Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (32)
Raspunsuri - Pagina 2
Mari-Mariuk spune:
Citat: |
citat din mesajul lui camy81 MULTUMIM de capitol nou bravo MARI MARI-am vazut si eu pozele cu dolofanul de Vlad ce cuminte statea el acolo in patut,tu asa il culci numai in bodi si sosetute? la noi sunt in casa 22gr sau 22jumate dar mie mi se pare frigut sa o culc asa Si ce am mai vazut (te rog sa nu te superi pe mine)de la cat timp ii putem culca cu perinuta mica? nu de alta dar asi vrea sa incep sa imi fac vreo 2 perinute OFFICE-EXTRAORDINAR nu am cuvinte... pai fato cand mai vine idiotul ala de administrator incearca metoda asta saracul de el cred ca ARIANNA-super filmuletul cu Alesia iti vine sa o mananci toata Filmulete am facut si eu dar pacat ca eu nu le stiu pune aici sa ne vedeti si pe noi CAMI mami de ALEXIA 27.01.2006 si CARINA 10.10.2010 |
De vreo 2 nopti l-am culcat fara pantalonasi, dar il acopar pana la subtiori cu pilota, si in casa se fac aproximativ 25 grade dupa ce terminam cu deschisul si inchisul usilor. Pernuta aia e mai mult de forma, e atat de subtirica incat nu se simte sub capusor. Lui Vlad ii place sa se joace cu ea si de aceea am hotarat sa i-o las sub cap noaptea, se tine cu manutele de marginile ei.
Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)
http://picasaweb.google.com/102527437167244304186
http://radiobestpower.no-ip.org:8989/listen.pls
pop_adelina spune:
buna fetelor!!!doamne Mari ce heartbreaker ai tu acolo!!!
Arianna, sa sti k i-am zis lui Darius ca gacica lui Alesia rade in hohote si s-a rusinat si azi cand m-am jucat cu el mi-a demonstrat ca si el poate!
In leg cu diversificarea, si eu as vrea sa gasesc o schema noua si buna, so, daca aveti, share-uiti si cu mine! Nici eu nu am de gand sa incep mai repede de 6 luni, doar daca nu o sa ia bine in greutate sau o sa avem alte probleme!!!sper sa nu fie cazul!!!
Acum sunt suparata pe el ca de 2 ore ma chinui sa-l culc ca azi a dormit o singura ora si aia impartita in 3!!!sta cumintel in carut si ma tot pandeste si imi mai trage cate un zambet si cate o chitaitura sperand sa ma joc cu el!!!m-am tot jucat sperand sa-l obosesc si sa-l adorm, dar adoarme si in 10-15 min e la apel iar!!!
mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
office spune:
Io i-am dat lui M azi juma' de borcanel de legume desi era prima data cand manca aceasta combinatie...Dar i-au placut asa mult incat am uitat ca tre' sa-i dau doar o lingurita pentru inceput. o fi rau?
Meme de Mihai Alexandru 25.08.2010 Iulia Maria 24.02.2008
LoraG76 spune:
citat din mesajul lui office Io i-am dat lui M azi juma' de borcanel de legume desi era prima data cand manca aceasta combinatie...Dar i-au placut asa mult incat am uitat ca tre' sa-i dau doar o lingurita pentru inceput. o fi rau? Meme de Mihai Alexandru 25.08.2010 Iulia Maria 24.02.2008 |
SIIIGUR ca nu. Bravo, Maiu!
(hai ca m-ai facut sa rad, office)
Lora, mami de Iustina si Adelina
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Lucrusoare la bazar umanitar
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
andre_flo spune:
nastasie, da este vorba de vaccinul de la 6 luni...si gata, astazi l-am facut si am scapat pana la 1 an. cred...
pop_adelina, m-ai facut curioasa cu prajiturica barni. Am mancat 4...este delicioasa
ionela.n eu am inceput cu pulpa de mar, para si caisa (de la borcanel). I-am dat si suc, dar nu se omoara dupa el.
adelena, si galusca mea tot asa vrea, toata ziua in brate...nu pot sa fac nimic
deci, astazi la vaccin 8400g si 69cm. A marait 4-5 secunde dupa vaccin si pentru ca nu a plans a primit o diploma de curaj (am achizitionat prima diploma pe care abia asteptam sa o inramam)
si sa nu uit sa felicit si sarbatoriti de astazi. la multe lunite cat mai fericite
Andreea, fericita de Diana Elena
pop_adelina spune:
buna seara!!!in timp ce astept sa creasca temp pt baita, intru sa va zic si noapte buna, ca dupa baie...
office daca baiatului i-a picat bine, bravo lui!!!oricum e mare de acum!!!stie el cat si ce vrea sa pape!!!
andre_flo, am ajuns sa manac cate un pachet mare de 5 buc in fiecare dimi, inainte eram cu biscuitii belvita start cu lapte...bagam si cate 2 pachete mari de cate 6 pe zi, eram dependenta. mereu am cate vreo pasiune pe cate ceva dulce!!!cand eram gravida era snikersuacum incerc sa evit ciocolata dar gasesc substitut dulce ca altfel nu se poate
"mnoh"(cum se zice pe la noi), va pup fetelor si va urez noapte buna!!!
mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
office spune:
Fetelor, voi spalati bebeii la fundulet cu apa si sapun dupa fiecare caca?sau folositi si servetele umede?
office spune:
Andre_flo, ce fetita mare si curajoasa ai!
office spune:
Urez de acum "La multi ani!" sarbatoritilor zilelei de maine. Noi plecam pentru un weekend prelungit la bunici.Daca mai merge cineva la Bv ne vedem acolo!
Noapte buna! Weekend frumos tuturor!
P.s. Tanamera daca ajung luni la Tg Mures (Mihai sigur vine dar nu stiu inca daca voi merge si eu cu copii sau ramanem la bunici) te anunt!
idalis spune:
citat din mesajul lui office Fetelor, voi spalati bebeii la fundulet cu apa si sapun dupa fiecare caca?sau folositi si servetele umede? Meme de Mihai Alexandru 25.08.2010 Iulia Maria 24.02.2008 |
Yo folosesc servetele umede la fiecare schimb de pampers indiferent daca face ceva sau nu... inca schimb pampersul la 3 ore ziua.
Sunt copii care nu tolereaza servetelele umede, dar noi nu avem probleme
Noapte buna si somnik pufos la toti bebelusii!
Idalis, mamica fericita cu Tavis Matei (15.10.2010)
pozele noastre
varsta lui Tavis