Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (32)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Noi inca n-am inlocuit nicio masa, insa am inceput sa marim, treptat, cantitatile. Carne parca mi-e teama sa-i introduc, inca...nu's de ce.

Eu chiar ca va fugaresc daca mai vorbiti de torturi... incerc macar paine si dulciuri sa nu mai mananc, ca-s cat China si ma apuca disperarea. Da' mi-e o poftaaaaaa!! de paine cu unt si cu dulceata si de torturi si dulciuri si inghetate...

Lora, mami de Iustina si Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Lucrusoare la bazar umanitar

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelka77 spune:

LORA STOOOOOPPPPPP!!! Lasa, mai bine bea mataluta un pahar cu apa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

daca avem sarbatoriti zilnic, papam si iar papam dulciuri, macar virtuale

mamica fericita de mici comori- Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoredanaB spune:

Adriana m-am hotarat sa fac asa: masa de pranz o pastram dar fruct va primi tot la 2 zile iar grizut la fel doar ca le voi intercala.La amiaza m-a certat ca nu am vrut sa-i dau mai multa papica, apoi a mai baut 60 ml LP si somn de voie....inca doarme.
Eu de azi ignor toate tentatiile gen tort, paine, unt, etc.E prima zi de regim si ma simt foarte ok. Tin regimul dukan .prietena fratelui meu a slabit 15 kg cu el, de abia am recunscut-o cand au fost in vizita in urma cu 3 saptamani.Vreau musai sa dau jos 10 kg.Inainte cu 2 saptamani inainte sa nasc aveam 78 kg, dupa ce am nascut 67 kg iar acuma am 69 .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

JUST_ME, bun venit in grupul nostru. -am bebelina!
CALIN, felicitari pentru dintisor!
Noi am fost la plimbare, am profitat de vremea frumoasa...acum Vlad e scartzait, mofturos si foarte agitat, musca tot ce prinde si baleste de zici ca e izvor la gurita lui

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

http://picasaweb.google.com/102527437167244304186
http://radiobestpower.no-ip.org:8989/listen.pls

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuza spune:

BUNA ZIUA MAMICI
Am auzit si eu strigatul Anei si am intrat sa va zicem ca suntem bine , acum putin racita Emma dar sper sa nu se inrautateasca
Iarasi vorbiti despre kg in plus? off si eu mai am de dat cam 15 dar de vineri sau sambata ma duc la sala , pt k s-a deschis chiar langa bloc si trebuie sa profit nu ?
VA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Acum am venit si noi de afara.A fost f fain,soare.Maia inca doarme.

Ma bucur ca macar unele fete au "raspuns la strigare"!

ALEXUZAAAA!!!Ce bine ca te mai vedem si pe tine aici!Ai rezolvat treaba cu netul??Imi pare rau ca Emma e bolnavioara,sper sa-i treaca repede.

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuza spune:

Care se indura sa imi dea si mie parola de la bebei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui LoredanaB

Adriana m-am hotarat sa fac asa: masa de pranz o pastram dar fruct va primi tot la 2 zile iar grizut la fel doar ca le voi intercala.La amiaza m-a certat ca nu am vrut sa-i dau mai multa papica, apoi a mai baut 60 ml LP si somn de voie....inca doarme.
Eu de azi ignor toate tentatiile gen tort, paine, unt, etc.E prima zi de regim si ma simt foarte ok. Tin regimul dukan .prietena fratelui meu a slabit 15 kg cu el, de abia am recunscut-o cand au fost in vizita in urma cu 3 saptamani.Vreau musai sa dau jos 10 kg.Inainte cu 2 saptamani inainte sa nasc aveam 78 kg, dupa ce am nascut 67 kg iar acuma am 69 .

de Sarah Sophie(15.09.2010) + Eric Joshua(05.09.2008) daruri de la Dumnezeu!

Idem! Parca ai vorbi de mine, exact aceleasi kg le am. Sper sa ma pot abtine.

Lora, mami de Iustina si Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Lucrusoare la bazar umanitar

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexuza

Care se indura sa imi dea si mie parola de la bebei?

MAMICA UNEI MINUNI DE EMMA ANTONIA

am trimis PM!

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

http://picasaweb.google.com/102527437167244304186
http://radiobestpower.no-ip.org:8989/listen.pls

Mergi la inceput