Fluturasi de martie-aprilie 2011 (141)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MaryM85 spune:

buna dimineata fetelor,gata micul dejun? yasmi felicitari pt eco si doamne ajuta sa stea bebe macar mai o sapt. vreau sa spun k si eu am visat k am nascut tripleti si erau asa scumpi ii pupaceam non stop dar sunt doar vise

30sp+ AMR 9 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

am fost la doctor..bebe s-a intors cu capul in jos, e pregatita de nastere..mult prea pregatita..a zis ca e f jos, nici n-a reusit sa-mi masoare colul din cauza caputului ei..e mai micuta, are capsorul micut si nici ca greutate nu mai exceleaza..are 2.5 kg..cu greutatea nu-mi mai fac probleme, asta e, e fetita si poate de aceea e mai mititica..eu am mancat de toate la fel ca la prima sarcina, ba am mai luat si vitamine deci vreau sa cred ca asa e ea si totul e ok..abia nasc mai usor si are cordonul bineinteles pe post de margelute
la plecare mi-a urat nastere usoara
a, si analizele au iesit la fel de prost, n-am reusit sa cresc hemoglobina deloc...cu tot tratamentul meu..acum asta e, Doamne Ajuta sa n-ajung la perfuzii...
va pup

mami de Vlad 09.04.2009 si s36 cu

miki ce ma bucur ca s a intors buburuza!!! deci ai simtit tu bine atunci!!! cat despre greutate, nu e asa micuta....incearca sa te menajezi cat mai mult sa mai stea la caldurica si sa creasca!!

la ce ora mergi azi la eco?? te asteptam cu vesti bune!!!

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan
AMR: maxim 16 zile !!!!

Mergi la inceput

intreba cineva (suze nu mai retin cine) de albumul meu de poze de ce e sters....daca sunt suparata....nu!!!!!! tot timpul stergeam pozele si puneam doar cand aveam recente!!! asa am facut si acum.

alina06 felicitari pt analizele bune.

lauriciuk, catan sa aveti o intalnire frumoasa cu bebe la eco!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

si eu am visat cidat. Am visat de 2 bori la rand ca o sunam pe mama pt diverse treburi si ea credea de fiecare data ca nasc
Acum 2 seri am visat ca a inceput Cristi sa vorbeasca

Sunt multumita ca am stabilit cu ai mei cum facem daca ma apuca nascutul mai devreme, prietenii nostrii s-au oferit sa vina sa stea cu Cristi pana vin ai mei...asa daca va tb s aplec rapid la spital...dar cred ca nu va fi cazul. de fapt cred ca voi prinde linistita data de 15.

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 37+ cuCatalina Ioana

AMR: 10 zile !!!

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta2008 spune:

buna dimineata

Am primit rezultatul de la strepto B si este ok...Sunt tare fericita....

dorinut@ - am schimbat semnatura. Unele site-uri de calcul sarcina – in fct de CM- imi calculeaza modificarea saptamanii abia vinery, altele joia. Eu am ales vinerea…

mandreeac – asa sunt si eu la ecografie, uit sa pun intrebari, iar cand ajung acasa imi pare tare rau ca imi fac tot felul de ganduri…Poate nasty in aceeasi zi cu dorinut…

