Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (32)
Raspunsuri - Pagina 10
just_me31 spune:
Va saluta o mama care va citeste din umbra de multa vreme . Bebelusa mea , Dara Maria, s-a nascut la 15 oct.a avut 3200 kg si 54 cm . Este un bebe cuminte , nu a avut colici dar in schimb papa LM muls . La clinica ne-am intanit dupa 24 H si a fost hranita cu LP. Nu am vrut sa insist cu titi pentru ca plangea tare su nu eram pregatita sa o aud plangand . Am ales sa ma "sacrific" eu ( 33 de ani nu am avut nici o grija , asa ca bebele meau merita asta ), sper sa am puterea sa ma mulg pana la 6 luni sau macar 5 luni jumate .
Stiu ca trenuie sa scriu 10 mesaje sa ma vedeti in timp real , dar nu e nici o graba .
hadrianae spune:
Buna dimineata!
La multe lunite si la multi ani sarbatoritilor zilei!
Wow,Nastasie, jumatate de anisor! Nu-mi vine sa cred! Ce baiat mare ai! Sa-ti traiasca!
Mari, Vlad e tare scumpic. Frumusel foc.
Doina, bine ai venit!
Multumim pentru aprecieri fetelor care ne-au vazut pozele.
Adriana, mama lui Alexandru (17.09.2010)
POZE LUNA A 4-A
POZE LUNA A 3-A
POZE SARBATORI
POZE BOTEZ
ana_25 spune:
Buna dimineata!!
Noi am avut o noapte agitata,asa ca sunt obosita!!
Sa ne traiasca puiutii care azi au mai implinit o lunita!!!
Wow,natasie,, ce baiat mare ai!!!Oare cand a trecut timpul asa repede? Parca mai ieri eram cu burtici!!
JUST_ME bine ai venit!!!
Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
camy81 spune:
woouuu ce de mamicute noi ped aici de vineri de cand nu am mai intrat eu Bine ati venit fetelor
MARIIIIII am o durere de cap fato de mor,oare de ce nu am baut azi cafeluta de la tine si cu tine,asi servi si o tigara dar ma tem ca dupaceia numai ma apuc de fumat iar de o tigara la coffe
OFFICE-si eu o spal la fundic dupa fiecare kk cu apa si sapun pt. ca eu nu am ce cauta cu servetele umede la fundicul ei ca se irita fff tare
OK acum va servesc si eu cu cate o felie de tortulet asa numai pt. ca e luni azi,am avut ieri o matusica in vizita si mi-a adus un tort HAIDETI FETELE sa ne incepem antrenamentul ca se apropie luna MARTIE
stiu ca am vrut sa mai scriu ceva dar am uitat
ahaaaa da stiu am vrut sa va intreb daca e de rau tare ca i-am dat ieri la Carinuta vreo4 pufuleti?
CAMI mami de ALEXIA 27.01.2006 si CARINA 10.10.2010
just_me31 spune:
CAMY - Eu am hotarat sa scriu ca poate asa se echilibreaza balanta , plecate / venite .
just_me31 spune:
ana 25 multumesc de primire . m-ai terminat vara trecuta cu ceea ce gateai , poate de aceea am luat 25 kg in sarcina . am plecat de la 57
Mari-Mariuk spune:
CAMY, a plans fata de ieri pana azi de durere de burtica? Daca nu, inseamna ca i-au placut...totusi sa nu ii mai dai, poate doar unul de pofta, ca au sare si nu e indicat...acum, doar 4 nu cred ca i-a simtit ea prea mult in stomac, doar pe limbuta
Eu am luat cereale Bio de la Milupa si ieri dimineata i-am dat vreo 3 lingurite...la prima s-a strambat, la a doua s-a uitat curios, a treia a mancat-o pe nerasuflate si apoi se uita la mine sa ii mai dau...
Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)
http://picasaweb.google.com/102527437167244304186
http://radiobestpower.no-ip.org:8989/listen.pls
ana_25 spune:
CAMI stai linistita ca nu pateste nimic de la 4 pufuleti. Daca iei 4 pufuleti si-i inmoi in apa,rezulta o cantitate infima de.....mamaligaAsa ca,stai linistita!
Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Arianna11 spune:
Neata fetelor,
Uram La multe lunitze! sarbatoritilor de azi.....deja o mare parte din voi sunteti tare maricei...multa sanatate
Bun venit Doina ,Just me
Si noi va multumim pt aprecierile voastre legate de nastere,a fost greu intr-adevar dar a meritat
Noi ne laudam cu prinsul de jucarii,le tragem cu putere si batem in ele de le sar capacele si asta de 2 zile,sunt tare fericita
Azi noapte am dormit bine ,de la 23.00 la 9.00 cu pauza de masa la 3.00 si la 6.00
DD ne-a daruit o minune Alesia Maria 25/10/2010
POZE ALESIA
CUM S-A NASCUT ALESIA
LoraG76 spune:
'Neata!
La multi ani sarbatoritilor!
Chiar azi ma gandeam si eu, ca acusi face 6 luni...trece mult prea repede timpul, nu-i corect!
Eu nu's ce am azi da-s adormita rau...asa ca mai fac o cafea si va servesc si pe voi.
Kiti, drum bun si asteptam pozele cu don'soara Chan gatita! Tocmai zicea al meu sot ca, la vara, in concediu, tre' sa luam si remorca dupa masina, cu siguranta...si masina noastra nu-i mica deloc, dar prevede ca tot n-o sa incapem.
Camy, na, 4 pufuleti, nu-i foc, zic eu, dar mai bine sa nu-i dai, sunt, totusi, prea mici pentru sare si produse cumparate. Dar nu-ti fa griji, sigur n-o sa pateasca nimic de la atat.
Ce mai dati de mancare bebeilor? A mea a mancat azi avocado si i-a placut f. mult. La amiaza avem legume facute la aburi.
Cand zic legume facute la aburi, ma gandesc la Sorana, automat! Soranaaaaa!!! Pozeeee!!! Esti datoare!
Pity, spor la cautat casuta!
Lora, mami de Iustina si Adelina
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Lucrusoare la bazar umanitar
(Niciodata sa nu spui niciodata!)