Ian-Feb2011-Hai Mayane! (185)
Raspunsuri - Pagina 12
gabivalceanu spune:
in rest bine, ne adaptam, azi am fost la Bucuresti sa scot firele...revin cu povestea noastra frumosa curind...
Pup fetele
Gabi, Ioana si bebe Ilinca
babyleeks spune:
HAI MAYANE!!!!!!!
NASTERE USOARA SI BEBE SANATOS !!!!!
In curand o sa ti ti bebelu in brate si o sa ai cele mai frumoase sentimente de pe pamant!!!!!!

Ce ma bucur ca am prins o nastere in direct
babyleeks spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Shines
ce bine..la noi e ger rau de tot , mai ales dimineata eu nu il mai scot afara pana dupa vaccin, imi e frica sa nu raceasca tocmai acum ![]() Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010) |
aici primu vaccin e la 6 saptamani

babyleeks spune:
Pupici eu ma bag la nani langa baietii mei care sforaie deja![]()
maine dimineata o sa am nevoie de o cafea buna ..pt cine face vreau si eu una cu 2 pliculete de zahar .ms
Mayane spune:
Habar nu am unde scriu, dar cu siguranta lu`Mayane - aka nevasta-mea - i-ar fi placut mult sa va anunte, asa ca o sa o fac eu in locul ei - in dimineata asta am ajuns la spital si din cate am vazut eu cand am plecat (nu am avut voie sa raman bineinteles) era bine. Incerc sa va tin la curent cum ma pricep mai bine.
a si inca ceva ... ca era sa uit eu sunt barbacsu :))
have fun
"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti
nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins
pentru a-ti rasplati indrazneala"
37+
Darius Alexandru - Mare Papuas ![]()
Bebe
sunshine_rox spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui madalina_m Sunshine si al meu e galbejit. Imi poti spune, te rog, dupa ce perioada de timp ai inceput tratamentul pentru icter si in ce a constat? Noi avem 15 zile si avem icter de la 2 zile. Acum parca nu mai e asa galben, dar tot mai are o tenta, plus ca albul ochilor e galben. Am auzit de cazuri in care a tinut icterul si o luna. Eu mi-as dori sa ii treaca cat mai repede si sa il stiu sanatos. Mami de gogosel Razvan Petru si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008) ![]() Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica |
Mada mie mi-a vazut-o pediatra pe la 3 saptamani si ceva cand a constatat ca nu i-a trecut icterul si mi-a dat sa ii dau 2 ml de vitamina c (fiole) pe zi timp de 6 zile si o doza de fenobarbital de 15 mg tot timp de 6 zile, doza de fenobarbital pe care am reusit sa i- dau nu a fost de 15 mg, a fost de 12.5 aprpximativ pt ca nu se mai gaseste in varianta pt bebelusi cu dozarea optima si am luat o pastiluta de adulti care e de 100 mg si am impartit-o in 8 si i-am dat timp de 6 zile; acum mie mi se pare ca mai e un picut pe nasuc dar dr a zis ca e ok so... ea stie mai bine
mamica fericita de puiut alexandra
cum a ajuns o minune mica in viata mea
sunshine_rox spune:
hai Mayane; nastere usoara si un bebit sanatos; 

haide Darius nu o lasa pe mami sa te astepte prea mult

mamica fericita de puiut alexandra
cum a ajuns o minune mica in viata mea
Doloress spune:
What!? Pai cum asa Mayane, tu trebuia sa fii printre ultimele,
sa stingi lumina la noi la Odisee...
Grabit bb Darius, dupa cate vad...

HAI MAYANE!!!
HAI BB DARIUS!!!

Tati de Darius, multumim ca ne tii la curent!
38+ KevinVictoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!
ciudatica spune:
Buna dimineata!!
Hai Mayane!!!!!
Am vazut ca m-ati strigat...
Noi suntem ok, ne luptam din greu cu colicii care noaptea ne chinuie cel mai tare. Cam cate 2 ore de plans pe noapte cu toate plimbarile, cantatul, statul pe burta mea si altele pe care le incerc.
Am renuntat la infacol ca nu isi mai facea efectul, acum ii dau niste probiotice recomandate de dr. - Jarro Dophilus - are mai multe tulpini decat Protectisul. Sper sa se mai linisteasca, deja avem 6 saptamani.
Eu sunt cam obosita ca nu prea apuc sa dorm noaptea, ziua nu prea pot...
De papat continuam cu san, din fericire e din belsug. E o leaca mai greu ca am un san pe bara, e afectat tare si incerc doar sa il mulg si nu prea imi iese cum trebuie - raman cu zone destul de dure si trebuie sa il pun iar la san, si tot asa...
Tudor are deja 5,5kg si 57cm, am deja un baiat mare. Si de vreo 3 zile ne zambeste. 

Aaa, si pe mine ma innebunesc bunicile ca il invat in brate, ca de ce nu il las sa planga...si nu numai. Eu una nu mai am rabdare si nici nervi sa le explic, am incercat fara rezultat, asa ca zic ca ele si fac ca mine...
Vroiam sa zic mai multe, dar deh..mintea obosita.
Va
pe toate!!!
Tudor