Recuperarea dupa infidelitate

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ilia_99 spune:

Citat:
citat din mesajul lui espiritu

Citat:
citat din mesajul lui ilia_99

allinta, multumesc. n-as zice ca e casnicia perfecta, dar incepe sa fie reusita.
zina... tie nici nu stiu ce sa-ti mai spun, ce-am avut de spus am spus la alte topicuri. imi pare rau ca nu s-a schimbat situatia.
espiritu.. incepe distractia cu tine! da' ai cumva dreptate, una cosa es una cosa.

as vrea sa reiterez insa ideea topicului, ca-mi pare ca divagam. nu ma intereseaza o alta - a cita, oare? - discutie despre infidelitate, nici solutiile pe care "le-as aplica... daca", ci, concret vreau parerea celor care trecut prin aceasta experienta si au depasit-o.. cumva, cum au simtit, cum au putut, etc.

in cazul meu nu a fost depasita situatia fiindca exa a fost chitita ca vrea in continuare cu respectivul.eu eram dispus sa trec peste.nu ca si cand ai sterge cu buretele dar eram dispus sa trec peste.

una cosa es una cosa y otra cosa es otra cosa!

si a durat cu respectivul sau a fost ploaie de vara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns espiritu spune:

Citat:

nu are relevanta.sau nu a mai avut din momentul in care a fost luata o decizie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilia_99 spune:

Citat:

Citat:

nu are relevanta.sau nu a mai avut din momentul in care a fost luata o decizie.

da, ai dreptate. era asa.. de dragul statisticii..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dahriana spune:

Eu in ambele cazuri , as prefera sa nu stiu . Adica , casatorita sau necasatorita fiind cu el .

Nu sunt genul de persoana care iarta o infidelitate .
Nu iert nici atunci cand ma face sa ma simt neimportanta in viata lui , ca si cand m-ar insela .

Probabil din pct de vedere al unei iubite , nu al unei sotii , lucrurile sunt simple pt mine . Ma iubesti , imi demonstrezi si te abtii sa ma inseli - ramai cu mine .
Nu faci toate astea - balta are destul peste.

Daca m-ar insela sotul , probabil ca ar fii ideal sa nu aflu si sa simt niciodata asta.
Daca as simtii , si ne-ar lega un copil , as fii cu siguranta in cumpana daca sa renunt sau nu . Si probabil daca ar face eforturi supraomenesti sa ma recastige , l-as ierta , dar nu as uita.

Daca nu ar exista un copil , as divorta pur si simplu pt ca n-as mai considera ca el poate fii tatal copiilor mei , atata timp cat a dat-o in bara si ca sot !

...Dahri...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n/a spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui noideea

apreciez de o mie de ori mai mult un barbat care vine si-mi spune ca e nefericit alaturi de mine si vrea sa ne despratim pentru ca aia si aia si aia decat sa ma isnele si sa raman ca prostu in targ sa ma intreb toata viata ce am facut sa merit asta.

totul se face doar in maniera radicala?
poate nu vrea sa se desparta de tine.how about that?a avut o iesire hormonala si gata.
discretia e un must in cazuri din astea cand te apuca hormoneala.daca tot nu poti fara macar te gandesti la cel de alaturi sa nu afle si sa il ranesti.

Autoarea ne-a cerut parerea in cazul trait de noi, de fiecare. La mine a fost foarte complicat si a durat situatia mai bine de doi ani exact in perioada de inceput a casniciei, sarcinii si dupa ce am nascut si cu toate ca am incercat sa trec peste nu a mai fost posibil, odata raul facut s-a dus totul si casnicia a degenerat in ceva foarte urat. Eu nu am putut sa trec peste sub nici o forma, desi dumnezeu mi-e martor ca am incercat. El imi servea tot timpul ba una calda, ba una rece, pana m-a dus cu capu si toata povestea s-a terminat foarte urat. Cu toate astea, in numele a tot felul de scuze am continuat relatia pentru ca el nici nu ma vroia nici nu vroia sa ma lase sa-mi vad de viata. A durat foarte mult sa imi dau seama ca decizia este la mine nu la el. Abea cand am luat eu hotararile lucrurile s-au sfarsit, dar in sufletul meu nu s-au sfarsit si nu se vor sfarsi niciodata. De aia am zis ca e foarte important cata silinta isi da cel care inseala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns espiritu spune:

