Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***304***

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Binaca, merci de info

Saby

Sa va zic ce mi-a mai zis pediatra, poate va foloseste si voua: sa-i dau carne de porc slaba, nu foarte frecvent, dar sa-i dau; sa continuam cu laptele praf; sa-i fac analize de scaun periodic, fiindca altfel, daca are paraziti, orice i-as da - vitamina D, alte vitamine etc. - nu se asimileaza asa cum trebuie; daca e posibil, sa-l duc la inot, fiindca, dupa conformatia osoasa, va fi un copil inalt si inotul il va ajuta sa se dezvolte armonios si sa aiba o postura corecta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Chatonel, mie zona in care locuiesc socrii tai mi se pare raiul pe pamant, asa ca eu, daca as fi in locul tau, as incepe cat mai repede constructia unei case acolo si, pana la finalizarea ei, mi-as pastra serviciul aducator de bani.

este si asta o idee, io ma gindeam sa vindem aici si cu banii sa construim, insa daca stringem centura tare-tare poate ca am putea sa facem ceva de gen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Ha ha am uitat sa va zic, ma gandesc la Anca de cateva zile, de cand studenta din Palestina mi-a dat cartea de vizita a sotului, care este... medic reumatolog Da' astia is abia la primul copchil.

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Hai sa fac cap nou, ca altfel ajunge asta cat mamutul lu' Anaan

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3

Mergi la inceput