare; prima data am vazut cat de tanara e; alte fete la vasta ei inca "copilaresc" si ea a avut curajul sa faca si un copil. Cand a zis ca e si mama singura.. jos palaria. Curaj nu gluma; sincera sa fiu, in situatie ei, nu pot baga mana in foc ca as fi luat aceeasi decizie. E de admirat.

Si inca o data: MARRIIIIIIII!!!!!!

Mergi la inceput

miha, pai numai muci au avut.febra nu avut si nici nu au.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selenar spune:

Buna dimineata la mamici si bebelusi!

Noi azi facem 5 luni!

Adelina, Ariana, am citit povestirile voastre si m-am emotionat pana la lacrimi. Va admir.

O duminica frumoasa la toata lumea!

Elena & Vladut

Mergi la inceput

NASTASIE noi am avut muci din aceea care nu curg, se auzeau numai sus in nas. Si ca proasta tot aspiram la ei si tot mai multi se faceau. Am renuntat la aspirat si ii puneam doar apa de mare Humex, o ridicam sa stranute si in 2 zile am scapat de ei. Asta dupa ce ma chinuisem o saptamana cu batista bebelusului si chinuisem si copilul. Ca sa vezi ce mama denaturata sunt eu...chinui copilul cand rezolvarea e atat de usoara.
Adevarul e ca mucii sunt chinuitori pentru copil (si pentru parinti). Sper sa treaca repede la voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_night spune:

Buna dimineata,

Imi cer scuze ca dau buzna, sunt o mamica de la buburuze de ianuarie februarie 2011 si vreau sa va intreb daca nu aveti nevoie de niste lapte praf Humana contra diareei. Am primit doua cutii care expira acum la sfarsitul lui februarie si alte doua care expira la sfarsitul lui aprilie, nu le folosesc si nu as vrea sa expire la mine in dulap, este pacat.

Detalii aici: http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=15838&n=Lapte-praf-HUMANA-contra-diareei---2-cutii

Va rog daca sunteti interesate sa imi dati PM, nu prea mai am timp sa intru pe forum. Multumesc si o duminica minunata!

Anca, mamica fericita a Dianei Maria (02 ian 2011)

Copiii trebuie sa fie indulgenti cu adultii. (Antoine de Saint Exupery)

Mergi la inceput

mihaela, la noi sunt cred ca in gat.eu bag BB dar doar de 2 ori acum si colargol.si zici ca doar cu humex?sa incerc si eu acum?nu e tarziu?
afara e cald dar adie putin vantul.nu stiu ce sa fac.problema e ca sunt numai eu cu ei si pe calin tre sa-l scot in brate.sanse in carut infofolit 0.si mai mult de juma de ora nu il pot tine.

Mergi la inceput

Nastasie daca nu au trecut cu coralgol si cu BB eu zic sa incerci si alta varianta. Poate altceva functioneaza mai bine.

Mergi la inceput