Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (32)
Raspunsuri - Pagina 12
nastasie spune:
loredana, nu stiu ce sa zic.mie(dar e doar parerea mea, poate dr zice ca e ok) mi se pare cam mult.noi avem una inlocuita si luna asta o inlocuim pe a doua.dar ce sa zic, daca zici ca e bine, poate daca ii dai mai putin sa-i poti da si lapte.chiar nu stiu ce sa zic.decat strict parerea mea.dar poate afara e altfel ca uite si sabu are alta schema de diversificare decat in ro.poate e bine.
bebecris26 spune:
Buna ziua si de la noi!
Noi am fost ieri la botez la o verisoara a mea. David a stat la soacra mea si dupa trei ore ne-am dus sa-l alaptez, dar dupa cateva guri de lapte s-a innecat f tare si nici ca a mai vrut sa pape. Asa ca am mai fost la botez inca 2 ore si gata, am plecat acasa ca nu am vrut sa-mi tin puiutul nemancat. Cand am ajuns acasa, a papat, ne-am jucat si dupa a inceput o criza de plans cum nu a mai avut de mult. Tacea, il lua somnul si incepea din nou, a tinut-o asa pana pe la 1 . Acum nu stiu de la ce sa fi fost, poate de la ceva ce am mancat eu.
Adelina, Mari, multumesc pt sfaturi. Am facut asa si a functionat doar o data azinoapte ca era mai mult adormit. Am mai muls sanul stang, ca nu vreau sa pierd lapticul la el. Deja am inceput sa am mult mai putin lapte in el decat in dreptul .
Doina, bine ai venit printre noi
Cristina, mami de bebita David
bebecris26 spune:
La multe lunite si ani pt bebelusii sarbatoriti astazi.
Nastasie, felicitari pt primul dintisor.
Just_me bine ai venit printre noi.
Cristina, mami de bebita David
just_me31 spune:
La mine (Bistrita) de 2 saptamani e rece (ninsoare , ceata ,frig)dar azi a iesit soarele , asa ca am tras o plimbarica . Yupiiiii...
camy81 spune:
Multu fetele de raspunsuri dar asa cred si eu ca nu o sa-i mai dau pufuletide azi dimi de la 9 a dormit numai 1 ora iar de atunci numai nimik nu-i bine,oare sa fie de la pufu de ieri dimineata?
Faza tare a fost ieri la amiaza cand ne-am pus sa mancam de amiaza la un moment dat zice Ale mami dar la Carina nu i-ai pus cartofi sa pape si ea,saracuta ea a crezut ca daca i-am dat pufuleti ieri gata ii dau si papica
plec ca tareeee
CAMI mami de ALEXIA 27.01.2006 si CARINA 10.10.2010
Klarisse spune:
Salutam si noi fetele cu drag dupa ceva absenta. Nu am mai intrat de ceva vreme aici pe forum insa am fost activa pe FB. Cred ca am auzit strigarea Anei si hopa si eu.
Suntem bine, maine facem vaccinul de 4 luni pentru Matei, am inceput diversificarea, acum 2 saptamani i-am introdus sucurile de morcov si mar iar acum, de ieri mai exact papam supa de legume.
Eu ma lupt cu cele 16 kg ramase dupa sarcina care nu vor deloc sa plece.., nici nu sunt adepta regimurilor draconice, incerc doar sa imi echilibrez alimentatia si sper ca luna asta sa reusesc sa ma apuc de sport.
Am vazut 'figuri' noi pe aici, le urez tuturor bun venit!
Va pupam si sa auzim de bine!
oramona spune:
Buna si de la noi.
Am intrat sa va servim cu un tortulet, amiral. E tare bun. O cafeluta , suculet si sampanie. Avem 4 lunite
Va
mamica fericita de mici comori- Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)
mihaelka77 spune:
Iarasi va faceti de cap cu toturile si va plangeti ca nu slabiti. Glumesc sper ca nu v-ati suparat. Voi cu slabitul iar mie toata lumea imi zice ca sunt mai slaba ca inainte de nastere si "vai saraca de tine cat ai slabit". Am zis ca imi pun afis pe frunte cu :am exact kg dinainte de a ramane insarcinata.
nastasie spune:
mihaela, asa sunt si eu.la fel kg de dinainte insa toata lumea imi zice ca sunt mult mai slaba.
mihaelka77 spune:
S-au obisnuit oamenii sa ne vada cu burta si cum au memorie scurta nu isi mai amintesc cum eram inainte.