Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (32)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexuza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mari-Mariuk

Citat:
citat din mesajul lui alexuza

Care se indura sa imi dea si mie parola de la bebei?

am trimis PM!

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

http://picasaweb.google.com/102527437167244304186
http://radiobestpower.no-ip.org:8989/listen.pls

Multumesc Mary

Mergi la inceput

M-AM INDRAGOSTIT DE BEBELUSII VOSTRI , nici nu imi vine sa cred ce a mai trecut timpul , parca mai ieri puneam poze cu ecografiile
Am adaugat si eu cateva poze mai recente cu minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pop_adelina spune:

hello mamicilor!!!am fost si noi afara in marsupiu si sunt rupta de spate! de acum ies cu carucioru si iau si marsupiu cu mine, iar cand plange il pun il el si o sa imping mai usor carutu! Acum doarme si il astept sa se trezeasca infometat ca sa-l pacalesc cu biberonu!

fetelor, bafta la slabit

mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns idalis spune:

Buna la toata lumea. Wow in ce ritm alert se scrie...bravo!
pentru sarbatoriti ! ce repede trec lunile, acus trece si anul.
Yo tot dau vina pe voi ca nu ma lasati sa tin cura de slabire...voi dati bunatati virtuale, mie mi se face pofta, le cumpar, le pap si uite asa mai pun kg.
Pentru fetele noi : bun venit in club!

Idalis, mamica fericita cu Tavis Matei (15.10.2010)
pozele noastre
varsta lui Tavis

Mergi la inceput

Botosel , si Emma are costum de CRACIUNITA CA AL Alexandrei ( am pus si noi poza cu el )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

Buna seara!
Fetelor ati avut activitate astazi, inca n-am apucat sa citesc ce ati scris, dar am intrat ca sa-mi fac simtita prezenta....revin dupa ce citesc....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Buna dragelor! Baietii au racit de cateva zile si iar am absentat!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selenar spune:

Citat:
citat din mesajul lui pop_adelina

hello mamicilor!!!am fost si noi afara in marsupiu si sunt rupta de spate! de acum ies cu carucioru si iau si marsupiu cu mine, iar cand plange il pun il el si o sa imping mai usor carutu! Acum doarme si il astept sa se trezeasca infometat ca sa-l pacalesc cu biberonu!

fetelor, bafta la slabit

mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!

Felicitari pentru somnic!
La Ct azi a fost soare si frumos tare afara. Si eu am fost cu marsupiul si sunt ruptaaa de spate. Abia astept sa vina caldura ca sa pot folosi carutul, caci acuma infofolit nu vrea si pace sa stea in carut...parca-l pun in ace.

Fetelor, voi le dati ceai la copii in timpul zilei? Vladut nu vrea deloc ceai, desi am incercat de multe feluri. Sora mea imi spune ca din cauza ca el primeste si LP (cam 300-400ml pe zi), sigur i se face si sete si ca ar trebui sa ii dau ceai.

Avem probleme si cu sucul de mar/morcov...ia cateva guri, dupa care nu mai vrea. Am incercat piure de mar, amestecat cu putin suc de morcov si dupa cateva lingurite, pecetluieste buzitele.

Apropo de slabit...ma inscriu si eu in clubul celor ce vor sa renunte la dulciuri. Din 76 la sfarsitul sarcinii, la 2 saptamani de la nastere aveam 63 iar acum am 66 (si cred ca sunt in crestere ), chiar daca inca alaptez si sunt terminata cu somnul.

Seara buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns idalis spune:

ma "laud" si eu cu kilogramele de care nu mai scap : am plecat de la 65kg inainte de sarcina, am ajuns la 95 kg, am ramas cu 71 dupa nastere, iar acum am 75kg datorita dulciurilor de la voi .
Donez cu mare drag 20 kg! hai macar 15 luati-le!

Idalis, mamica fericita cu Tavis Matei (15.10.2010)
pozele noastre
varsta lui Tavis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

Gata, am reusit sa citesc tot ce ati postat.
Adelina stai linistita ca eu cred ca a fost o intamplare ca ieri s-a rostogolit, de pe burta pe spare, ca azi nu a mai vrut. L-am pus pe burtica, a dat din manute ca un pestisor pe uscat, dar nu a mai reusit.
Si noi am iesit azi la plimbarica si sper sa mai tina vremea asa pana sambata cand avem botezul.
Azi a venit si doamna doctor la un control de rutina si totul este ok, se dezvolta conform graficului, doar ca mi-a recomandat sa-i dau 5 picaturi de vitamina D, in loc de 2 cat ii dadeam pana acum, ca cica are oasele de la cap putin cam proeminente si ar fi primul semn de rahitism sau asa el caputul... oricum sa-i dam ca nu face rau.
Si eu as vrea sa mai slabesc vreo 5 kg...dar la fel ca voi nu reusesc. Am zic ca pana la botez sa-mi pun ambitia si sa le dau jos, dar acum mi-am luat deja rochia si nu vreau sa cada de pe mine...asta e, dupa poate reusesc. Daca gasiti o cura de slabire ok sa o postati.
La multe lunite sarbatoritilor!!!
Va pupam ca trebuie sa ne pregatim de baitza.

Mergi la inceput