alina.n – bine ai venit, draga mamico!!!! Ce bebe maricel si ce lung ai tu acolo! Ma bucur ca totul a decurs foarte repede si bine…Felicitari, inca o data!!! In legatura cu masuratorile, ma bucur ca ne-ai mai spus sit u inca o data, ca sunt eronate, asa stau si eu mai bine cu psihicul…..
dinora77 – felicitari de vesti! Ai un bebe tare grasunel pentru saptamana 36. Bravo sis a stea cat mai mult in burtica!foarte utila informatia despre ceaiul pt stimularea lactatiei. Ma voi duce si eu sa caut in farmacii astazi…
roxy_s – si eu am renuntat la chilotii de unica folosinta, mi-am luat din Carrefour 3 perechi de bbc la 7 lei. Merg pe acelasi principiu ca si tine : daca ii patez, ii arunc..
irinuca05 – stai fara griji ca iti voi ppovesti tot, dup ace nasc. Eu am control pe data de 9 feb si atunci o voi intreba pe dr..
miki1979 – felicitari de vestile de la eco…cred ca ne pregatim sa scoatem motatele si pt tine!!
danielle02 – ce mai conteaza: ceza sau natural, important este sa fim sanatosi : si noi si bebei…
catank – mult success cu lucrarea!~
rhynna- felicitari pentru vointa. Sunt de accord cu teoria dar cu practica stau mai rau…Chiar daca nu sunt de accord, eu voi cotiza la dr cu care nasc…
bb_yasmi – frumoasa initiativa cu restaurantul…

Acum ma duc sa pap, ca face bebele uin scandal cred ca de foame...

"Ceea ce este imposibil pentru om, este posibil pentru Dumnezeu" +36
(Matei19:26)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

neata, fetelor!
- mi-a facut tare bine nospa-ul de ieri.eu nu prea am luat in sarcina asta, din lene/ din principiu/ sau ca nu mi-am dat seama de diferenta asta cu contractia sau nu.cand zic contractie-ma astept la niste dureri de dureri, sa nu pot respira.. sa apara, sa cedeze..dar na, chiar mi-a fost bine, in pat nu a mai trebuit sa ma vaiet cand ma schimb de pe o parte pe alta,nu mi s-au mai rupt ligamentele , si am iesit decat de 2 ori la pipiasa nopti sa tot ai
- vb de datul la dr. si eu am mers la particular toata sarcina,ptr ca era aproape cabinetul de spitalul unde munceam,dar si de garsoniera unde am stat, apoi si ptr ca dr. nu prea mai vine pe la giulesti decat ptr inseminari, FIV dupa scandalul din august,le-au propus altfel de contracte,bla, bla..ce ma enerveaza e ca s-ar putea sa nu vina ea la nastere, ci altcineva, si dupa ce am mers la ea lunar timp de 3 ani, m-am obisnuit cu ea,ma simt tare in siguranta ,chiar sa-mi faca anestezie generala, as inchide ochii sa faca ce vrea..dc ma gandesc ca e altcineva, nu mai e la fel. intr-o zi mi-a intrat in cap, ca dc nu ma mai trezesc, na belea. suntem in era moderna si eu ma gandesc la porcarii.misto e ca nu-l cunosc pe acel dr. inca, o sa-l sun in seara respectiva, sa-i zic- "sun din partea dr x, veniti sa ma taiati?" ..iar printre contractii, inainte de a intra in sala, am sa-i povestesc toate problemele mele- cu Rh, cu hepatita, cica am si o placenta accesorie- in total 3, pe care treb s-o caute bine, ca e mai spre spate-posterior, sa nu ma lase cu ea acolo..cam ciudatica situatia, nu?
- ma enerveaza si datul asta de bani,eu am sa dau 250 euro la dr.si pe mine ma enerveaza, inainte? dupa? cred ca dupa- pai de ce sa dau inainte? ca doar nu mi-o taia piciorul sa-mi scoata pe acolo bebicii, tot la burta treb sa taie, nu cred ca va fi influentat de banii mei..iar anestezistul cred ca totusi nu-mi baga anestezia intramuscular.sau mai stii? penibila situatia asta, si cu alergatul dupa ei, sa le bagi plicul.. eu i-am zis sotului sa isi ia liber decat in ziua cand nasc, apoi sa lucreze, si sa-si ia din nou la externare si dupa.asa ca cine treb sa mearga la l impartit? moi!ar treb sa te cheme in cabinet,sa-ti povesteasca frumos despre cum a fost operatia, cum sunt copii..tulasi plicul elegant..

