Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***304***
Raspunsuri - Pagina 25
chatonel spune:
am citit si io si ma minunez ce copii mari aveti voi noi sintem abia la doo cuvinte legate, ce propozitii sau numaratori ori altceva :)
am vazut ca simply zice ceva de haribo si nu sint de acord de nici o culoare cu asa otravuri date la copii asa de mici mai bine da-i cioco
io pacatui in seara asta cu un paharel de vin; am mai dat jos un kil, ma ingrozesc cind ma gindesc ca merg in ro si va trebui sa nu beau/maninc ce vreau
anca, bine ai revenit, mi-a fost dor de tine si imi pare bine ca nu ai avut motive rele ca sa nu scrii
chatonel spune:
anaan, ne dai si noo sa citim? io promit sa nu fac nici un fel de critica, ca stiu ca asta e extra-enervant si demobilizant pe parcursul scrierilor.
Anaan spune:
Daca tot ma provoaca pisica frantuzita si tot sunt nevorbita, atunci sa-i dau inainte:
Dyana, ma bucur ca esti multumita de bona si ca Mutzu o place, e mare lucru.
Kea, sper ca s-au rezolvat toate cum nu se poate mai bine.Referitor la intrebarea ta cu diversificarea: nici eu nu cred ca ai gresit cu ceva, pur si simplu poate ca Keutu nu e de felul lui un mancacios( ce-as mai vrea sa fiu si eu la fel!) sau ca e o faza mai nemancacioasa.
Adirys, pe unde umbli?! Sper ca e totul ok cu voi.
Mireal, ce patanie urata cu scarile alea.Bine ca ati reusit sa depasiti momentul!
Am vazut carliontatele frumoase: Ana si Eva
Anaan spune:
Citat: |
citat din mesajul lui chatonel anaan, ne dai si noo sa citim? io promit sa nu fac nici un fel de critica, ca stiu ca asta e extra-enervant si demobilizant pe parcursul scrierilor. Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009 Toulouse, la ville rose |
Chatonel, maica, mamutu' are spre cinci sute de pagini. Las' ca va dau capodopera cu autograf cand o voi publica( cel putin asa viseaza profu', ca eu una nu-mi doresc decat sa scap de ea si sa n-o mai vad cat traiesc!)
chatonel spune:
hai sa va mai spun si eu ce facem: dintotdeauna, de cind sintem impreuna io cu motanul, am visat sa stam la tar, sa avem o ferma si muulte animale. Timpul a trecut repede la inceput si a fost explozie la imobiliare destul de rpd, preturile s-au dublat. Deci nu mai poate fi vorba de cumparat asa ceva (atunci, la inceputuri, motanul nu era pregatit, deh, el la douaj'de ani, io la treizeci, altfel vedea viata).
Asa ca de citiva ani cautam solutii... si nu prea reusim sa impacam si capra si varza: fermele de gen la preturi mai "accesibile" (desi f scumpe, dar mai mult nu putem sa ducem) ar fi gen 250-300 de mii de euro la distanta de 50 km de Tuluz. Pai io nu ma vad sa fac o ora jumate, doo ca sa merg la servici
Asa ca ne-am gindit ca poate ar fi o solutie sa mergem sa stam cu parintii motanului, adik pe proprietatea lor, dar noi la casa noastra. Asta ar insemna, insa, sa renuntam la serviciile de aici, care deocamdata ne multumesc partial, adik am intrat intr-o rutina plictisitoare... insa cind vad indeaproape ce oferte de munca sint pe altundeva si ce salarii imi dau seama ca sintem privilegiati.
Asa ca sint intr-o dilema maaare...
ori mai e o solutie... sa mai asteptam. Insa nu vreau sa treaca timpul degeaba si sa creasca Izia si sa raminem la oras, pt ea ar fi mult mai bine sa inceapa scoala la tara. Una pt ca e dificil pt un copil sa se mute odata ce si-a facut prieteni si colegi buni, a doua pt ca aici mi-e frica de "scoala la oras" cu droguri etc.
saby spune:
Buna seara,suntem si noi prin zona!
Ela, barrr, iti trimit un maaaaaare pup sa-ti treaca sperietura , bine ca nu s-a intamplat nimic.
Annan ma bucur ca ai revenit, eu una iti simteam lipsa , si ma bucur ca Dei-Dei e bine. In legatura cu trici nu prea am ce sa-ti spun pt. ca nu avem inca si nici nu intentionam prea curand sa achizitionam.
Nici noi nu suntem chiar foarte avansate in vorbire adica nu facem propoziti suntem inca la faza de legat 2 cuvinte ceva de genul " a masa copiiiiii, sau a baie copiiiiii" asta cand ii spun eu sa mergem la baie sau masa.
chatonel spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Anaan
Chatonel, maica, mamutu' are spre cinci sute de pagini. Las' ca va dau capodopera cu autograf cand o voi publica( cel putin asa viseaza profu', ca eu una nu-mi doresc decat sa scap de ea si sa n-o mai vad cat traiesc!) |
hahaha, mie mi-au trebuit cam doi ani ca sa recitesc cu interes si placere memoriu de la master... cind am terminat cu el imi venea sa ii dau foc: ca in cintecul ala cu vacanta si trenu din franta :)))
Bianca2503 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mireal Doamne, Ela, bine ca nu a patit nimic Ianis.Eu nu il mai las deloc pe Theo singur prin casa.Si el a tras de televizor,l-am gasit cu el pe jumatate afara. Am mutat laptopul in bucatarie si cand gatesc ii pun desene. In rest e peste tot cu mine. Annan si noi vroiam sa-i luam lui Theo de ziua lui, dar am fost saptamana trecuta la Decathlon, l-am plimbat cu o tricicleta(singura pe care o au) si bineinteles ca am plecat cu ea acasa .Nu e nici scumpa si mi se pare ok, Theo o taraste prin casa, ca nu poate merge cu ea, dar ii place.Afara nu am probat-o inca. http:// www.decathlon.ro/RO/tricicleta-be-fun-160711134/# |
Tricicleta de la Decathlon e ok doar ca cam face zgomot pe asfalt. Are rotile dintr-un plastic nasol.
Anaan spune:
Chatonel, mie zona in care locuiesc socrii tai mi se pare raiul pe pamant, asa ca eu, daca as fi in locul tau, as incepe cat mai repede constructia unei case acolo si, pana la finalizarea ei, mi-as pastra serviciul aducator de bani.
Bianca2503 spune:
Ramona, nu stiu cu Vibrocilu tau care e treaba. Insa e ciudata.
Ela, nasoala faza. Bine ca nu a patit Ianis nimic si a auzit si marea.
Anaan, bine ai revenit. Ce zicea doctorul de la Cj de te-a pus asa tare pe jar?