Ian-Feb2011-Hai Mayane! (185)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Mamici voi cum stati cu posta de "ceva dulce"?
Este mai pronuntat ca in timpul sarcinii?

Pe mine ma termina... tre' sa pap zilnic macar o ciocolata!

Irina ~ mamica norocoasa de Patrick Cristian {07.12.2010}

www.dropshots.com/PatrickCristian#" target="_blank">Albumul piticului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Am vazut poze de bebelusi frumosi, ca m-am topit! Pe voinicul lui Foxy, pe zambaretii de Inaioana, de Angie si de Madalina, sa-i mananci nu altceva!

Mami de Patrick(29.04.2008) si 38+ Kevin
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Irina..da, ma termina faza cu dulciurile. n-am mancat niciodata,nici in sarcina macar..acu innebunesc,mi se face rau parca daca nu mananc.
si cica ma tot chinui sa dau alea 3 kg jos..la primavara
si sotu ma ''ajuta'' tare mult, vine zilnic cu ceva dulce la fata lu tata

la faza cu animalele sunt total contra, eu nici parul meu nu-l suport sa-l vad pe jos, daramite de pisica sau caine...si mai ales in preajma unui copil.
cainii de la tara stiu asta..si de fiecare data sar pe mine,se flocaie pe langa mine. iubesc animalele tare mult, dar pana la o limita.

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

help!

azi am stat cu ochii cat cepele de la 17 pana la 22.30... in rastimpul asta am mancat de 2 ori si uneori am plans (ma gandesc eu ca nu am fost destul de distractiva)
soacra-mea sustine sus si tare ca sunt colici, ca tre' sa-i dam copilului ceai de chimen si anason habar n-am daca chiar is colici sau ba, am citit ca la prematuri colicii apar si mai tarziu, in jur de 6 - 8 sapt; nu prea vreau sa umplu cupilu cu ceai daca nu e cazul, nu imi place nici ideea in sine de ceai la bb asa mic (si alaptat de la tzitzi)

voi ce le dati celor mici care au colici? 'testeaza' careva colief-ul? sau protectis?

Rox mami de maimutzica Marie Lorelei (18.01.2011)
think pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Irinuka,era o parere.Acuma fiecare face cum crede de cuviinta ca e mai bine pt al lui copil.Eu una l-as fi dat,da nu am avut cui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

apropo de parl de animale si copii mici..si eu eram de aceeasi parere ca si voi ca sa nu se atinga..sa nu intre cainele (pe care il avem) in camera unde doarme copilul...dar am uzit povestea nasei mele care atunci cand a nascut, ii fatase si pisica..avea 4..si la cateva zile dupa ce a adus copilul acasa pisica si-a mutat toti puisorii in patutul bebelusului si acolo au ramas...si se jucau si cik pisica a fost f protectoare cu bebe si nu se atingeau..
acum fiexare face cum crede ca este mai bine:)

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor,pestisor de 12.03.09 si de fluturas de 30+

nasterea in apa

pozici dragute

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui maimutzica10

help!

azi am stat cu ochii cat cepele de la 17 pana la 22.30... in rastimpul asta am mancat de 2 ori si uneori am plans (ma gandesc eu ca nu am fost destul de distractiva)
soacra-mea sustine sus si tare ca sunt colici, ca tre' sa-i dam copilului ceai de chimen si anason habar n-am daca chiar is colici sau ba, am citit ca la prematuri colicii apar si mai tarziu, in jur de 6 - 8 sapt; nu prea vreau sa umplu cupilu cu ceai daca nu e cazul, nu imi place nici ideea in sine de ceai la bb asa mic (si alaptat de la tzitzi)

voi ce le dati celor mici care au colici? 'testeaza' careva colief-ul? sau protectis?

Rox mami de maimutzica Marie Lorelei (18.01.2011)
think pink

Eduard a fost prematur si mititel..a avut colici de la 2 sapt..s-au agravat acum intre 4-7 sapt.
sfatul meu: incearca prima data cu solutiile naturale pe baza de plante si daca nu ai rezultate,abia pe urma sa treci la medicamente.
eu i-am dat naturale : bonissan,alinan baby si colic baby

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Leeloo21

apropo de parl de animale si copii mici..si eu eram de aceeasi parere ca si voi ca sa nu se atinga..sa nu intre cainele (pe care il avem) in camera unde doarme copilul...dar am uzit povestea nasei mele care atunci cand a nascut, ii fatase si pisica..avea 4..si la cateva zile dupa ce a adus copilul acasa pisica si-a mutat toti puisorii in patutul bebelusului si acolo au ramas...si se jucau si cik pisica a fost f protectoare cu bebe si nu se atingeau..
acum fiexare face cum crede ca este mai bine:)

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor,pestisor de 12.03.09 si de fluturas de 30+

nasterea in apa

pozici dragute

pfuaiii de mine..nu vreau sa imi inchipui asa ceva!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Leeloo,asta deja mi se pare exagerat.Ori sunt copii importanti ori animalele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

MAIMUTICA aici nu se recomanda deloc ceai pentru bebe, de nici un fel. Anasonul si chimenul - il bei tu, si trece in laptele tau. Sau ma rog, exista cred ceai special de colici pentru sugari, babycalm sau nu stiu cum se cheama. Dar nu e deloc o garantie ca ii trec cu ceai.

Colicii sunt atunci cand plange neconsolat, ore intregi, constant. Isi ridica de obicei genunchii, se agita mult, da gaze, se inroseste tare la fata, deschide ochii mari sau ii inchide strans, cateodata pare ca-si retine respiratia. La ora mesei ia sanul, apoi il lasa, adoarme putin si se trezeste urland ... cam astea sunt simptomele tipice de colici. Apar in general in jurul saptamanii 2-3 (la prematuri intr-adevar, mai tarziu, in functie de varsta corectata) ating paroxismul in saptamana a 6-a si incep sa se estompeze in jurul saptamanii a 12-a de viata. Un numar foarte mic de copii au colici si dupa 3-4 luni.
Cauzele sunt misterioase, iar tratamentul - la fel. Ce merge la un copil, nu merge la altul si tot asa.

Mami de Patrick(29.04.2008) si 38+ Kevin
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput