Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***304***
Raspunsuri - Pagina 24
ramona7575 spune:
Fetelor, stiti emisiunea "ghid pentru parinti - situatii extreme" de pe canalul tlc ? Este interesanta emisiunea, o are ca mentor pe super-nanny Joe de la englezi ...
ramona7575 spune:
Elaexact asa am patit eu cu Stefan acum 7-8 luni, a impins tv.-ul de pe comoda mobilei (e la nivelul lui) si a cazut peste el (tv mare ca al tau , cu tub) dar s-a tinut in cablu electric si am apucat sa pun eu mana putin, noroc ca tv-ul a cazut intai pe un colt (a facut gaura in parchet si am moceta groasa ) apoi peste el... acum am puns unul plasma mic, e prins de mobila sa nu-l poata misca cum vrea el...
Groaznic cu piticii astia, se fac din ce in ce mai nazdravani...
Anaan spune:
Salutare!
Am revenit din pauza autoimpusa din motive de suparare cauzata de vizita la doctor de saptamana trecuta si de concentrarea pe scris. ( Evident ca nu am lipsit din cauza Simplyanei care isi face procese de constiinta degeaba; eu ii dau dreptate in ceea ce a zis, asa ca n-am deloc motive sa ma supar!)
Asaaa, sa o iau cu inceputul: saptamana trecuta am fost cu Andrei la Cluj la un medic pediatru care ne-a pus pe jar -nici n-are rost sa mai intru in detalii- suficient incat sa avem nevoie - din nou!- de o a doua opinie, asa ca am fost azi la Tg. Mures la o pediatra care ne-a linistit si ne-a lamurit ca nu e dracu' asa de negru cum il facuse doctorul clujean sa para.
Cu scrisul am avansat, dar - ghinion!- s-a imbolnavit tanti ( are gripa) si, de ieri, sunt mama full-time, asa ca scrisul a ramas pe planul...cincizeci!
Am recuperat, voiam sa zic multe si acum nu-mi mai amintesc ce anume voiam sa zic...scleroza, bat-o vina!
Aaa, io ma simt complexata total de comportamentul copiilor vostri, de adulteala lor mai precis ( cum bine a numit-o Bianca): mersul la cofetarie cu Andrei inseamna o continua fuga dupa el pe acolo pana ne iese "sportul" asta pe nas si plecam acasa. Statul la masa si mancatul a ceva fara sa parasutam ceva-ul cu pricina pe unde se nimereste sunt deocamdata doar niste aspiratii pentru noi.
Raportul in legatura cu dieta: ma tin de ea, insa in weekend am pacatuit si eu cu niste pizza si putina supa, dar am revenit pe baricade. De slabit, am slabit 3 kg, asa ca-i dau inainte.
Ela, vai, ce sperietura!Bine ca nu a patit nimic Ianis!
Olga, ma bucur ca te-ai mai linistit in legatura cu puta lui David!( Tufete, va dati seama cam cum suna o observatie de genul asta pentru un cititor neavizat?!)Doamna dr. a constatat ca si Andrei are un out migrator, asa ca intram si noi in clubul "Puta cu defect care se va corecta perfect!"
novus spune:
Anaan, eram precisa ca totul va fi bine !! sper sa reusesti sa intri mai des acum
Mihaela, succes si voua maine la doctor !!
Ada face gimnastica cu Pisi in pat !!
Fug si eu la exercitii
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Anaan spune:
Andrei spune ca il cheama "Aaaandei" sau "Dei", depinde de dispozitie, si ca are "dei" ani.( a se observa ca nu face risipa de vocabular: un cuvant denumeste mai multe chestii!) Cand vrea sa obtina ceva bate din picior!( mini-Goe, stiu!)
Munica, m-am prapadit de ras!
Alina, felicitari pentru bebe Alex!Sa fie sanatos si fericit!
Anaan spune:
Novus.
Fetelor, vreau sa-i iau lui Andrei tricicleta de ziua lui. Va rog sa-mi faceti cateva recomandari, ca sunt virgina in domeniul asta!
mireal spune:
Doamne, Ela, bine ca nu a patit nimic Ianis.Eu nu il mai las deloc pe Theo singur prin casa.Si el a tras de televizor,l-am gasit cu el pe jumatate afara.Am mutat laptopul in bucatarie si cand gatesc ii pun desene.In rest e peste tot cu mine.Annan si noi vroiam sa-i luam lui Theo de ziua lui, dar am fost saptamana trecuta la Decathlon, l-am plimbat cu o tricicleta(singura pe care o au) si bineinteles ca am plecat cu ea acasa .Nu e nici scumpa si mi se pare ok, Theo o taraste prin casa, ca nu poate merge cu ea, dar ii place.Afara nu am probat-o inca.http:// www.decathlon.ro/RO/tricicleta-be-fun-160711134/#