Recuperarea dupa infidelitate
Raspunsuri - Pagina 4
babyblue spune:
eu nu stiu cum sa ma iert pe mine insami pt barbatii pe care i-am inselat.:)))))
nu stiu cum sa ma recuperez ca sa nu recidivez.:))
hai mah...glumeam! v-ati mai descretit fruntile?
nu vi se pare ca se acorda mult prea multa importanta sexului?
_
Babyblue va pupa pe toti!!
12+
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural.
Dahriana spune:
babyblue , nici eu nu stiu cum sa ma iert pt barbatii pe care i-am inselat. hahaha
O data iti iei tzeapa , pe urma incepi sa dai
...Dahri...
tanima_i2002 spune:
Cred ca orice in viata se poate ierta, mai putin refuzul de a comunica, mai putin minciunile continuate la nesfarsit.
Eu asta nu pot ierta. Pe mine nu ma intereseaza celelalte femei sau ce relatie a avut cu ele, desi la inceput doare al naibii de tare, sunt convinsa ca am mult mai multe atuuri decat ele... ma intereseaza ca el sa constientizeze greselile si sa si le asume.
Atata timp cat minciunile devin un mod de viata, cat refuzi sa comunici si sa fii deschis...este greu sa treci peste greselile lui...sau ei(dupa caz).
Felicitari cuplurilor care au reusit sa depaseasca acest hop. Inseamna ca sunt un cuplu matur si ca au gasit puterea sa faca un nod bun si sa duca mai departe planurile pe care s-au angajat candva sa le urmeze.
RazaDeSoare spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dahriana O data iti iei tzeapa , pe urma incepi sa dai ...Dahri... |
n/a spune:
tanima.... ce insemna ca esti mai buna decat alte femei? Crezi ca de aia esti inselala ca cealalta e mai buna decat tine? Si daca nu, de ce conteaza sa fie mai buna sau mai proasta ca tine? Ce legtura are una cu alta? De ce se compara fosta cu actuala si actuala cu "cealalta" ca nu am inteles niciodata. Eu inteleg ca e bataie pe barbati, dar totusi!!!!!!
rall spune:
Eu am fost inselata. Si-am inselat. In acelasi timp (amandoi aveam 19 ani atunci) A fost ca o mica pauza in relatia noastra lunga.
O pauza benefica, pana la urma. Am avut parte de o scurta relatie cu un tip ce m-a adorat pana la Dumnezeu, care s-a sfarsit cu plansete si drama si desi tineam si inca tin la el foarte mult am avut certitudinea ca trebuie sa ma intorc la el, cel cu care sunt si acum.
Ca m-a inselat nu uit dar am inceput sa iert, desi n-as fi crezut. Suntem de 10 ani impreuna. El acum spune ca daca ar fi stiut cate o sa primeasca de la mine pt. relatia aia care n-a insemnat nimic, mai bine si-ar fi bagat un batz in.. fund
saskia spune:
Buna ziua :). E primul mesaj pe forum. Da, la noi in casnicie s-a intamplat ca eu sa am o aventura sa zicem de 2 luni (relatie mi se pare prea mult spus) si totusi el desi a aflat, a avut si dovezi (eu am negat pana la capat, nu chiar tot, mai mult partea fizica) a trecut peste si acum suntem foarte bine, la fel ca inainte.
daiana_raluk spune:
Ilia,niciodata nu o sa mai fie la fel! Oricat uiti,ierti,treci peste,bla,bla.Cel putin la mine asa e
saskia spune:
citat din mesajul lui daiana_raluk Ilia,niciodata nu o sa mai fie la fel! Oricat uiti,ierti,treci peste,bla,bla.Cel putin la mine asa e Daiana,mami de printese Raluca(13 ani) si Alexia(5 ani) |
Stiu ca poate parea de necrezut, dar sunt cupluri in care se poate trece peste asta. Depinde de fiecare om in parte, depinde de deschiderea lui, depinde de sentimentele pe care le mai are sau nu fata de celalalt, exista foarte foarte multe nuante. Si ce nu merge intr-un cuplu poate merge foarte bine in altul.
irlandeza spune:
citat din mesajul lui allinta Daca sotul isi iubeste sotia suficient incat sa o aleaga pe ea oricarei alteia, atunci, eu as ierta si as merge mai departe. |
Daca sotul isi iubeste sotia suficient incat sa o aleaga pe ea oricarei alteia, trebuia sa nu mai mearga in patul alteia. Ori daca s-a dus, inseamna ca nu o mai iubeste pe sotie. Ca s-a reintors la ea, la sotie, ca si-a dat seama ca a gresit.........vorbe goale, si-a dat seama ca amanta nu e ce credea el ca e si ca tot sotia lui e mai buna.
Nici eu nu as putea ierta infidelitatea.
www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog
Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008