Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (83)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Buna seara si de la noi!
Despre DA, sper sa reusim, iar cu alaptatul copiii cu DA, il tolereaza mai greu sau deloc, m-a intrebat profesorul daca alaptez si cand -am spus povestea a spus ca majoritatea copiilor cu DA nu reusesc sa se alapteze, si ca pentru ei a fost creat laptele ala hipoalergen pe care il folosim, si ii dau dreptate ca imi aduc aminte cum nu digera nici un strop din LM, si ce greu a fost in perioada aia, cred ca mai mult pentru mine, decat pentru ea. Cat despte anticorpi, medicul din dubai, mi-a spus ca toti bebelisii se nasc cu antiorpii mamei si pana la 6 luni cand incep ai lor sa functioneze le ajung indiferent de tipul de alimentatie.

Eu stiu ca cel mai bun e LM, si pledez intens pt el, la noi insa nu s-a putut si m-am resemnat de mult.
Carla, eu acum ii dau cu crema de galbenele pentru piele extrem de sensibila ca altfel isi rupe pielea de pe fata , se raneste singura ca o mananca tare.

Otilia, sora mea a nascut, multumesc, duminica o botezam pe pitica lor, are 3 luni si jumatate.
Imi pare rau ca nu reusiti sa va odihniti

Despre scutece eu vreau sa o invat la olita si pana la un an poate scapam, optimista de mine

Oana si sora mea este jurist, acum face PHD sa poata practica si avocatura fara sa plateasca practica aia pe langa un avocat, practica pe care o consider furaciune, sa ceri bani asa unui absolvent, si nu putini. Ii e greu ca lucreaza full time jurist principal la o firma destul de mare, dar alte optiuni nu are.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Btz, si Raul facea verde inchis. De la lapte, la noi. Dar cand am trecut pe NAN 2, s-a reglat culoarea. Nu cred sa fie vreo pb.
Si eu cand ma duceam la dr intotdeauna aveam treaba cu culoarea la kk. Si intotdeauna ma intreba ce a mancat Raul. Mi-a zis ca atata timp cat nu-l doare burtica si ia in greutate, nu e nici o pb.

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze luna 6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

mara face portocaliu de la morcov :))

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

kata,multumim de intrebare..ce sa facem..suntem tot la parintii mei..ne-am mai revenit, insa acum ne luptam cu dintele numarul 6. nu stiu de ce ii ies asa repede dintii. si asa tare a plans azi noapte...dadea si din picioare si din maini de durere

incerc sa citesc usor usor insa nu prea apuc sa scriu ...

bytz
ai grija..desi mie tocmai ce mi-a trecut ciclul simt ca parca se misca ceva acolo in burta si am sanii tari si ma inteapa..sunt cu capul zau

si multumesc pentru cura dunkan..sunt hotarata sa o tin ca am ajuns cat o vaca..nu ma mai suport

paula si sebastian a avut bronsiolita si a facut aerosoli in spital. o sa-i treaca. al meu tusea si stranuta rau dupa aerosoli .si mi se pare ca a slabit si nu mai pune pe el dupa rotavirusul asta. azi o sa-l cantaresc ..

sanatate urez la toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alice_Elena

mara face portocaliu de la morcov :))

mara

sa ai grija cat morcov ii dai.mie pediatra mi-a zis sa nu depasesc 80 de ml pe zi ca face nu mai stiu cum se numeste..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Paula, Vlad mereu mananca 550ml Lp pe zi. Dar Raul in zile bune cat LP mananca???? Iar pe langa Lp mai mananca vreo 180 fructe si 180 legume, depinde.

Rodi, si la noi s-a dereglat programul.Adica pana la ora 16 are 3 ture de somn, si apoi nimic pana la 8 seara. Pe la 7 seara ar da semne de oboseala, dar nu il culc. si cum el nu stie sa doarma singur, sta treaz.

Btz, Vlad de mult faca kk mai inchis. verde inchis cu putin galben. Dar eu fructele i le dau numai la cuptor- poate de asta.

Bravo Kata pt 65 kile. esti pe drumul cel bun! Distractie in mini-vacanta!!!

Mycya, . ce bine ca ai fost un pic la shopping!

Bumblebee, si mainile mele is varza, sangerez, ma dau cu creme. Dar numai iarna. Mi-a luat soacra ceva crema de la farmacie, dar tot nimic. acum ma dau cu crema de la farmec. cat timp sunt unsa pe maini, nu ma dor, dar arat ca si arsa.

