Ian-Feb2011-Hai Mayane! (185)
Raspunsuri - Pagina 3
RaluKara spune:
shubulina, doar nu crezi ca le-am lasat sa o atinga.dar exact cum spunea si Irinuka, trebuie sa stiu la ce sa ma astept. ele se pot strecura oricand printre picioarele noastre cand intram si iesim din camera si sa nu aibe o rectie de a scuipa, sari sau zgaria. si evident ca matele sunt foarte curioase si daca nu le-as fi lasat sa intre totusi in camera, mi-ar fi concertat pe voci inegale cu orele in fata usii.mersi mult de sfat, stai linistita ca nu am de ce sa ma supar, pentru ca nu spui nimic cu rea intentie.
maimutica, a mea cand are colici,se screme, se agita, isi ridica picioarele incercand sa le aduca spre burtica, se inroseste, se stramba. Se linisteste usor daca o masez pe burtica cu varful degetelor in sensul acelor de ceasornic, sau daca o tin pe burtica.
eu ii dau infacol, bonissan si ceai de colici. la fiecare din mese primeste una din ele si asa s-au imputinat orele de plans " fara motiv" de la 6 in continuu la o ora jumate adunata intr-o zi intreaga.
leloo, si eu am pisici dar nu cred ca i-as lasa impreuna in patut. una e in camera sub stricta mea supraveghere si una e in spatiul vital al lui bebe. eu nu zic ca e bine ca mine, sau ca e rau ci ca asa simt eu ca e normal si atata timp cat nu o expun unui pericol direct imi voi urma instinctele mele.
Raluca , mami de pisicuta Maia Rebecca, 20 ianuarie 2011
"Iubirea nu este un targ : te iubesc pentru ca ma iubesti. Iubirea este o certitudine : te iubesc pentru ca te iubesc." - Liviu Rebreanu
melanies spune:
Multumesc frumos pentru urari fetelor! Sunteti minunate! 

Am reusit (cu greu) sa recuperez 5 capitole si as fi vrut sa va povestesc despre nastere dar sunt rupta de somn deja asa ca o las pe maine.
Las
si ma bag la somn ca e 12am deja si nu stiu ce program imi face bebelina in noaptea asta.
mami de Leah
ziki spune:
buna dimineata! multumim de cafeaua matinala, Melanies!
va las si eu micul dejun in cazul asta, si astept sa va treziti, sa intrati la joaca ![]()

POFTA BUNA de dimineata!

va doresc o zi frumoasa si insorita, cum vad ca se si anunta!
copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai
sanziana
de flavia si
cu felix
AMR 9 zile
MariaG spune:
'neata
intru si eu sa dau un sfat cu ce ati mai putea proba ca sa aveti cateva minute de liniste fara sa stati cu bebe in brate: inveliti-l/infasati-l in bluza cu care ati dormit voi sau in cea cu care ati stat toata ziua, in ceva care miroase fix ca voi si e calda inca (adica o dati jos de pe voi si bagati bebele in ea) si sa stea destul de inghesuit in ea, ca si cum l-ar tine cineva in brate. S-ar putea sa mearga, s-ar putea sa nu, s-ar putea sa mearga doar cateva minute pana se prinde ca nu va aude. Sunt si ei mici si au stat 9 luni in burtica, le ia destul de mult sa se obisnuiasca.
Maria
Alex (6 mai 2004) si Mihai (13 august 2009 - 30 august 2009 Ne lipsesti, pui drag )
http://cealalta-realitate.blogspot.com/
http://www.copaculdehartie.ro/
ziki spune:
da! si mie mi-au spus la maternitate sa ii pun bluza mea de pe mine ori sub cap ori invelita in ea, ca sa ma simta aproape...
eu am avut oricum noroc, Flavia a fost un copil super-cuminte, care dormea noptile inca de la 2 luni, dar am continuat cu bluza pana tarzior, sa ma aiba cat de des langa ea, atunci cand nu eram lipite.
copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai
sanziana
de flavia si
cu felix
AMR 9 zile
Foxy-le spune:
Neata. multumesc Doloress pt aprecieri.
Si cu tinutul in brate is de acord. el e mic si prapadit, cum sa-i refuz apropierea de mine??(mai sunt unii care spun sa lasi copilul sa planga pana adoarme singur! ce ziceti despre asta?)
Maimutzica10-eu ii dau putin ceai(asa,vreo 2-4 lingurite) dupa ce mananca. decat chimicale mai bine ceai. Il ajuta sa scoata gazele si e mai linistit.
mi-a facut si mie mucisori, saracul! de-abia respira! dar i-am pus picaturi de ser si a scos ceva si e mai bine.
Ooof! azi imi vine soacra in vizita-sa vada si ea nepotelul. Nu sta mult, 2 zile.
sper sa nu-l agitam pe bebita prea mult.
va pup si va doresc o zi frumoasa, fara prea multe urlete
pt mamici si cu liniste pt burtici.
mami fericita de KRISTIAN
bb_yasmi spune:
buna dimi
am fost si noi aseara la eco saptamanal.
deci, bubu e bine, creste, are 2900+/- 400 gr , desi eu nu mai am nici o incredere in masuratorile astea.....i-am vazut fatuca si mi se pare ca seamana bine cu buburuza mare....adik tot cu tat'su
, colul e moale pregatit pt nastere, deci a spus dr ca nu vom avea nici o problema cu inducerea nasterii....si trebuie sa iau 3 no spa pe zi pt a mai calma contractiile ca sa mai ducem macar o saptamana, sa avem 38 s incheiate....apoi dc e ok o mai lungim pana pe 19.
deci, la noi data programata pt inducere e 19 febr. acum sa vedem cum reusim sa ajungem pana acolo...ca am contractii la greu..
cine poate sa ne treaca si pe noi pe listuta.
multumesc.
mami de fetita cu codite si baietel nazdravan
AMR: maxim 16 zile !!!!
RaluKara spune:
foxy lee, cum sa il lasi sa planga pana adoarme singur??? mi se pare o cruzime...stiu ca nu vorbeai de tine....dar imi vine sa bat oamenii care fac asa...

bb yasmi, felicitari pentru vestile bune de la eco.
Raluca , mami de pisicuta Maia Rebecca, 20 ianuarie 2011
"Iubirea nu este un targ : te iubesc pentru ca ma iubesti. Iubirea este o certitudine : te iubesc pentru ca te iubesc." - Liviu Rebreanu
loutzy spune:
neatza burtici si mamici.
Intru si eu sa fac prezenta. Acu ca doarme dolofanul meu.
Am vazut iar niste bebeii scumpi de tot.

Azi nu se anunta nimeni pt motate?
Va pupacesc. Sa avem o zi cat mai placuta.

Laura
de
dulce Stefan-Mihai (06.01.2011)
adryiii spune:
Neata si de la mine!
Felicitari bb yasmi pt vestile bune. Nu mai ai mult nici tu![]()
mami fericita de
Elena Alexandra