Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (83)
Raspunsuri - Pagina 4
rubia spune:
Salutare si de la noi!Sunt in urma rau cu cititul vreo 4 capitole deci nu pot decat sa va urez decat toate cele bune.Am o problema si vreau niste sfaturi de la mame experimentate:noi am fost plecati pt 4 zile fara bebe intr-un concediu(eu si sotul din dotare)si desi m-am muls tot timpul la intoarcere bebelina a acceptat mai greu sanul(asta-i partea buna-ca l-a acceptat)dar dupa vreo 2 zile nu mai vroia deloc.....e acum cu chiu cu vai accepta sanul dar nu trage decat vreo 2-3 ori si pe urma inchide gura,apoi peste 10 min se repeta povestea.Asta se intampla mai ales noaptea .Daca pana acum ii dadeam LP doar seara completare ma gandesc serios daca sa-i dau si dimineata ca dupa atata tzatzalit noaptea dimineata sanii mei sunt goi.Si colac peste pupaza daca pana acum laptele avea culoarea alba acum e incolor parca e o apa putin tulbure...sper ca m-am facut inteleasa.Ce spuneti sa-i dau si dimineata LP ca de vreo 2 zile plange mai tot timpul cred ca de foame;am facut intr-o zi proba si a inghitit 60 ml pe nerasuflate...As opta pt LP darmai vroiam sa o alaptez macar inca vreo 2 luni ca pe urma o intarc din motive de reglare a prolactinei la mine deoarece incercam un nou FIV pt fratior/surioara.
Help
PS:Dupa ce citesc revin si eu cu ceva completari daca am de facut la ceva.
lalala13 spune:
racusor cum ai reusit cu olita? ca al meu ori nu vrea sa stea, ori sta si nu face nika! invata-ma si pe mine
crispro ma bucur ca ai ajuns la acele consultatii si ma bucur si mai mult ca puiul e bine. cat despre agitatia lui e tare nasol. dar sa stii ca te simte si pe tine. aveti un plan tare bun de atac. sper sa reusiti cu iesirile.
paula_m spune:
Lalala, nu am stiut ac si voi ati avut bronsiolita. Dupa cat timp si-a revenit complet Sebastian?
Cantareste-l mai bine si vezi cum mananca...Organismul lui micut e slabit inca
Rubia, eu nu te pot ajuta, ca nu mai alaptez de o gramada de timp.
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze luna 6
Roxana_Theo spune:
Buna
Am revenit si eu. Azi am avut musafiri. Au venit pe la noi 3 prietene si a fost tare bine ca am mai socializat si eu. Iar Theo a fost foarte cuminte. Cuminte a fost si dupa ce au plecat ele, cand a dormit vreo 2 ore iar apoi s-a jucat singur in pat incat am putut si eu sa calc.
Citesc din urma si revin.
Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/Decembrie2010#
Alice_Elena spune:
rubia, eu zic sa ii dai copilului lapte praf ca nu cred ca se satura cu ce mai ai tu acolo...
mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)
crispro spune:
Paula, super bine mananca Raul!!!
Lala, . Prin cate ati trecut, Doamne! -am pe Sebi sa fie sanatos tun de acum inainte, sa pape bine, si sa puna kile pe el!!!
Rubia, eu i-am dat Lp cand am simtit ca nu mai am.. si am ramas fara nici un strop... nu stiu daca ai sanse sa se mai refaca laptele. Eu nu am reusit pt ca Vlad nu mai vroia la san (cum e si cazul tau), desi imi erau sanii plini. Daca ma pompam probabil era mai bine, dar cine mai are nervi de pompat???
Roxana, ma bucur ca au venit prietenele la tine! Super! Si ca a fost cuminte Theo!!!
Sa-l ajutam pe Alex
baby78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bumblebee Ochidut, uite www.youtube.com/watch?v=nKR5e-QyUJc" target="_blank">Distractie inainte de baie si www.youtube.com/watch?v=HBMtHUmjApQ" target="_blank">Maraici somorici. Sper sa mearga. Adriana, plonjista RB-BB. Al meu e si el un pui de cascador, numai in cap ar sari, ii tot explic ca nu este apa in piscina, e prea mic sa se convinga. Vai Denisa, oare asta sa am eu pe maini? Eu am zis ca e de la spalat f mult pe maini, cu toate ca si cand lucram ma spalam ff des. Oricum, e nasol cand tb sa tragi o viata cu probleme de genul asta. Stiu ca sunt si altele mai rele, dar parca pt puiutul meu n-as vrea nici DA.. Offf, de m-ar mai tine lapticul asta.. Stiu ca-s cam exagerata, de la dorinta de a alapta pana macar la 3 luni, s-au facut 4 luni, am ajuns si la 6 luni si eu tot as mai vrea, dar asa de rapid a scazut si scade, ca parca-s in stare de soc.. Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010 Am 6 luni!!! |
Cat este de dulce nazdravanul Victor...
Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010
Dragaica spune:
Am trecut pe aici sa salut pe toata lumea, profit acum cat dorm copii.
Pupam la delfinasi si mamici de delfinasi.
Noi suntem bine sta in fundulet si avem dinti Seby 6, Felix 2 cam atat noutati de la noi
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Mamica fericita de leuti minunati Tudor Sébastian si Félix Alexandru 10.08.2010
bumblebee spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dragaica Am trecut pe aici sa salut pe toata lumea, profit acum cat dorm copii. Pupam la delfinasi si mamici de delfinasi. Noi suntem bine sta in fundulet si avem dinti Seby 6, Felix 2 cam atat noutati de la noi http://community.webshots.com/user/Dragaica Mamica fericita de leuti minunati Tudor Sébastian si Félix Alexandru 10.08.2010 |
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Am 6 luni!!!
Mycya spune:
gata am recuperat si eu!!!
Btz e interesant site-ul despre pampersi, chiar am sa iau la citit toate proprietatile la toate marcile cand merg data viitoare la cumparat de pampersi
si tare sotul tau cu gemeni ar fi facut fata?? trebuia sa ii faci tu lui o gluma d'asta
Bunmblee poate o sa fim noi la aniversarea lui Victor daca nu noi veti veni voi la noi ca vom fi acasa atunci sigur .
Rubia si eu sunt de aceeasi parere cu fetele...sa ii dai LP ca de acu nu iti mai creste productia oricum. multa multa bafta si sa va ajute Dumnezeu la urmatorul FIV
Mami de Andra Maria 02.08.2010