Fluturasi de martie-aprilie 2011 (141)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

madutza, felicitari pentru super vestile de la eco si evident pentru paturica ma bucur ca ai gasit-o!

Luca, AMR 10 saptamani pana sa te tin in brate :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

madutza la noi se merge cu liftul. la voi de ce nu? pai si daca sunt cazata la etajul 7 ce fac? merg pe scari? sau la voi este cladirea mai mica?

S-a intamplat minunea mult asteptata37+

AMR 2 sapt!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Vaaai, ce frumos, se vorbeste deja despre nasteri, si ce-i drept deja mi se pare si mie asa de aproape! Se pare ca pana la urma va fi undeva la final de martie, eu inclin spre 30 martie, ramane sa decidem marti la consult, si evident ca poate suferi schimbari, dar oricum...
Incep sa simt emotii citindu-va!
Mai am 5 zile si termin si cu munca, azi la pranz simteam ca nu mai pot, imi venea sa adorm in picioare!
Apoi pot face si eu toate cumparaturile!

Cu drag

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! s31 cu un dragalas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta2008 spune:

madutza felicitari pentru vestile de la eco...vei avea o printesa grasunica... Cred ca te-ai mai lisnistit dupa aceste vesti...

Pentru fetele care sunt intersate, am fost la farmacie si am cumparat ceai pentru stimularea lactatiei HUMANA : 22 lei/o cutie.

Va doresc o seara frumoasa, eu sunt cam supi ca sotul meu nu se simte prea bine: are probleme cu stomacul si am inceput sa ii fac mancare de regim, usoara : legume la gratar...

"Ceea ce este imposibil pentru om, este posibil pentru Dumnezeu" +36
(Matei19:26)

Mergi la inceput

simona ce frumoase sunt hainutele, ce-mi plac

felicitas burticuta este foarte frumoasa

scrish ce faci? ce-ai mai visat?

AMR 2 sapt!!!

Mergi la inceput

madutza trimiterea de la medicul de familie trebuie s-o iei atunci cand nasti sau o poti lua de acum?

AMR 2 sapt!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

roxy, am visat o aseara pe yasmi ca nastea si ca d aia nu posta rezultatul ecografiei pe forum si azi dimineata m am trezit plangand ca dintr o neglijenta uluitoare aproape imi innecam copilul...a fost horror...primul lucru pe care l am google-it azi a fost manevre de prim ajutor. era chiar dubios sa visez doar chestii frumoase nu?

Luca, AMR 10 saptamani pana sa te tin in brate :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

mada felcitari pt bubulina!!!!!!!!!!!!!!! ce imi place sa te vad asa bine dispusa si bucuroasa!!!!

eu am o stare de kko....

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan
AMR: maxim 15 zile !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

madutza trimiterea de la medicul de familie trebuie s-o iei atunci cand nasti sau o poti lua de acum?

AMR 2 sapt!!!

tocmai despre asta spuneam zilele trecute...ca de luna trecuta are valabilitate 15 zile in loc de 30!!

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan
AMR: maxim 15 zile !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

madutza, felicitari!
sa scuturam bine motzatele ca la alina nici nu am avut timp sa le fluturam, roxyas fi preferat sa ma plictisesc, cami poti, crede-ma, uite eu supravietuiesc fara zahar de aproape trei luni,reteta alinei de gogosi e fara zahar si poti sa-ti faci cand numai poti de pofta, e f frustant intradevar , dar gandeste-te ca fortezi pancreasul lui bb daca mananci zahar... eu nu inteleg dc a asteptat dr pana acum..daca ti regim, sansele sa dezvolti diabet dupa ce nasti sunt minime. Noi suntem aici sa te sustinem. daca simti ca te pandeste ispita cauta-ma si te conving eu sa nu cedezi.
uite aici alta reteta de dulce fara zahar http://www.desprecopii.com/info.asp?id=2685, tb doar sa uiti de zaharul pudra..., poti sa papi clatite cu ou si apa minerala...si le umpli cu fructe taiate felii...
pup dulce ca din asta avem voie...

mami de printesa de 7 ani si ingeras(2008) si 32+cu dodoloatza frumoasa

AMR 6 saptamani
69/11

Mergi la inceput