Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (83)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

ce mi-ar fi placut si mie sa am gemeni

Mara doarme de la 20:20.. era chioara de somn si nu am mai tinut-o. i=am facut baie si a adormit imediat. sper sa nu ma trezeasca cu noaptea in cap

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Am trecut pe aici sa salut pe toata lumea, profit acum cat dorm copii.
Pupam la delfinasi si mamici de delfinasi.

Noi suntem bine sta in fundulet si avem dinti Seby 6, Felix 2 cam atat noutati de la noi

http://community.webshots.com/user/Dragaica

Mamica fericita de leuti minunati Tudor Sébastian si Félix Alexandru 10.08.2010

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Am 6 luni!!!

Ma uit la baiatul tau si mi se pare asa de mare fata de ai mei .....nu stiu ce am sa ma fac cu ai mei ca tare nu vor sa pape.

Am trimis pe gmail o poza cu un set pe care la-m facut aseara....sa-mi ziceti daca va place si daca aveti comentarii....ce imbunatatiri ati aduce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Cristina, si eu am citit articolul ala cu zilele de nastere ale copiilor sarbatorite dupa bunul plac al parintilor

Bumblebee, ce fain sta Victor in genunchi ..noi n-am reusit inca performanta asta.

Denisa, eu am zis de crema de galbenele, dar doar ca exemplu ca produsele naturiste ajuta. Am si zis ca am folosit-o doar pentru cazurile in care e indicata

Rubia, la fel am patit si eu cand avea Victor vreo 2 luni jumate, dupa doar doua alaptari cu biberonul. Nu mai avea rabdare sa traga din san. Eu insa nu i-am dat altceva, l-am lasat sa tot stimuleze el, m-am mai si muls si pana la urma in cateva zile a revenit alaptarea la normal. Eu am avut noroc insa ca al meu nu e fomist si nu l-a deranjat prea tare situatia...acuma in cazul vostru tu simti cum e cel mai bine sa faci. Doamne ajuta sa reusesti sa nu pierzi lapticul

Referitor la anticonceptionale, eu nu mai iau de vreo 7-8 ani, si ma simt mult mai bine, nici nu ma gandesc sa mai iau vreodata contraceptive hormonale. Eu le-am intrerupt brusc, aveam o candidoza vaginala cu care ma luptam din adolescenta si am ajuns la un homeopat. El mi-a zis ca nicio sansa sa ma fac bine pana le iau si sa le intrerup din urmatoarea zi. Mi-a explicat ca toate contraceptivele hormonale pot avea efecte adverse imediate dar multe pe termen lung. Asa ca l-am ascultat si nu-mi pare rau. Acuma cand vad la voi ce efecte adverse provoaca cerazette-ul asta, chiar ma gandesc ca a avut dreptate.

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Dragaica, daca-i seaman[ lui tati o sa fie destul de robust, tati e inalt si f bine legat. E drept ca papa bine, am avut noroc ca-i papacios... Dar ma si termina de spate. De hernie nu mai zic nik, ma duc sapt viitoare la chirurg, mai mult ca sigur imi va spune sa ma operez si numai asta-mi trebuie mie acum.
Mie-mi place f mult setul asa cum e!

Mycya, .

Lalique, ai sa vezi ca se pune si Sebi pe ingrasat, dar na, cat a mai patimit puiul mic...

Rubia, daca tot va trebui sa il intarci acusica... poti deja sa nu te mai chinui, zic si eu... Iti tin pumnii pt FIV! Dar cum de iti da deja voie?

Am 6 luni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

dragaica, setul e minunat, eu n-as schimba nimic la el

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

multumesc de aprecieri

Minune!!!!!! a mancat si Felix ceva ai mult piure de pere dar pe melodia Pretty woman ma doare gatu cat am cantat si cat m-am scalambait

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

dragaica, setul e minunat, eu n-as schimba nimic la el

Tu ce faci? Nu zici nimic?

Crisu', te-ai relaxat vreun pic?

Am 6 luni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

pai Dragaica de acu nu iti ramane decat sa ii canti
dar nu tu spuneai ca va autodiversificati?? ori spuneai ca mai tarziu?

mai fetele mie imi sta in varful creierului atata mmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmmmmmm mmmmmmmmmmmmmmm tocmai ce am mancat si eu si nu mai pot cat a stat in scaun la bucatarie de fapt si acum cand nu mai e la bucatarie ci cu jucarelele in brate face incontinuu asa apai cum e posibil ca un copil sa vrea numa in brate si plimbat ??!!!

azi am facut cumparaturi pentru ea ca am inceput "cica" diversificarea , numai ca azi nu a vrut piureul de mar si nici supa asa ca numa am avut in meniu. asta seara i-am pus si in canita de cioc niste suc de mar cu ceai, asa era combinatia ca l-am cumparat si a baut, mai punea pe masa apoi iar o lua si se mai servea pana ce sa plictisit si a izbit-o de gresie

acum cica ne pregatim si noi de nani, a dormit 2 ore de la 4 jumate la 6 jumate asa ca asta seara avem mai tarziu ora de nani. ma duc sa ii fac toaleta si apoi incepem programul artistic

acu scoate niste sunete de numa ea stie cum

Mami de Andra Maria 02.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

a si am vazut ca voi va scrieti si meniul vostru pai mie imi e rusine sa il mai scriu eu daca as manca ca voi as fi slabit demult dar eu ma indop nu gluma, si plus ca intre mese la mine nu exista sa nu mananc cate ceva oricat am spus ca incep sa am grija inca nu reusesc si bineinteles ca nici de exercitii nu m-am apucat dar in schimb am avut grija sa imi iau astazi haine sa ma avantajeze ca nu cumva sa vreau sa imi autoimpun sa slabesc repede

Mami de Andra Maria 02.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Tu ce faci? Nu zici nimic?

moi?!

pai am zis mai devreme, cred...

suntem in plin proces de acomodare cu programul-hibrid de papa si somn. adica nici ca mine, dar nici ca ea! ca mai nou o apuca somnul la ora de mancare. asa ca azi am scos-o la plimbare si a dormit o ora cand a vrut ea, apoi de la 16 a dormit 3 ore ca am vrut eu , a papat si acum ar vrea sa doarma ora de seara, dar o mai tin 15 min si apoi facem baie amandoua in vana mare, sa probam si scaunelul cu ventuze , si apoi poate dormi in voie pana dimineata, ca de papat titi papa foarte bine si adormita...

in rest, ce sa fac? mai descarc poze, le mai selectez, va urmaresc pe voi sa nu raman in urma, ma uit la video cu delfinasii (asa se leagana si Isa in scoica)...

Mergi la inceput