Pepenasi de iulie-august 2008 (207)
Raspunsuri - Pagina 5
ankalaura spune:
Revin insa spunand ca ritmul job-casa nu te inghite decat daca vrei tu sa te inghita (sau daca traiesti in Romania...) ![]()
Biribu spune:
Fetelor, multumesc din suflet pt urarile adresate moatei mele !
o tot sarbatorim de doua zile, mai urmeaza azi o tura si gata ca am obosit ![]()
nu-mi vine sa cred ce fata mare am...
ea imi zice azi ca nu vrea sa mai creasca, ca vrea sa ramina asa cum e acum
... ce bocet ma apuca in gind, ca si mie mi se pare ca creste prea repede. nu stiu de unde i-o fi venit ideea cu crescutul.
a primit un set de bijuuri de fetitz cu bratara, colier si inel si cica.... azi m-am si maritat??! 
Tony bineinteles ca gelos foc pe atentia acordata ei si pe cadouri, nu ca el n-ar fi primit dar nu coliere domne'
vrea si baietul...
o sa ma invrednicesc poate sa pun poze azi, va anunt.
pupici
Mami de doi
mici
"If you believe everything that you read, better not read"
blue_night spune:
Buna dimineata,
Imi cer scuze ca dau buzna, sunt o mamica de la buburuze de ianuarie februarie 2011 si vreau sa va intreb daca nu aveti nevoie de niste lapte praf Humana contra diareei. Am primit doua cutii care expira acum la sfarsitul lui februarie si alte doua care expira la sfarsitul lui aprilie, nu le folosesc si nu as vrea sa expire la mine in dulap, este pacat.
Detalii aici: http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=15838&n=Lapte-praf-HUMANA-contra-diareei---2-cutii
Va rog daca sunteti interesate sa imi dati PM, nu prea mai am timp sa intru pe forum. Multumesc si o saptamana minunata!
Anca, mamica fericita a Dianei Maria (02 ian 2011)
Copiii trebuie sa fie indulgenti cu adultii. (Antoine de Saint Exupery)
bobitamica spune:
Buna dimineata,
MONA....inteleg grija si preocupare ta pentru copii. Acum ca ai povestit despre gradinita,am inteles perfect. Eu spuneam la fel ca si Moni nu de un caz concred,ci pur si simplu de mersul la gradinita.Acum sunt convinsa ca sunt mult educatoare care nu-si fac treaba. Desi nu sunt de acord deloc cu metoda,eu cred ca voi aplica stimularea preferentiala...in sensul ca sper sa le "sensibilizez" putin pe doamne. Acum stii cum e..om trai si 'om vedea cum merge.
Si eu la gradi avem cele mai neinsemnate roluri,si sufeream pe tema asta. Pana si copiii bucatareselor erau mai bine tratati,nu mai spun de cei ai educatoarelor.ici eu nu sunt asa pro armata,dar daca stai sa te gandesti,pana la urma toata viata noastra e asa. Nu putem face numai ce ne dorim. Si poate ca e mai bine sa se "obisnuiasca" de mici,decat sa traisca socul emotional la o varsta mai mare.
Si nu spune nimeni ca ai idei "nu stiu cum le-ai numit"...nimeni nu-si strica copiii,fiecare mama face ce simte.
Crede-ma ca mie imi va fi terbil de greu sa o duc la gradi,dar voi incerca.
ANKA...super chestii faceti voi acolo la scoala!!! ce de activitati intereante
dara_d spune:
Buna ziua fetelor
LA MULTI ANI! sarbatoritilor din ultima perioada de cand eu nu am mai putut intra sa mai scriu doua vorbe.
MARINA felicitari pentru aflarea sexului, important este sa fie un bebe sanatos.
MONI OR ce frumos ca deja aveti planificata o vacanta, noi inca nu ne-am hotarat ce si cum. De carucior nu stiu ca nu mai folosim.
Cand am citit de vacante asa m-ati pus pe ganduri , oricum vreau ceva la mare clar dar nu stiu unde si cand , de fapt cred ca grecia dar nu stiu cand.
Apropo de gradinite si programul de acolo cu obligatiile ce decurg mai ales la una de stat pe mine una ma cam sperie si vreu sa o mai tin departe de asta o perioada nu stiu cat voi reusi, ca asta inseamna ca va sta cu parintii mei cat suntem la birou.Stau si ma gandesc daca sa o inscriu de anul asta dar cred ca voi amana pentru 4 ani.Cand ma gandesc sa o trezesc cand ea vrea sa doarma si apoi imi vine greu cand ma gandesc ca acolo va fi obligata sa faca si lucruri pe care nu le vrea gen sta la masuta cat vrea doamna, gen acum manaci, acum dormi.
Deni oricum are un program de masa si somn si se conformeaza dar niciodata fortat, cu vorba buna ca mult face si se simte si copilul bine.
Despre ea ca sa va spun ce vobeste mult, e atenta la tot ce misca nimic nu ii scapa, e si rasfatata dar .....numara, coloreaza , isi ia carticele si canta de una singura, danseaza de m-a capiat si face niste figuri de ne-a lasat paf, a vazut ea ceva pe la tv si incearca sa copieze miscarile. E un copil ascultataor si intelegator, dar are si incapatanari specifice.
Va las ca m-am intins prea mult.
Marina_1609 spune:
se pare ca sunt singura care vegeteaza pe acasa.... Mereu intru sa va scot de pe pagina 2 ![]()
--------------------------------------------
Marina
24+
&
ANA SOFIA (05.08.08)
Copil crescut din suc de morcovi--------------------------------------------Mami Marina's blog
Marina_1609 spune:
maine ma duc sa semnez contractul cu gradinita. Sa fie cu noroc de data asta!
Marina
24+
&
ANA SOFIA (05.08.08)
Copil crescut din suc de morcovi--------------------------------------------Mami Marina's blog
bobitamica spune:
MARINA...multa bafta cu gradi!!! si sa ii placa Sofiei!!!
Am vazut si eu ca e liniste mare pe aici!!!
dr_anca spune:
Buna ziua!
Iar pe pg 2?
Marina sa fie intr-un ceas bun cu gradinita!
Da ideea in colectivitate nu e ca li se impune neaparat ceva cat este efectul de turma. Asta am observat la Saruca mea. I se propune ceva, refuza, daca alti copii fac lucrul acela propus imediat face si ea. Cam asa functioneaza sistemul la gradinita ei.
Oficial de ieri noi suntem la grupa mare
. Sper sa nu o afecteze faptul ca ceilalti au 5-6 ani si nu au aceleasi preocupari.
Ea e happy vad si mi-a zis azi pe drum ca se va duce la scoala
, i-am zis ca mai are mult pana atunci dar ea a tinut-o pe a ei ca va merge la scoala acusi.
Anka cam pe ideea asta se merge si la noi sa lasi copilul de la 8-18 si tu sa muncesti. Aici este o gradinita crestina si au lasat program pana la 16 tocmai ca, spun ei apreciaza familia si doresc sa nu se simta copilul abandonat. Dar au de pierdut din cauza asta pentru ca tot mai multi parinti termina pe la 18.
O zi buna la toata lumea!
Nasterea unui zambet
Mamica de
cuminte
iulie 2008