Alice, intr-o vreme asa facea si soacra. copilul tipa de marait ce era, si de nervos ca sta in loc. Dar daca il plimba, se linistea. Insa ea se distra, ce fain tipa, si il incuraja- "haide, striga!"... ioi... si io is un pic simtita si jenata sa ii spun. Dar i-am spus sotului. Si odata cand a facut la fel, i-a zis sotul vreo 2.

Uneori si Vlad face mai cu portocaliu, de la atata dovleac, sau cartof dulce, sau morcov.

Ma duc sa pandesc ce face piticul. Am facut un pic de sport-is rupta!!! dupa 15 minute..

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui katalina

Of, nu ma invat minte,iar astept de nebuna un colet de la bebeshopp, nu m-am lecuit cu ei,ce-or fi asa neseriosi,le dau si mailuri,telefon n-au.Au niste preturi bunicele la scaune de masina,altfel nu m-as chinui cu ei.cred ca tot la Ana voi apela.

Ce credeti ca faceam eu azi noapte pe la ora 1:am revazut TOATE albumele noastre de gravidute,m-au luat niste stari de melancolie...,cit de frumoase eram toate....Rody,poza aceea de pe terasa cu rufele e de milioane,baby frumusicaaaa

Astea de la Bebeshop sunt niste neserioase..Habar nu am de ce mai tin site-ul. O prietena a comandat un cos pentru bebe si uite ca bebe s-a nascut acum o saptamana si cosul nu a venit....Nu ii raspund la mail si nici la telefon. Tare neserioase sunt...Dar uite ca inca mai face lumea comenzi si ele in loc sa fie prompte sa recastige clientii le doare la basca...
Ma intreb daca onoreaza vre-o comanda....

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

lala, multumesc de sfat, dar nu mananca decat un morcov.

cristina, eu nu mai sunt asa simtita cand vine vb de copil, dar vad ca nu tine cont.. oricum e super agitata mara dupa intalnirile cu ea..
da maine vine mami a mea de la cta

mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana
poate acum de dragul lui Matei am sa invat...oare de la cati ani poate merge la ski, de la 3-4?

Il poti trimite in tabara de la 4 ani,asa cum am facut cu copilul meu cel mare, sau, mergeti impreuna la munte unde inchiriati un monitor de ski 3-4 zile.De la 4 ani e perfect, parintii curajosi il pot da si la 3.

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi
Si avand in vedere ca e vara,cum a zis si PAULA,un gratarel cu prietenii,un tort,coif si suc.

exact la fel vom face si noi,restrins,si chiar si asa vor fi peste 10 copii mai mici sau mai mari

Otilia,trbuie sa ne povestesti odata cum e celebrul sistem de invatamint norvegian,f laudat si aproape perfect
aaa,si eu tot 65

Nu stiu daca v-am povestit..eu am o prietena buna,ne-am cunoscut cu ajutorul DC, ne-am intilnit prima oara acum 4-5 ani,ea locuieste in Germania,si de un an are si ea un baietel pe care l-am botezat noi acum 9 luni,finutul nostru nr.3.Concluzia,hai sa ne-ntilnim, cine stie

foitele chinezesti,cred ca am inteles ce sunt,...unde se gasesc?doar nu la piata

VICTOR ANDREI,te-am vazut

Citat:
citat din mesajul lui ooana
care e scaunul? ca si eu sunt in plin proces de documentare...

pana acum am retinut Chicco si www.inglesina.ro/eshop/product.php?id_product=125" target="_blank">Inglesina Marco Polo
mi-a placut si Britaxul

La Ana ma gandisem si eu...dar ne omoara greutatea

pe bebeshop au numai scaune BRITAX, din asta iau,grupa 9-18 kg cu isofix.Cele care se fixeaza pt ambele sensuri de mers nu au isofix.

Citat:
citat din mesajul lui Victo

mai fetelor..da noi astea care ne porcim ca nu tinem dieta putem scrie meniul?
io azi am un felu 2 dupa care mor..piure cu ficatei in ceapa..salata de sfecla rosie cu hrean..
desertURI :):) eclere..chec..FRUCTE..:):)

gata,fug cu mijlociul la karate, barbata-miu iar nu-i p-acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Cristina, Raul bea minim 800ml lapte/zi. Stiu ca papa de 4 ori cate un biberon de 220 ml. Acum a mancat mai putin. Dar mancare, sincer nu stiu cat papa. Cat vrea el. Dar niciodata nu i-am dat mai mult de un borcanel din ala de la Avent, care are cred ca 160 ml.

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze luna 6

Mergi la inceput