Recuperarea dupa infidelitate

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns saskia spune:

Uneori dupa ani multi de casnicie, se mai intampla ca unii sa faca o greseala (poate se puteau abtine, dar fiecare avem genul nostru de principii dupa care ne ghidam in viata).

Asta nu inseamna ca se sterge cu buretele tot trecutul lor. Unii au un soc si pentru ei persoana draga de atata timp si langa care au construit nu numai o casnicie ci si o prietenie devine brusc dusman :). Altii desi poate sunt marcati nu pot sa nu mai simta nimic si vor sa mearga mai departe.

De-asta zic ce la unii merge, la altii ar fi dezastruos.

Recuperarea de dupa o infidelitate este foarte importanta zic eu. Pentru unii sexul este pe acelasi plan cu prietenia, pentru altii nu si asa mai departe.
Ce cred eu ca ajuta mult este sa se "stoarca" mult subiectul ala pana nu mai ramane nimic din el, dar iarasi nu vreau sa dau sfaturi ca nu la toti poate avea acelasi rezultat.
Trebuie readus in prim-plan cuplul, ca entitate, separat cumva de copii, vazut daca se mai simt bine cu celalalt (nu numai sexual) si vazut daca vor sa "se descopere" in continuare :).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns espiritu spune:

Citat:
citat din mesajul lui irlandeza

Citat:
citat din mesajul lui allinta

Daca sotul isi iubeste sotia suficient incat sa o aleaga pe ea oricarei alteia, atunci, eu as ierta si as merge mai departe.

Daca sotul isi iubeste sotia suficient incat sa o aleaga pe ea oricarei alteia, trebuia sa nu mai mearga in patul alteia. Ori daca s-a dus, inseamna ca nu o mai iubeste pe sotie. Ca s-a reintors la ea, la sotie, ca si-a dat seama ca a gresit.........vorbe goale, si-a dat seama ca amanta nu e ce credea el ca e si ca tot sotia lui e mai buna.

Nici eu nu as putea ierta infidelitatea.

www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog
Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008

iubire nu e egal sex.
spune tot asta.think about!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Savvy spune:

Cred ca in afara de atractia pur sexuala fata de un barbat/femeie, care te poate impinge la adulter (El e minunat ca Brad Pitt/ Fat-Frumos/ ca un inger, Ea e Ileana Cosanzeana/ Claudia Schiffer/ o zana...), o alta cauza ar fi insatisfactia emotionala.
Am citit, pe aceasta tema, ca 80% dintre barbati nu insala pentru ca sunt nemultumiti din punct de vedere sexual de partenerele lor, ci pentru ca sunt nemultumiti ca nu li se mai acorda atentie, sotia/iubita nu ii asculta realmente cand au ceva de zis, nu ii lauda suficient (pentru realizari profesionale, personale etc.), nu le multumesc (chiar si pentru ca au dus gunoiul - da, chiar si pentru asta), nu se mandresc cu ei, ii critica in public, iau de bune eforturile lor samd.
E un subiect la care merita sa ne gandim. Sigur, lasand deoparte cazurile in care barbatul e pur si simplu afemeiat. Si asta traduce o mare lipsa emotionala, de altfel.
Nu am inselat si nu cred ca am fost inselata, desi de multe ori am lasat stacheta jos si am comis multe erori fata de cel drag.
Dar mai interesant mi se pare sa aflu: femeile de ce si cand insala? Pe ele ce le determina sa fac pasul?

DPN 4 iulie - baiat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns calipso_zeus spune:

Ilia bre,io nu stiu ce nervi ai.Cred ca esti tare de tot.Iti stiu povestea si te admir.Da` de ce l-ai iertat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui irlandeza

Daca sotul isi iubeste sotia suficient incat sa o aleaga pe ea oricarei alteia, trebuia sa nu mai mearga in patul alteia. Ori daca s-a dus, inseamna ca nu o mai iubeste pe sotie.

Din punctul meu de vedere nu este adevarat. Fie ea, fie el, pot ajunge in patul altcuiva din tot felul de motive, care pot reprezenta greseli. Sunt de acord cu cei ce nu pot trece peste astfel de greseli, dar nu are nici o legatura cu dragostea.

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

Mergi la inceput

De ce esti asa convins Rufus?Asa a fost la tine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui calipso_zeus

De ce esti asa convins Rufus?Asa a fost la tine?

O femeie fericita si o mama si mai si...

De ce faci totul personal si esti aroganta?

Dragostea n-are nimic de-a face cu sexul, sotul tau poate sa te iubeasca pe tine si sa faca sex cu prostituata de la colt. Nu se cheama ca o iubeste pe ea sau ca nu te mai iubeste pe tine.
Dar na, gandesti ca o femeie ;)

Am vazut o emisiune pe discovery despre un studiu acre s-a facut asupra diferentelor dintre barbati si femei dpdv neurologic.
S-a demonstrat ca la barbati aria frontala este mai stimulata decat la femei, de aici si violenta mai mare la barbati, impuslivitatea samd.
Din pacate doar atat imi amintesc exact, nu vreau sa spun prostii.

**Fur is for petting***
http://www.facebook.com/#!/adoptiicaini
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

D'aia 's mai destepti.

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Xio eu gandesc ca o femeie pentru ca sunt femeie.Tu esti cumva alta specie?
Si daca tu nu ai nici copii nici sot nu cred ca esti cea mai in masura sa comentezi despre infidelitate.Iar Ilia are motivele ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Xio, sunt multi care confunda dragostea cu sexul, o stii foarte bine.
Pacat ca nu vor sa invete nimic.

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

Mergi la inceput