Ritualuri, secrete si reguli

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:
citat din mesajul lui danat

Fetelor am un mare help adresat voua: parul meu a inceput sa se usuce foarte tare de-a lungul firului. Pielea capului e normala, acolo chiar se ingrasa in 4-5 zile daca nu il spal, insa spre capatul firului, pe cca jumate din lungime este extrem de uscat :( Nu mai are luciu si arata ca o lina... Apa de aici e calcaroasa si in plus, eu am o tunsoare care macar de 1-2 ori pe saptamana ma "obliga" sa-l intind cu placa in partile laterale fetei. Nu stau mult cu placa pe el, trec de 1-2 ori maixim pe fiecare suvita. Am incercat cu ulei de masline intins pe par inainte de spalat si tinut 2 ore, galbenus , dar nu vad nici o imbunatatire.
Aveti vreo solutie pentru a-mi proteja cumva parul, de a-l hrani si ajuta sa-si recapete forta si luciul?
Scuze daca s-a discutat asa ceva, dati-mi link daca exista deja discutia.
Multumesc

_

Iubeste-ma atunci cand merit cel mai putin, pentru ca atunci am cea mai mare nevoie.

Hobby
www.youtube.com/watch?v=Yo2lzhB282Y" target="_blank">Tribute to an angel

Dana, parul e ars sau doar uscat?
daca e ars, ma tem ca doar foarfeca te mai scapa de el.
Daca e uscat si suferind de atata placa de intins, iti recomand sa folosesti neaparat un spray de protectie inainte de a folosi placa sau foenul! Neaparat!
Apoi, foloseste masti pentru par uscat, gasesti la Dm, marca Alverde. Bune si ieftine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Uau, Ema asta da ritual serios!Cat timp iti ia in fiecare dimineata sa faci toate astea?

De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput