Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (32)
Raspunsuri - Pagina 3
Arianna11 spune:
Multumim de aprecieri fetele
Tunde daca vrei poti sa lasi schema gasita de tine aici ,so vad si eu
Adelina hai ca m-ai facut sa rad ...dar bine macar ca a ras si bebe tau,pupam gagicul
Alesia a descoperit ca poate sa tipe si asa o tine daca nu o i-au in brate...e tare haioasa
Si noi fol servetele umede la fiecare schimb de pampers si nu are nik...la fundulet o spalam numai la baitza
DD ne-a daruit o minune Alesia Maria 25/10/2010
POZE ALESIA
CUM S-A NASCUT ALESIA
Arianna11 spune:
Office distractie placuta in weekend
Va zicem si noi noapte buna chiar daca urlatoarea adoarme pe la 00.30
DD ne-a daruit o minune Alesia Maria 25/10/2010
POZE ALESIA
CUM S-A NASCUT ALESIA
tanamera spune:
Office eu dupa fiecare kk il spal cu apa si sapun,un pachet de servetele ma tine mult si bine,nu prea am la ce sa le folosesc.
Iti las numerele mele de telefon intrun mesaj pe FB,m-as bucura sa ne vedem.
pop_adelina spune:
Darius a adormit, dar eu nu am avut somn, asa ca m-am apucat si eu sa scriu povestea noastra!!!am atasat-o la semnatura!!
office, eu folosesc servetele umede la fiecare schimb, iar cand face kk muuult aduc si apa cu sapun!!!distractie placuta in weekend si sa te relaxezi sa-ti incarci bateriile!!!
inca o data va spun: Noapte buna!!!!
mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!
bebecris26 spune:
Adelina, am citit povestea ta, nu am cuvinte.. bravo mamico, esti o curajoasa. Sa-ti dea Domnul multa putere si de acum incolo pt ca puiul tau va avea mereu nevoie de tine.
Cristina, mami de bebita David
Mari-Mariuk spune:
Buna dimineata. Va invit la o cafea si oua ochiuri, branza si ardei gogosar.
Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)
http://picasaweb.google.com/102527437167244304186
http://radiobestpower.no-ip.org:8989/listen.pls
Iunia82 spune:
Neata!
Eu o spal la chiuveta dupa kk si tare mult ii place cu fundelutul in apa.
Si acum o intrebare offtopic: cum pot sa postez un filmulet pe picasa? Puteti sa-mi dati un PM? Vreau sa postez si eu un filmulet cand radem in hohote.
Multumesc si o zi buna sa aveti!
http://picasaweb.google.com/110128217238178049412
mamica de Ana Lavinia (01.09.2010)
mihaelka77 spune:
Buna dimineata. MARI multumesc de cafea; stiu ca nu o primesc daca nu dau o tigara!
LA MULTI ANI EMANUEL!!!!! Sa cresti mare si sa fii fericit cu PETRA!
LA MULTI ANI DAVID si DARIAN. Le asteptam pe bebecris si eveline sa dea de baut si o felie de tort.
OFFICE dupa kk o spal in chiuveta si o sterg cu prosop. Servetelele umede le folosesc cand schim pampersul in restul situatiilor.
ana_25 spune:
Buna dimineata!!!
MARI multumim pt micul dejun si cafeluta!!
Eu o sterg cu servetele umede si dupa kk. O spal la fundulet o data pe zi,la baitza!
Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
ionela.n spune:
Neata si de la noi!
La multi ani micilor sarbatoriti de astazi
Raisa azi a papat iar 1 lingurita de mar ras si 2 de suc de mar. Se pare ca marul ras i-a placut mai mult
Dupa kk si noi o spalam la chiuveta cu apa si sapun
Poze Raisa