Fluturasi de martie-aprilie 2011 (141)
Raspunsuri - Pagina 19
roxy_s spune:
giuliaa la fel o sa fac si eu, dupa nastere dau banii la doctor. nici nu ma stresez prea tare cu asta.
S-a intamplat minunea mult asteptata37+
AMR 2 sapt!!!
simonacip spune:
Da, Lavi si eu la fel pentru botez am vrut asa mai lejere, nu cele traditionale, lucioase si cu papion.... La fel ai mei au foarte multe veste, imi plac vestele la nebunie si cu camasa au un aer degajat si elegant.
Felicitas, frumu frumu burti...parca n-a mai crescut!
Simona, mami de baieti David, Matei si 36 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
roxy_s spune:
fetelor dar la voi lasa pe cei care vin in vizita sa urce in salon? l;a noi nu vezi asa ceva pe motiv de igiena si chestii din astea.
ca la cata lume ar urca in maternitate aduc microbi, virusuri, cica totul trebuie sa fie curat si steril, cum zic ei, si vizitatorii n-au ce cauta in spital.
daca vine cineva la tine cobori jos in sala de vizite. nu avem voie nici cu genti de voiaj, doar cu pungi de unica folosinta tot pe motiv ca se aduc microbi in spital, ca cine stie pe unde ai fost cu geanta aia.... si tot asa. mie imi convine asa, chiar mi se pare corect.
AMR 2 sapt!!!
madutza_bra spune:
Hello!!!!
am ajuns acasica cu vesti excelente
De cand m-a vazut dr mi-a spus ca ce mi-a mai crescut burta in ultima luna
Colul este inchis si nici un semn ca nasterea se apropie, deci sigur prind data de 15, bebita este mai grasana decat ma asteptam, are 3282 g+/- 479g , corespunde varstei de 37 sapt si 3 zile, deci cu 2 zile mai micuta. capsorul 9.10 cm, 142 bpm, lichid normal, placenta G2 ceea ce e f bine. la cristi era mai imbatranita la varsta asta.
- Mi-a spus ca in per asta creste cam cu 200 gr / sapt, deci se asteapta sa aibe la nastere in jur de 3500 gr.
- Am intrebat daca tb sa cumpar anestezic sau alte consumabile pt spital si a zis ca nu e nevoie.
- La internare am nevoie de buletin, adev de la serv si trimitere de la med de familie.
- Mi-a facut si control pe masa, mi-a luat secretie.
- Mi-a dat sa fac un cerceaf de de analize din care a tb sa platesc doar toxo 52 ron, restul au fost gratuite. Am un card de asig de la serv de la eureko
- Am intrebat de procedura de internare. mi-a spus ca nu tb sa mananc dimineata si sa beau doar putina apa. Masa de cu o seara inainte tb sa fie lejera..sa nu mananc saorma (ce pofta mi-a facut...). Internarea se face la 08:15 si in functie de cate programari si urgente sunt pt ziua respectiva, voi intra si eu in op. deci e posibil sa astept ceva.
Am scris o gramada, sper sa nu fi uitat ceva din ce am discutat.
Aaaa era sa uit ceva la fel de important:
Mi-am luat paturica galbena din mothercare
Sunt in extaz
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 37+ cuCatalina Ioana
AMR: 10 zile !!!
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
lalely07 spune:
Bravo Madutza....atat pt eco si pt fetita ta in grafic cat si pt paturica.Ai impuscat doi iepuri odata!!
29+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!
roxy_s spune:
cami linisteste-te, tii regimul pe care o sa ti-l dea doctorul si o sa fie bine. dupa nastere sigur o sa iasa bine
ailed ma bucur ca totul a decurs bine, cu mici peripetii dar asta este. asta ca sa nu te plictisesti acolo cat ai stat important este ca totul este bine
dyadya ma bucur bebe este bine si tu ai avut ceva peripetii dupa cum vad, dar ce mai conteaza daca totul se termina cu bine. bine ca ai fost multumita si de dr. si n-ai plecat nelamurita de acolo.
AMR 2 sapt!!!
madutza_bra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxy_s fetelor dar la voi lasa pe cei care vin in vizita sa urce in salon? l;a noi nu vezi asa ceva pe motiv de igiena si chestii din astea. ca la cata lume ar urca in maternitate aduc microbi, virusuri, cica totul trebuie sa fie curat si steril, cum zic ei, si vizitatorii n-au ce cauta in spital. daca vine cineva la tine cobori jos in sala de vizite. nu avem voie nici cu genti de voiaj, doar cu pungi de unica folosinta tot pe motiv ca se aduc microbi in spital, ca cine stie pe unde ai fost cu geanta aia.... si tot asa. mie imi convine asa, chiar mi se pare corect. S-a intamplat minunea mult asteptata37+ AMR 2 sapt!!! |
da roxy, cand am nascut eu bebelusii nu stateau in camera cu mamicile si in orele de vizita putei primi vizitatori in salon. Gandeste-te cum ar fi foat sa cobori si sa urci 2 etaje abia operata. lifturile se folosesc mai cu restrictii.
Singura chestie aiurea din ce spui tu mi se pare faza cu sacose unica folosinta..pai ma car cu o mie de pungi si pungulite dupa m ine ca sa-mi incapa tot ce am nevoie..kit celule stem, halat - f voluminos, pijamale, chiloti, cana, farfurie, incarcator..etc, etc. Intr-o geanta de voiaj incap toate si oricum nu o car eu, ci infirmiera.
Povestea nasterii
Poze
simonacip spune:
Madutza, numai vesti bune...Felicitari pentru tot, ai sanse ca fifi sa fie grasuna si cuminte, la termen.Deci e necesara si trimiterea de la dr de fam.Hmmm..Am sa o intreb si eu pe drita marti daca si la Cantacuzino trebuie...sau nu..
Simona, mami de baieti David, Matei si 36 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
madutza_bra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simonacip Madutza, numai vesti bune...Felicitari pentru tot, ai sanse ca fifi sa fie grasuna si cuminte, la termen.Deci e necesara si trimiterea de la dr de fam.Hmmm..Am sa o intreb si eu pe drita marti daca si la Cantacuzino trebuie...sau nu.. Simona, mami de baieti David, Matei si 36 s Vlad Arsenie "Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu." "Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui" |
da Simo asa mi-a spus
lalely
Povestea nasterii
Poze
roxy_s spune:
madutza ce vesti minunate, ma bucur tare mult ca bebelina este bine
abia astept sa merg si eu sa vad bebelina
da, cu pungile asa este, dar nu trebuie sa mergi cu 100 de pungi, eu merg cu una din aia mare de Carrefour, imi ajunge. doar cate iti iei la tine? toate cosmeticele o sa le pun in geanta mea de pe umar si restul ce mai iau cu mine in plasa mare.
AMR 2 sapt!!!