Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (32)
Raspunsuri - Pagina 11
ana_25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui just_me31 ana 25 multumesc de primire . m-ai terminat vara trecuta cu ceea ce gateai , poate de aceea am luat 25 kg in sarcina . am plecat de la 57 |
Deci nu numai eu m-am facut batoza!!
Lasa ca le dam noi jos!!Eu mi-am adus bicicleta(de fitness)acasa,ca i-o dadusem la un vecin cand am ramas gravida.Tre sa bag tare sa-mi scada fundul si toate sunculitele!!
Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
LoraG76 spune:
Waiii, Anuto, cat de mult te iubesc eu pe tineee!!! Noroc c-ai zis ca-ti aduci bicicleta acasa, ca mi-am dat seama ca tre' sa-mi aduc si io stepper-ul. Merci, fato!
Doine, just_me, bine ati venit!
Lora, mami de Iustina si Adelina
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Lucrusoare la bazar umanitar
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
just_me31 spune:
Ana am ajuns la 63 dar de acolo nu mai vor sa dispara , cred ca toate sunt pe burta. Eu sunt mai comoda, niciodata nu am avut probleme cu greutatea , ma gandesc ca la vara datorita plimbarilor lungi vor disparea, daca nu ....la sala .
ana_25 spune:
Lora,baga mare!! Stepper-ul meu e pe la sora-mea! Toate le-am dat cand am ramas gravida!
Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
LoredanaB spune:
[hi]
La multe lunite micutilor sarbatoriti: Daria Elena, Eduard Gabriel, Elena Elisa si Sarah Maria!
Azi e printre sarbatoriti e si fratele meu, implineste azi 2 de ani.Maine taica-meu implineste 49 de ani.
Fetelor cred ca mandra mea are prea multe mese solide pe zi:pe la 9 papa o jumatate de banala, la 12-13 aprox 100 g legume si sunt seri cand pe langa astea mai papa si o portie de gris.Pana acuma nu am observat sa fie vreo problema dar tot nu sunt linitita.Voi ce spuneti, procedez bine?
Lora, tot la abur fac si eu mancarea Sarei ...azi brocoli cu cartofi.E prima zi cu brocoli sa vad daca se stramba.
mihaelka77 spune:
Just_me bine ai venit!
Loredana daca nu sunt probleme si Sarah mananca, face kk si e bine hidratata cred ca e ok. A mea e mai mica dar nu manaca atat pentru ca nu vrea. Cand refuza papa nu mai insist dar as vrea sa manance mai mult solid. Noi am introdus pieptul de pui.
nastasie spune:
multumim de felicitari.
lora, da, trece foarte repede.pai la razvan simteam ca innebunesc, imi doream sa treaca mai repede timpul, acu as vrea sa-l opresc sa-i mai vad mici si sa ma bucur de ei.ei cresc si noi imbatranim.
loredana, dar mesele sunt inlocuite de tot?sau ii mai dai si lapte pe langa?ca atunci nu ar trebui sa fie o problema.
justme, bine ai venit.
mihaela, a ta nu vrea sa manance, al meu nu pot sa-l mai opresc.din cate vad seamana cu fra-su ca si ala a fost si este mancacios.la capitolul asta seamana cu ta-su.
hai ca pun de tiramisu si pe seara va servesc cu o feliuta.
aaaa, si avem si primul dintisor.a iesit din gingie.
LoredanaB spune:
Probleme de sanatate nu sunt, kk face zilnic, cateodata si de 3 ori de consistenta normala.Carnita de pui am introdus-o si noi.
Am incercat sa-i dau dupa masa solida lapte, ma gandeam ca nu e satula dar il reduza asa ca mesele noastre sunt complet inlocuite.