32 SA+ viitoare mami de 2 buburuze:

AMR 4 SAPT.

Mergi la inceput

mada, intrebai zilele trecute de schimbari la sani....eu mai nou simt ca urmeaza sa curga ceva....si mi se uda apoi tricoul putin....daca nu port bustiera toata sunt cu tricoul cu mici pete....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

buna dimineata si multumesc din suflet pt raspunsuri
nu m-am suparat din cauza ca vezi doamne nu mi-ati raspuns intr-un timp asa scurt la o intrebare,ci fiindca am mai intrebat eu cate una alta mai demult dar nimeni nu a raspuns,si am crezut ca poate ma bag aiurea in seama...in fine,scuze daca am suparat pe cineva,nu asta mi-a fost intentia

eu sunt in dilema iar de,toata noaptea am scuipat numai sange cu puroi si am tusit de mi-au sarit plamanii,am facut iar febra si frisoane,vine doc imediat sa ma vada si cica ma baga pe injectii ca am facut sinuzita (ce e aia?)ma doare capu` ingrozitor,nici nu il pot tine drept prea mult

intreba cineva de pampers,eu i-au vreo doo baxuri marimea 1,la fete am luat la fel si mi s-au parut mari,cautam mai mici si Ebonee a avut 3,430 iar Melissa 2,865 la nastere.stiu ca in prima saptamana schimbam la greu funduletu`,facea kk dupa fiecare masa.

suzete,eu i-au de la nuk,asa au avut si fetele si inca mai au
nu si-au strambat dintii cum se aude.

sanii imi curg la greu,noaptea ma schimb de doo 3 ori ca sa pot dormi,asa tare imi curg,zici ca sunt fabrica de lapte

Yasmi,eu zic ca e ok bebelinul tau,nu iti fa griji

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Daniela,mami de Ebonee (02.10.2007),Melissa (23.07.2009) si cu Benyamin (07.03.2011)
Melissa...from the Greek word for "honey bee".Always on the go,she can turn her hand to anything.
A truly versatile lady.
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhynna spune:

Citat:
citat din mesajul lui giuliaa

Buna dimineata.
Lavi ma bucur ca in sfarsit ai venit sa ne dai vesti. Eu se pare ca am ramas un pic cu gandul la tine ieri noapte ca am visat ca de aia nu ai mai scris ca ai nascut si deja ai deschis odiseea scutecelor . Si ma gandeam ca e normal ca doar tu ai deschis si odiseea burticutelor de fluturasi. Ca sa vezi ce imi mai trece si mie prin cap.
Rhynna, si eu sunt de acord cu conceptia ta, dar in cazul asta de ce te stresezi cui sa dai bani? Nu dai la nimeni ca doar si pentru nastere ai platit la stat destul. Eu cotizez de fiecare data la control pentru ca ma duc la particular. Dr meu lucreaza si la o clinica particulara si dupa aia nasc la stat tot cu el. Am preferat sa ma duc la particular din acelasi considerent ca si tine, adica acolo platesc pe chitanta d-le nu stau sa ma gandesc daca dau destul sau nu, si daca imi face un favor medicul sau nu. Plus ca imi spuneau alte cunostinte de-ale mele ca merg direct la stat si dau exact aceeasi suma la fiecare control, pe care eu o dau la particular, dar ele fara chitanta. Asa ca de ce sa trec prin momente jenante de genul: oare sa ii bag in buzunar banii sau in plic? sa ii dau la inceput sau la sfarsit? sau te miri ce alte situatii nasoale.

Otilia mami de zmeurica Giulia (12.06.2009) si 28s+

Da...giulia corect la particular e altceva.Acolo totul e la vedere.Costa 3d/4d 3-4-5 milioane dai atata si gata.Nu-ti convine...ca poate e prea scump...cauti alt cabinet ...
In legatura cu banii dati o sa dau si eu probabil dar cred ca voi lasa sotului sarcina ca eu nu ma descurc.Mi-e pur si simplu rusine.Ma si gandesc ca eu gafaii acolo de mama focului sau mai si urlu ca ma doare aia aia si in acelasi timp ma caut de plicuri prin buzunare sa le impart.Tre'sa le mai si verific in timpul asta sa vad care al cui este.Ca doar n-oi scrie neonatolog sau anestezist pe plic

Si neata tuturor si de la mine...Ca eu functionez pe sistemul asta treaza noaptea si somn ziua.Ce-as mai bea o cafea....la o terasa cu flori de preferat...sa fie cald si soare si sa fie 8-9 dimineata cand adie si boarea vantului...sau un frappe.Doamne ala chiar ca ar fi un vis implinit

In 39+ ne apropiem de 40 cu Sophie Elena (cel mai probabil)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Citat:
citat din mesajul lui rhynna

Citat:
citat din mesajul lui giuliaa

Buna dimineata.
Lavi ma bucur ca in sfarsit ai venit sa ne dai vesti. Eu se pare ca am ramas un pic cu gandul la tine ieri noapte ca am visat ca de aia nu ai mai scris ca ai nascut si deja ai deschis odiseea scutecelor . Si ma gandeam ca e normal ca doar tu ai deschis si odiseea burticutelor de fluturasi. Ca sa vezi ce imi mai trece si mie prin cap.
Rhynna, si eu sunt de acord cu conceptia ta, dar in cazul asta de ce te stresezi cui sa dai bani? Nu dai la nimeni ca doar si pentru nastere ai platit la stat destul. Eu cotizez de fiecare data la control pentru ca ma duc la particular. Dr meu lucreaza si la o clinica particulara si dupa aia nasc la stat tot cu el. Am preferat sa ma duc la particular din acelasi considerent ca si tine, adica acolo platesc pe chitanta d-le nu stau sa ma gandesc daca dau destul sau nu, si daca imi face un favor medicul sau nu. Plus ca imi spuneau alte cunostinte de-ale mele ca merg direct la stat si dau exact aceeasi suma la fiecare control, pe care eu o dau la particular, dar ele fara chitanta. Asa ca de ce sa trec prin momente jenante de genul: oare sa ii bag in buzunar banii sau in plic? sa ii dau la inceput sau la sfarsit? sau te miri ce alte situatii nasoale.

Otilia mami de zmeurica Giulia (12.06.2009) si 28s+

Da...giulia corect la particular e altceva.Acolo totul e la vedere.Costa 3d/4d 3-4-5 milioane dai atata si gata.Nu-ti convine...ca poate e prea scump...cauti alt cabinet ...
In legatura cu banii dati o sa dau si eu probabil dar cred ca voi lasa sotului sarcina ca eu nu ma descurc.Mi-e pur si simplu rusine.Ma si gandesc ca eu gafaii acolo de mama focului sau mai si urlu ca ma doare aia aia si in acelasi timp ma caut de plicuri prin buzunare sa le impart.Tre'sa le mai si verific in timpul asta sa vad care al cui este.Ca doar n-oi scrie neonatolog sau anestezist pe plic

Si neata tuturor si de la mine...Ca eu functionez pe sistemul asta treaza noaptea si somn ziua.Ce-as mai bea o cafea....la o terasa cu flori de preferat...sa fie cald si soare si sa fie 8-9 dimineata cand adie si boarea vantului...sau un frappe.Doamne ala chiar ca ar fi un vis implinit

In 39+ ne apropiem de 40 cu Sophie Elena (cel mai probabil)

Si eu visez la o cafea expresso cu laptic...hai ca mai e putin si vine caldura.....

Sa inteleg ca in wkd scoatem majoretele pentru tine??

------------------------------------------------------------------------------------------
36+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen

AMR - 3 saptamani!

Ana-Maria

Mergi la inceput