Citat:

Autoarea ne-a cerut parerea in cazul trait de noi, de fiecare. La mine a fost foarte complicat si a durat situatia mai bine de doi ani exact in perioada de inceput a casniciei, sarcinii si dupa ce am nascut si cu toate ca am incercat sa trec peste nu a mai fost posibil, odata raul facut s-a dus totul si casnicia a degenerat in ceva foarte urat. Eu nu am putut sa trec peste sub nici o forma, desi dumnezeu mi-e martor ca am incercat. El imi servea tot timpul ba una calda, ba una rece, pana m-a dus cu capu si toata povestea s-a terminat foarte urat. Cu toate astea, in numele a tot felul de scuze am continuat relatia pentru ca el nici nu ma vroia nici nu vroia sa ma lase sa-mi vad de viata. A durat foarte mult sa imi dau seama ca decizia este la mine nu la el. Abea cand am luat eu hotararile lucrurile s-au sfarsit, dar in sufletul meu nu s-au sfarsit si nu se vor sfarsi niciodata. De aia am zis ca e foarte important cata silinta isi da cel care inseala.

stai sa ne lamurim :)
nu ti-am cerut socoteala.fiecare actioneaza in functie de ceea ce simte,experienta traita,conjunctura.
ideea este ca la final sa fi impacat cu tine.IMHO!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almo spune:

Citat:

apreciez de o mie de ori mai mult un barbat care vine si-mi spune ca e nefericit alaturi de mine si vrea sa ne despratim pentru ca aia si aia si aia decat sa ma isnele si sa raman ca prostu in targ sa ma intreb toata viata ce am facut sa merit asta.

cand un barbat s-a decis sa rupa o relatie asa din senin, ca e nefericit, e ca si-a gasit pe alta. poate nu a savarsit actul inca dar are un plan pt asta. asa ca tot aia e, ca a plecat ca te-a insealat deja, sau ca are o alta femeie in minte. nu e nici o diferenta zic eu. tot inselat se numeste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Daca nu e voie divagatii pe tema infidelitatii si 'ce as face eu', nu cred ca are sanse subiectul, pt. ca putini/e vor recunoaste ca au fost inselati(e). Eu una, dc. m-ar insela barbatul, nu m-as apuca sa recunosc aci, ca nu's asa anonima

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RazaDeSoare spune:

Nu l-am iertat. Si da, m-a inselat. Casatoriti fiind. Am inceput sa am banuieli (desi el era plecat la mii de km departare)si i-am spus ca stiu tot. El a fost mai slab si a recunoscut. Am spus STOP! Si am intentat divort. Ma bucur ca am facut-o, pentru ca daca de la inceput nu putem avea incredere si nu exista sinceritate, mai tarziu poate fi mai rau. Ma bucur si ca nu am facut copil (la inceputul casatoriei cand vroiam asta).

Recuperarea? Hmm...recunosc, mai greu. Sunt ok si foarte sociabila, insa daca o "relatie" devine mai serioasa fug. Tocmai din dorinta de a nu mai trece prin acelasi lucru. Desi stiu ca nu toti suntem la fel, si se poate sa intalnesc un barbat care chiar sa nu insele. Dar deocamdata nu pot.

Ilia, ma bucur ca sunteti bine acum. Ti-am citit povestea anul trecut.
Felicitari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n/a spune:

"cand un barbat s-a decis sa rupa o relatie asa din senin, ca e nefericit, e ca si-a gasit pe alta."

Nu este musai. Sunt barbati care parasesc pentru ca realizeaza ca nu au langa ei ceea ce-si doresc si au curaj sa o recunoasca la timp. NU toti sunt nesimtiti sau comozi si nu toti sunt capabili sa stea langa o femeie doar ca nu au o alta. Sunt si barbati fideli care prefera sa se desparta pentru simplu motiv ca nu gasesc satisfactie in relatia care o au nu pentru ca exista o alta si nu pot ramane langa o femeie din mila. Eu am intalnit si barbati care au parasit si au avut nevoie sa fie ei cu ei insisi, sa calatoreasca, sa se implice mai mult in cariera, sa studieze etc., pur si simplu pentru ca nu se regaseau in relatia pe care o aveau.

Eu pentru aceia care procedeaza asa am toata stima.

Mergi la inceput