Ian-Feb2011-Hai Mayane! (185)
Raspunsuri - Pagina 11
madutza_bra spune:
tunde, shines 
va multumesc !
Promit sa fiu cat pot eu de activa 

Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian Andrei-29.12.2008 si acum
37+ cu
Catalina Ioana
AMR: 10 zile !!!
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
RaluKara spune:
tunde, nu te mai scarpinaaa ca din ce te scarpini d-aia te va maca mai rau...incearca sa te dai cu o crema , sau cu putin alcool mentolat ca sa inlaturi senzatia de mancarime.
shines
, tinem pumnii sa fii scapat de "vizitatori"
madalina...of...pupam puiul mic sa ii treaca mai repede icterul asta urat si nesuferit. noi nu am avut probleme de-astea deci nu stiu sa zic mare lucru...dar 

sa se duca o data pe apa sambetei!
Roxx chiar ma gandeam ce mai faceti si cum s-au terminat pana la urma lucrurile.
2 fete cucuiete si astept povestea.
Raluca , mami de pisicuta Maia Rebecca, 20 ianuarie 2011
"Iubirea nu este un targ : te iubesc pentru ca ma iubesti. Iubirea este o certitudine : te iubesc pentru ca te iubesc." - Liviu Rebreanu
babyleeks spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui florintunde Sherbi;inducerea se face injectabil sau cu perfuzie de oxitocina? Eu am primit perfuzie..dar am inteles ca se poate da numai dupa dilatatie 3-4 ![]() si Eu am mai fost ajutata manual de moasa..dar acest lucru este interzis in strainatate..nu-i voie!Chiar in toiul contractiei baga mana si ma dilata...bn.. Eu neavand happydurala..am simtit destul de intens ![]() ![]() Tunde 38 saptamani Sonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004 da Doamne sa fie fifitza mea sanatoasa!"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian |
mie dupa ce au incercat sa mi rupa apa (manual)
Shines spune:
Hai sa mai faci si eu o strigare la mamici care nu au mai dat nici un semn de mult :
ADHNANA
CARMEN_MARIETA
MVB
GGSK
CIUDATICA
BLUE_NIGHT
ZUMZU
ACHE
CATA_LINA10
VIOLETA29
PPISIC
OCSANICA80
ROXANA_82_CT
DANINA
acu...s-ar putea sa fi trecut in lista pe cineva activ..sau nu am trecut pe cineva care nu a intrat de mult..dar am scuza ora asta tarzie. Mayane,ma verifici tu cand ai timp![]()
hai ma fetelor..stiu ca va e greu cu copilashii, dar doua minute ne puteti acorda si noua sa ne spuneti ce mai faceti si daca sunteti ok..am fost aci atatea luni impreuna, e pacat acu sa ne vedem de ale noastre.
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)
babyleeks spune:
aaa vroiam sa va mai spun ca si ieri si azi am fost afarica
...si ne a placut tare mult ...ne a obosit aeru si am dormit neintorsi
Shines spune:
am fugit la somn..vb aci ca tv-ul
saptamana asta a fost boerie cu tati acasa..trezit la 11, micul-dejun pregatit in fiecare dimineata..somn dupa-amiaza de 2-3 ore.
am niste baieti tare frumosi si cuminti
nbuna
Shines spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babyleeks aaa vroiam sa va mai spun ca si ieri si azi am fost afarica ...si ne a placut tare mult ...ne a obosit aeru si am dormit neintorsi![]() Mamica de Kevin Claudiu Daniel |
ce bine..la noi e ger rau de tot , mai ales dimineata
eu nu il mai scot afara pana dupa vaccin, imi e frica sa nu raceasca tocmai acum

Mayane spune:
mi s-a rupt apa, plec la spital
"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti
nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins
pentru a-ti rasplati indrazneala"
37+
Darius Alexandru - Mare Papuas ![]()
Bebe
RaluKara spune:
HAI MAYANE!!!

Raluca , mami de pisicuta Maia Rebecca, 20 ianuarie 2011
"Iubirea nu este un targ : te iubesc pentru ca ma iubesti. Iubirea este o certitudine : te iubesc pentru ca te iubesc." - Liviu Rebreanu

da Doamne sa fie fifitza mea sanatoasa!