Ian-Feb2011-Hai Mayane! (185)
Raspunsuri - Pagina 10
madalina_m spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sunshine_rox buna fetelor; am si eu o intrebare pt mamicile mai cu experienta; e normal ca piticutza mea sa aiba in jur de 7 maxim 8 mese in 24 de ore si sa doarma mai toata ziua? Sta treaza cam o jumatate de ora dupa alaptare cateodata cand nu e foarte obosita ajunge si la 2 ore pana o ia somnul, dar asta cu 2 ore se intampla doar o data pe zi; mi se pare ca doarme prea mult pentru cat mananca; ce-i drept de luat in greutate mi-a luat foarte bine, acu vreo saptamana avea 3 kg 900 de la 2 kg 200 cu cat am scos-o din spital, dar mi-e sa nu fie ceva in neregula de doarme asa de mult; am facut tratament pentru icter ca nu ii trecea, dar acu nu mai e galbena la fata si nici pe corp; a vazut-o pediatra si a zis ca e ok; sa nu aiba nimic si sa am noroc de un copil foarte cuminte? mamica fericita de puiut alexandra cum a ajuns o minune mica in viata mea |
Sunshine si al meu e galbejit. Imi poti spune, te rog, dupa ce perioada de timp ai inceput tratamentul pentru icter si in ce a constat? Noi avem 15 zile si avem icter de la 2 zile. Acum parca nu mai e asa galben, dar tot mai are o tenta, plus ca albul ochilor e galben. Am auzit de cazuri in care a tinut icterul si o luna. Eu mi-as dori sa ii treaca cat mai repede si sa il stiu sanatos.
Mami de gogosel Razvan Petru si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)

Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica
lcazangiu spune:
Buna seara mamicute si burticute,
In sfarsit am reusit sa fixez si eu data cezarienei (dct meu ieri a venit din concediu), pe 10.02 la o zi dupa Doloress:), ca sa fie ziua si bebelusul:)
Referitor la icter eu stiu ca toti nou nascutii il fac, insa este o intreaga poveste http:// www.aniuk.ro /?p=151, sper sa mearga link-ul.
Va pup si sa aveti un week-end placut!
Lorena
Mami de David-Andrei(24.06.2008) si gravi cu Matei-Alexandru +38
Shines spune:
deci abia de sapt viitoare va fi galagie pe aici![]()
buun..da pana atunci unde ati disparut mai ? eu tot dau refresh azi si nik

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)
Doloress spune:
LORENA - pai si primii doi trebuiau sa fie unul dupa altul, ca eu aveam DPN-ul la Patrick pe 21 iunie. Dar iata ca a fost altfel. Acum insa vad ca e cumintel Kevin, respecta ordinea. Succes pe joi atunci!
38+ KevinVictoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!
florintunde spune:
| citat din mesajul lui Shines deci abia de sapt viitoare va fi galagie pe aici buun..da pana atunci unde ati disparut mai ? eu tot dau refresh azi si nik ![]() ![]() Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010) |
Eu-s pe aici ..ma lupt cu urticaria asta de pe burtica..nush cu ce sa ma dau..m-am umplut de bubitze aproape p toata burtica...nu gasesc nici o alifiee

am tot sters cu ceai
de musetel..nimic
..si ma manancaaa

Tunde
38 saptamani
Sonia-Diana si mami de ursulet Mario
04.03.2004
da Doamne sa fie fifitza mea sanatoasa!"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian
madutza_bra spune:
Salutari fetele!
Am intar sa va spun ca am fost si eu la control azi, si bebita are deja 3282 g +/- 479g, e vioaie dar colul e inchis si nu da nici un semn ca se apropie nasterea. deci vom prinde cu siguranta programarea din 15 feb ![]()
va pupic dulce pe toate 

Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian Andrei-29.12.2008 si acum
37+ cu
Catalina Ioana
AMR: 10 zile !!!
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
florintunde spune:
| citat din mesajul lui madutza_bra Salutari fetele! Am intar sa va spun ca am fost si eu la control azi, si bebita are deja 3282 g +/- 479g, e vioaie dar colul e inchis si nu da nici un semn ca se apropie nasterea. deci vom prinde cu siguranta programarea din 15 feb va pupic dulce pe toate ![]() ![]() ![]() Povestea nasterii Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 37+ cu Catalina Ioana AMR: 10 zile !!!![]() Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png |
felicitari MADA

pentru vestile buneTunde
38 saptamani
Sonia-Diana si mami de ursulet Mario
04.03.2004
da Doamne sa fie fifitza mea sanatoasa!"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian
Shines spune:
Tunde..incearca cu crema de galbenele. sau putin bephanten daca ai in casa. si nu te mai scarpinaaa

roxx26 spune:
Buna gagici!
Am intrat repejor sa va spun ca noi suntem bine si suntem acasaaaa!
Pupici pt toata lumea, iertati-mi absenta de la galerie, promit sa ma revansez!
Recuperez eu rapid ce ati scris si revin maine cu povestea noastra pe larg, trebuie sa va impartasesc ce si cum s-a intamplat pt ca sunt multe invataminte de tras pt mamici din toate peripetiile noastre!

_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Shines spune:
Mada..bv
mai ai putin
intra mai des pe la noi sa ne dai vesti..sa nu ratezi motzatele
ma laud si io cu ceva..prima zi fara sangerari..de aseara nimic. doamne ajuta, ma saturasem deja, sper din suflet sa nu mai apara ca ma deprima deja..si cre ca am si oleaca de anemie, iau fier la greu ca-s ca curca beata de cateva zile