Fluturasi de martie-aprilie 2011 (141)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Viss eu zic ca mai bine sa vina sotul cu plicul (cel putin asa am obs ca se face)...ca tu ai sa fii cam varza si nu cred ca ai sa poti fugi dupa dr..iar in salon vine cu alaiul de asistente..e mai complicat sa-l prinzi singur...

------------------------------------------------------------------------------------------
36+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen

AMR - 3 saptamani!

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

vai,rhyana- ce frumos vb tu acolo, de terasa cu flori,cafea,frape..boarea de dimineata
- eu de cand m-am mutat la curte, adica de o saptamana, nu-mi mai place iarna- dupa care eram innebunita.ieri s-a oprit curentul vreo ora seara, dupa ce eu ma trezisem din somn,ciuciu tv, net, caldura-ca centrala murise si ea,iar cand ma duc la baie, si treb sa ies prin curte- nu fac decat sa visez la primavara, asta ca sa nu bodogan situatia in sineam fost sa duc gunoiul la tomberon, si mi-a intrat papucul in zapada, cand am simtit cum se uda ciorapul erau sa-mi dea lacrimileoff..am trait la bloc toata viata,n-am avut nici macar bunici la tara- au fost laoras si au avut toaate conditiile.. sunt contienta cat de figuranta sunt acum, dar nu ma pot abtineuneori mi se pare ca sunt asa de amarata,incat apoi rad singura de mine

32 SA+ viitoare mami de 2 buburuze:

AMR 4 SAPT.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisucmic

Catank, bravo, esti cea mai tare! Asta cu terminarea doctoratului e o mare realizare, imi aduc si eu aminte usurarea de atunci! Iar sa faci asta cu burtica la gura si o mie de drumuri cu masina, e fantastic! Felicitari si bafta la sustinere - cand ai?

Danielle, eu nasc la privat, dar nu am vazut intrebarea ta, poate o mai pui o data.

Fetelor, am niste arsuri azi, groaznice . Si n-am mancat nimic special care sa explice. Oare avem voie sa luam ceva pentru asta?

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! s31 cu un dragalas

Poti sa iei Rennie, e admis in sarcina.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi si sa se nasca bebe la termen 36+ Rares Andrei

AMR 3 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Buna ziua burtici!!!

Bafta fetelor care astazi merg sa-si vada minunile....va asteptam cu vesti bune!!!!

Ally , Eduard 32 sapt bebe

AMR 8 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giuliaa spune:

Fetelor, eu cu banii la doctor dupa nastere am procedat in felul urmator: i-am pasat la sot sarcina
Oricum, am dat doar dupa ce am nascut, nu inainte sau in timpul travaliului. Si plus ca nu a trebuit sa ma stresez prea mult cum sa fac, pentru ca medicul, moasa, si fiecare care a asteptat, au venit pe rand in salonul unde eram cu pretextul sa ma verifice, si atunci sotul le-a pus banii in buzunar, cat i-am zis eu sa dea la fiecare. Deci eu asa am scapat.
Dupa nastere m-au dus din nou in sala de travaliu ca sa fac masajul la uter. Stiti ca trebuie facut masaj pentru retragere si pentru evitarea hemoragiei. De aia se zice ca nu trebuie dormit doua ore dupa ce nasti.
Si acolo am si dat banii. Nu stiu in caz de cezariana cum se face.

Otilia mami de zmeurica Giulia (12.06.2009) si 28s+

Mergi la inceput

Viss e de inteles starea ta, asa ca nu exagerezi. Si eu cand m-am mutat, si eu am facut-o la casuta mea si nu cu conditii nasoale cum ai tu (baie afara sau nu mai stiu ce), mi-a fost mai greu pana m-am acomodat. Parca nu eram in mediul meu, si abia asteptam sa ma duc la ai mei in vizita unde simteam ca ma duc acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicitas spune:

Buna dimineata mamici! Vad ca discutati cu mare foc despre banii pt dr! Ce sa va zic eu clar voi da banii, cui ma asista asa mi se pare corect! am fost la doctorul meu de la 12 saptamani la ecografie la particular si am platit, deci ii voi da 5 mil daca nasc normal si 7 daca doamne fereste vafi cezariana, mai mult nu voi da, si voi mai da la moasa 2 mil. Destul. Daca nu ma coase el mai scad de acolo, poate nu-i dau nimik daca face asta . Apropo de cusut o sa-i zic sa ma coase el, in nici un caz rezident, nu vreau sa fiu cobai pt nimeni pe perineul meu si sa ma trezesc ca ma duc peste vreun an,doi la operatie plastica. Mama mea este jenata si acum dupa 24 de ani din cauza unei epiziotomii cusute aiurea. Asa mi ciuda pe sistemul asta romanesc hop, top abia se vede caputu la copil, ei fara sa astepte sa vada cum raspunde perineul baga foarfeca tata, ca sa aiba ce coase dupa aia, ca doar sunt croitori nu doctori. O sa discut cu dr meu si despre asta, sa vad ce parere are. De aia as fi preferat un bebe mai micut sub 3500.
Apropo Giulia tu cum de ai scapat fara taietura, mi se pare super. Cat a avut Giulia la nastere si la cate saptamani ai nascut?
Daca eram din Brasov sigur la Eva nasteam acolo la apa.

Feli cu Miriam in burtica 36 +
AMR 4S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhynna spune:

dorinut cred ca da...daca nu se intampla pana luni ...ma duc luni.....dar dupa cum vad eu nu are nici un gand sa iasa...si eu sunt stresata sa nu pateasca ceva daca sta prea mult....desi la primul eco a iesit DPN: 11.02.2011

Viss pai pentru mine ar fi un vi s frumos sa-mi fac/stau (la) casa.Dc trebuie sa iesi afara la toaleta?Inca nu aveti toaleta in casa?

In 39+ ne apropiem de 40 cu Sophie Elena (cel mai probabil)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

yasmi felicitari pentru eco!! sa stii ca si eu am visat aseara ca nasteai si ca deja era titlu la forum bravo bbyasmi

happiness succes azi la doctor, sa intrii sa ne dai de veste

Luca, AMR 10 saptamani pana sa te tin in brate :)

Mergi la inceput

Felicia am nascut la 37 saptamani implinite fix. Giulia a avut 3000gr. Nu m-au taiat ca a zis ca s-a intins foarte bine perineul si am avut doar cateva fisuri mici. Nu au incercat de loc sa ma taie daca au vazut ca totul decurge bine. De aia zic ca e importanta si moasa, ca ea face acolo miscarile care trebuie si intinde perineul. Daca simte ca e prea tensionat, atunci taie ca sa nu se rupa urat. Si eu am dat moasei 2 mil si 5 mil la doctor si asa vad ca se da si acuma. Plus eu am dat unei infirmiere 500.000 ca m-a sustinut moral in timpul nasterii . Si daca i-am dat banii astia m-a dus intr-un salon cu doar 4 paturi. Sti ca la Stanca sunt si saloane cu 12 paturi .
De data asta o sa ma duc la rezerva, dar data trecuta intentionat am vrut sa ma duc pe salon ca stiam ca daca ceva nu stiu, ma mai invata si mamicile care au experienta deja. De exemplu nu stiam ca trebuie sa ma hidratez f bine ca sa am lapte, si nu a venit nici o asistenta sau medic sa imi spuna, si aproape pierdusem laptele cand mi-au zis celelalte mamicute din salon ca trebuie sa beau apa si ceai de lactatie cat mai mult

Mergi la inceput