Ian-Feb2011-Hai Mayane! (185)
Raspunsuri - Pagina 4
luciact spune:
neata si de la mine
nu prea am dormit, bebik mea a mancat toata noaptea, am senzatia ca nu se mai satura din san..pt ca isi mananca manutele dupa

,mi am luat ceai pt stimularea lactatiei, anason , chimen......sper sa mearga
si acum dupa ce a supt, a vomat tot tot, nu mi venea sa cred,

, eu o bateam pe spate sa ragaie, si ea a vomat

bbyasmy felicitari, sa mai stea bb macar pana la 38 sapt

Mayane spune:
Neatza si de la mine 
De fapt m-am trezit de mult, amm facut socializarea de dimineata cu sotzul, pana a plecat la munca, m-am "dat" putin pe net si acum ma bag iar la somn, ca imi pica ochii in gura.
bb_yasmi, felicitari pt vestile bune.
Ne "auzim" mai tarziu.
"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti
nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins
pentru a-ti rasplati indrazneala"
36+
Darius Alexandru - Mare Papuas ![]()
Bebe
angieangie spune:
Irinukaa.Dollores..pupici multi

am putin timp sa intru ca e mama la mine i mai sta cu bebe,dar la sf lunii pleaca
si nu stiu ce ma fac atunci
pup fetele toate maxim
cea mai fericita mamica de
frumos si sanatos
Lorich spune:
Neata, is in zona..naste cineva azi?
ceva??
Noi suntem la fel, Robert plin, dar pliiiin de bube, cred ca are roseola, eu deprimata si speriata pt Ana. Ea e o scumpa, e nistel agitata (pote ii transmit si eu din starea mea), ma lupt sa-i dau suzy, poate o ajuta sa se relax (sa incerc si eu oare o suzeta?
).
Foxy bafta cu socrela! Despre "plansul pana la adormire" s-au scris carti despre asta, eu cred ca e o forma urata de tartament aplicat unui suflet nevinovat si ff dependent ...Doamne il tii 9 luni in burtica si apoi il pui cu ochii in tavan si te astepti sa doarma singur in pat, il lasi sa planga pana adoarme. Nu-s de acord! Parerea mea strict personala!
Sunt prin zona, as vrae s aintru sa vad poze, sper s areusesc, dar uite...se aude pisicutza!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011
loutzy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luciact neata si de la mine nu prea am dormit, bebik mea a mancat toata noaptea, am senzatia ca nu se mai satura din san..pt ca isi mananca manutele dupa ![]() ![]() ,mi am luat ceai pt stimularea lactatiei, anason , chimen......sper sa meargasi acum dupa ce a supt, a vomat tot tot, nu mi venea sa cred, ![]() ![]() , eu o bateam pe spate sa ragaie, si ea a vomat![]() ![]() ![]() bbyasmy felicitari, sa mai stea bb macar pana la 38 sapt ![]() ![]() mami fericita de printesa Eva Maria 08.01.2011 |
Lucia nu te stresa ca si al meu face la fel atunci cand are stomacelul plin, ma schimb de bluza de 3-4 ori pe zi in stilul in care papa el. Inghite si f mult aer si cand il tin pe umar sa ragaie tot laptele care nu a ajuns in stomacel iese afara. Eu am noroc ca doarme deobicei noaptea, dar ziua e in stare sa pape si din juma in juma de ora, il mai amagesc cu o suzi, dar nu functioneaza de fie
care data.
Pt lactatie incearca Galactogil(eu asta beau) si a inceput sa se vada si rezultatele. Anason si chimen contin ceaiurile pt colici, de care beau zilnic in jur de 2 litri.

sa nu mai fi stresata.

Laura
de
dulce Stefan-Mihai (06.01.2011)
kitzy spune:
Ciao fetele!
Avem un diagnostic clar: stenoza de pilor
Asta explica varsaturile in jet 
Luni urmeaza sa ne internam.
bb_yasmi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mayane Neatza si de la mine ![]() De fapt m-am trezit de mult, amm facut socializarea de dimineata cu sotzul, pana a plecat la munca, m-am "dat" putin pe net si acum ma bag iar la somn, ca imi pica ochii in gura. bb_yasmi, felicitari pt vestile bune. Ne "auzim" mai tarziu. "Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala" 36+ Darius Alexandru - Mare Papuas Bebe |
mayane
bubu tau cat avea la ultimul eco??mami de fetita cu codite si baietel nazdravan
AMR: maxim 15 zile !!!!
bb_yasmi spune:
va multumesc frumos!! 
dolores, tunde voi cum sunteti??
mami de fetita cu codite si baietel nazdravan
AMR: maxim 15 zile !!!!
Mayane spune:
bb_yasmi, bebelul meu avea 2961g +/-432g.
kitzy, bafta, va tinem pumnii. 
"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti
nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins
pentru a-ti rasplati indrazneala"
36+
Darius Alexandru - Mare Papuas ![]()
Bebe
florintunde spune:
buna

am scris o postare lunga..si a disparut in ceata

+1 bb!

Felicitari MELANIES!Bine ai venit bebe Leah Paula..ce nume frumos!Multa sanatate!

Sper ca sunteti bine toate
Am f o tura de curatenie deja
...dar mai mult mamica..Eu am despachetat..bagat hainutele la spalat...facem bagajul la loc![]()
Schimbat semnatura
Stau cumintica o saptamana..dupa aceea bagam la greu miscare..
AZI NOAPTE AM AVUT CEVA EMOTII CA MA DUREA MIJLOCUL RAU..CREDEAM CA MA APUCA NASCATUL...
eco mi-a facut azi..are bebe de toate..placenta ,lichid,3 kile...sa mai stea un picut

pupici
mi-a fost dor de voi

Tunde
38
saptamani
Sonia-Diana si mami de ursulet Mario
04.03.2004
da Doamne sa fie fifitza mea sanatoasa!
"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian