Ian-Feb2011-Hai Mayane! (185)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

neata si de la mine
nu prea am dormit, bebik mea a mancat toata noaptea, am senzatia ca nu se mai satura din san..pt ca isi mananca manutele dupa,mi am luat ceai pt stimularea lactatiei, anason , chimen......sper sa mearga
si acum dupa ce a supt, a vomat tot tot, nu mi venea sa cred,, eu o bateam pe spate sa ragaie, si ea a vomat

bbyasmy felicitari, sa mai stea bb macar pana la 38 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Neatza si de la mine

De fapt m-am trezit de mult, amm facut socializarea de dimineata cu sotzul, pana a plecat la munca, m-am "dat" putin pe net si acum ma bag iar la somn, ca imi pica ochii in gura.

bb_yasmi, felicitari pt vestile bune.

Ne "auzim" mai tarziu.

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti
nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins
pentru a-ti rasplati indrazneala"

36+ Darius Alexandru - Mare Papuas
Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

Irinukaa.Dollores..pupici multiam putin timp sa intru ca e mama la mine i mai sta cu bebe,dar la sf lunii pleacasi nu stiu ce ma fac atunci
pup fetele toate maxim

cea mai fericita mamica de frumos si sanatos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Neata, is in zona..naste cineva azi? ceva??

Noi suntem la fel, Robert plin, dar pliiiin de bube, cred ca are roseola, eu deprimata si speriata pt Ana. Ea e o scumpa, e nistel agitata (pote ii transmit si eu din starea mea), ma lupt sa-i dau suzy, poate o ajuta sa se relax (sa incerc si eu oare o suzeta?).

Foxy bafta cu socrela! Despre "plansul pana la adormire" s-au scris carti despre asta, eu cred ca e o forma urata de tartament aplicat unui suflet nevinovat si ff dependent ...Doamne il tii 9 luni in burtica si apoi il pui cu ochii in tavan si te astepti sa doarma singur in pat, il lasi sa planga pana adoarme. Nu-s de acord! Parerea mea strict personala!

Sunt prin zona, as vrae s aintru sa vad poze, sper s areusesc, dar uite...se aude pisicutza!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Citat:
citat din mesajul lui luciact

neata si de la mine
nu prea am dormit, bebik mea a mancat toata noaptea, am senzatia ca nu se mai satura din san..pt ca isi mananca manutele dupa,mi am luat ceai pt stimularea lactatiei, anason , chimen......sper sa mearga
si acum dupa ce a supt, a vomat tot tot, nu mi venea sa cred,, eu o bateam pe spate sa ragaie, si ea a vomat

bbyasmy felicitari, sa mai stea bb macar pana la 38 sapt

mami fericita de printesa Eva Maria 08.01.2011

Lucia nu te stresa ca si al meu face la fel atunci cand are stomacelul plin, ma schimb de bluza de 3-4 ori pe zi in stilul in care papa el. Inghite si f mult aer si cand il tin pe umar sa ragaie tot laptele care nu a ajuns in stomacel iese afara. Eu am noroc ca doarme deobicei noaptea, dar ziua e in stare sa pape si din juma in juma de ora, il mai amagesc cu o suzi, dar nu functioneaza de fie
care data.
Pt lactatie incearca Galactogil(eu asta beau) si a inceput sa se vada si rezultatele. Anason si chimen contin ceaiurile pt colici, de care beau zilnic in jur de 2 litri.
sa nu mai fi stresata.

Laura de dulce Stefan-Mihai (06.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Ciao fetele!
Avem un diagnostic clar: stenoza de pilor Asta explica varsaturile in jet
Luni urmeaza sa ne internam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mayane

Neatza si de la mine

De fapt m-am trezit de mult, amm facut socializarea de dimineata cu sotzul, pana a plecat la munca, m-am "dat" putin pe net si acum ma bag iar la somn, ca imi pica ochii in gura.

bb_yasmi, felicitari pt vestile bune.

Ne "auzim" mai tarziu.

Bebe

mayane bubu tau cat avea la ultimul eco??

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan
AMR: maxim 15 zile !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

va multumesc frumos!!

dolores, tunde voi cum sunteti??

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan
AMR: maxim 15 zile !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

bb_yasmi, bebelul meu avea 2961g +/-432g.

kitzy, bafta, va tinem pumnii.

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

buna

am scris o postare lunga..si a disparut in ceata
+1 bb!

Felicitari MELANIES!Bine ai venit bebe Leah Paula..ce nume frumos!Multa sanatate!

Sper ca sunteti bine toate

Am f o tura de curatenie deja...dar mai mult mamica..Eu am despachetat..bagat hainutele la spalat...facem bagajul la loc

Schimbat semnatura

Stau cumintica o saptamana..dupa aceea bagam la greu miscare..

AZI NOAPTE AM AVUT CEVA EMOTII CA MA DUREA MIJLOCUL RAU..CREDEAM CA MA APUCA NASCATUL...
eco mi-a facut azi..are bebe de toate..placenta ,lichid,3 kile...sa mai stea un picut

pupici

mi-a fost dor de voi

Tunde 38 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa fie fifitza mea sanatoasa!

"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian

Mergi la inceput