Ritualuri, secrete si reguli

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

Am descoperit secretul pielii hidratate :-). am citit tot aici pe forum de rosehip oil si e absolut minunat. iarna asta s-a uscat pielea ca niciodata. probabil de la apa de aici, probabil de la frigul extrem. mi-am amintit de uleiul asta intamplator, cand chiar nu mai stiam ce sa incerc. pielea si-a revenit aproape in totalitate. ma intreb cum de nu e asa popular, il recomand tuturor cu cea mai mare caldura. ii spune ulei- e ca un ulei, dar intra foarte repede in piele lasand tenul luminos. il aplic ca baza la fond de ten (ma rog, si inca o crema hidratanta de la Bobbi Brown, care se pare ca face produse potrivite pentru tenul meu capricios). pentru fetele de aici, care vor sa il incerce, eu l-am gasit la whole foods, evan healy ii spune.

si mai am un tip&trick, tot recent descoperit, dar care functioneaza excelent. urban decay - eye primer, de la sephora. pastreaza fardul proaspat toata ziua. nu se strange deloc pe pleoape.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anne45 spune:

Eu folosesc produsele Nivea -pentru ingrijirea zilnica-Gel detergent delicat si crema intensiva-ambele pentru ten mixt.
De doua ori pe saptamana folosesc o crema antirid fata si decolteu de la Chanel-Precision-o folosesc mai rar pentru ca este foarte consistenta.
Pentru corp folosesc uleiul de migdale de la Jhonson si un lapte rasodante de la Nivea.

mami fericita de Giuliano (07.07.2010)

http://picasaweb.google.com/102421590206055963392

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

Citat:
citat din mesajul lui liris

Xio, adica cum? ma pictez si dupa aia dau un fis sau cum?

exact.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Fetelor eu folosesc numai ingrediente naturale pentru pielea mea,si ceea ce fac eu (adica cosmetice homemade)si le folosesc zilnic(sau apropae zilnic)din lipsa timpului,folosesc mai des pe fata scruburi,lotiuni demachiante.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Citat:
citat din mesajul lui josefine

Am descoperit secretul pielii hidratate :-). am citit tot aici pe forum de rosehip oil si e absolut minunat. iarna asta s-a uscat pielea ca niciodata. probabil de la apa de aici, probabil de la frigul extrem. mi-am amintit de uleiul asta intamplator, cand chiar nu mai stiam ce sa incerc. pielea si-a revenit aproape in totalitate. ma intreb cum de nu e asa popular, il recomand tuturor cu cea mai mare caldura. ii spune ulei- e ca un ulei, dar intra foarte repede in piele lasand tenul luminos. il aplic ca baza la fond de ten (ma rog, si inca o crema hidratanta de la Bobbi Brown, care se pare ca face produse potrivite pentru tenul meu capricios). pentru fetele de aici, care vor sa il incerce, eu l-am gasit la whole foods, evan healy ii spune.

De acord si mai este bun si pentru pete iar mie chiar imi usuca cosurile.

Cait
www.biomonde.ecosapiens.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina_satena

Fetelor eu folosesc numai ingrediente naturale pentru pielea mea,si ceea ce fac eu (adica cosmetice homemade)si le folosesc zilnic(sau apropae zilnic)din lipsa timpului,folosesc mai des pe fata scruburi,lotiuni demachiante.

http://alinahandmade.blogspot.com/

Alina,incearca sa faci niste mostre din produsele tale,pe care sa le distribui gratuit,sa poate fi si testate produsele tale inainte de a le comanda!
Scuze de off-topic!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Voi incerca si lucrul asta ,iti multumesc pentru sfaturi.Sper sa gasesc persoane cunoscute carorea s ale dau,cei pe care yi cunosc eu sunt fitosi considera ca handmade-ul si homemede-ul sunt niste lucruri asa pentru saraci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delyutz spune:

Masca de maini: ulei de masline incalzit la bain marie, o lingura de miere. Eu am pus si putin unt de cacao. Se amesteca bine si se da pe maini din belsug si se pun niste manusi. In partea de sus eu am pus si niste folie din aceea transparenta ca sa stea etans. Trebuie tinut pe maini in jur de 15-20 min.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Fetelor am un mare help adresat voua: parul meu a inceput sa se usuce foarte tare de-a lungul firului. Pielea capului e normala, acolo chiar se ingrasa in 4-5 zile daca nu il spal, insa spre capatul firului, pe cca jumate din lungime este extrem de uscat :( Nu mai are luciu si arata ca o lina... Apa de aici e calcaroasa si in plus, eu am o tunsoare care macar de 1-2 ori pe saptamana ma "obliga" sa-l intind cu placa in partile laterale fetei. Nu stau mult cu placa pe el, trec de 1-2 ori maixim pe fiecare suvita. Am incercat cu ulei de masline intins pe par inainte de spalat si tinut 2 ore, galbenus , dar nu vad nici o imbunatatire.
Aveti vreo solutie pentru a-mi proteja cumva parul, de a-l hrani si ajuta sa-si recapete forta si luciul?
Scuze daca s-a discutat asa ceva, dati-mi link daca exista deja discutia.
Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

ooo, ce subiect super
ma demachiez de la 14 ani, din cauza de ten sensibil- obligat fortat deci
ritualul meu de frumusete:
Dimineata: nu folosesc niciodata apa de la robinet pe ten. ma demachiez cu apa termala& un pic de ulei catina. astept sa se usuce bine pielea. ma masez cu crema antirid cu muuulte vit, apoi crema de zi cu protectie SPF macar 15. crema de ochi. ma masez:
http://www.apply-makeup.info/applying/cream.htm
Common skin care mistakes:
http://www.beauty-advices.com/common-skin-care-mistakes/
astept 10 min dupa ce m-am cremuit, ma spal pe dinti, etc, etc.
apoi aplic baza de machiaj( fata si gat, un pic ca sa nu avem cake face si nu uitati cate putin- less is more) cu peria speciala: primer, blush roz, putin fond ten, rezultat ten glowing un pic trandafiriu. daca este nevoie corector pt pete/cearcane, pistrui. mai astept 5 min, apoi ma machiez: fard pleoape 2-3 nuante complementare aplicate gradual de la cea mai dechisa in int ochiului si apoi continuat cu celelalte pana la coltul ochiului, pt efect frumo de blend in- dau usor cu degetul si amestec/estompez diferentele de nuanta. cine vrea poate sa aplice pe arcada& interiorul ochiului putin fard de ploape deschis pt a lumina privirea. apoi cu un cotton bud dispersati fardul caa sa nu fie vizibil/doar o tenta usoara. rimel aplicat pe exteriorul genelor de la baza la varfuri, apoi lasat sa se usuce. in ca un strat normal pe interiorul genelor.
buzele, masate cu un prosop aspru/ periuta de dinti in fiecare zi cu o un ulei hidratant( catina, etc). bye-bye- buze uscate.
apoi un tratament de buze, dupa ce a intrat in piele. creion de nuanta rujului& ruj aplicat cu pensulica de ruj. un pic de luciu tranparent de buze la mijlocul buzei inferioare pt apsect buze carnoase.
spray apa termala pt a fixa machiajul. luati-va si un tub mic de spray in geanta si mai pulverizati in timpul zilei pt a pastra machiajul fresh, tamponati usor excesul de sebuum cu servetele de hartie, apoi spray.
revin later.

Mergi la inceput