Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (83)
Raspunsuri - Pagina 2
paula_m spune:
Am uitat sa va intreb... eu nu i-am mai facut baita lui Raul de cand s-a imbolnavit!!! Oare se intampla ceva daca ii fac azi?
Paula, mamica
Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze luna 6
crispro spune:
Astazi de la 1 juma la 3 l-a luat soacra pe Vlad la ea. Asa am reusit sa imi aspir si sa sterg praful. Acum iar l-a luat, pana la 7. Asa ca merg la un dus, si apoi un pic de sport, aici in casa.
Sa-l ajutam pe Alex
bumblebee spune:
Ochidut, uite www.youtube.com/watch?v=nKR5e-QyUJc" target="_blank">Distractie inainte de baie si www.youtube.com/watch?v=HBMtHUmjApQ" target="_blank">Maraici somorici. Sper sa mearga.
Adriana,
plonjista RB-BB.
Al meu e si el un pui de cascador, numai in cap ar sari, ii tot explic ca nu este apa in piscina, e prea mic sa se convinga.
Vai Denisa, oare asta sa am eu pe maini? Eu am zis ca e de la spalat f mult pe maini, cu toate ca si cand lucram ma spalam ff des.
Oricum, e nasol cand tb sa tragi o viata cu probleme de genul asta. Stiu ca sunt si altele mai rele, dar parca pt puiutul meu n-as vrea nici DA.. Offf, de m-ar mai tine lapticul asta.. Stiu ca-s cam exagerata, de la dorinta de a alapta pana macar la 3 luni, s-au facut 4 luni, am ajuns si la 6 luni si eu tot as mai vrea, dar asa de rapid a scazut si scade, ca parca-s in stare de soc..
Alina
Mamica fericita de
Victor Andrei - 23.07.2010
Am 6 luni!!!
rodyka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crispro Astazi de la 1 juma la 3 l-a luat soacra pe Vlad la ea. Asa am reusit sa imi aspir si sa sterg praful. Acum iar l-a luat, pana la 7. Asa ca merg la un dus, si apoi un pic de sport, aici in casa. ![]() |
vezi, Cris, soacra te ajuta si pe tine, ii mai trimitem un bratz de

.noi am lucrat azi la program iar. i-am dat sa pape la 11 si apoi am iesit la plimbare pana la 14, dar n-a vrut sa doarma in carucior ca era prea atenta la ce e in jur, pana i-am lasat caruciorul pe spate si i s-au inchius ochisorii. cam tarziu, era deja trecut de ora 13, dar cum am intrat in casa, cum s-a trezit! asa ca am papat la 14.30 cu chiu cu vai jumatate din compozitie, apoi m-am dat batuta si am luat un borcanel din care a mancat 3/4. normal, ala era pasta fina, nu bucatele ca la mine
. m-am jucat cu ea o vreme, ne-am tavalit pe jos (acolo e centrul de joaca de peste zi, in mijlocul camerei, pe 2 paturi puse in cate 4) si am pus-o la somn la 15.45. la 16 am verificat sa vad ce face: dormea! o las cat vrea, sa vad daca pot scoate ora de somn de la 20-21...
delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
btz_ovi spune:
Fetele
:Paul face caca verde inchis combinat cu galben.Nu am schimbat nimic din meniu,nu am introdus nici un aliment nou,oare sa fie de la faptul ca i-am copt legumele si nu fiert??Offf
I-am transmis vecinei si va multumeste din suflet!!!

LA MULTE LUNITE REBE-BEBE,SCUMPA MICA SI JUCAUSA,ALEX SI GIULIA

Bytz si Ovi, parinti fericiti de
PAUL CHRISTIAN 21.07.2010
Mycya spune:
buna seara mamici dragi!!!
abia acum am reusit sa recuperez cat de cat din urma, nu tot ce e drept ![]()
LA multi anisori sarbatoritilor de astazi !!!sa va dea Dumnezeu multa sanatate si sa cresteti mari si frumosi 

va multumim din suflet pentru urari 

Roxana as vrea eu odata cu implinirea a 6 luni sa fie mai cumintica dar asta e doar un vis ![]()
Bumble ce am ras de bebelanul tau cum sare si cum se chinuie sa mearga de-a busilea
vaii si cum se leagana el singur in scoica 

Crispro vezi a fost suficient o singura daca sa ai incredere in socra si de acu iti va fi mult mai usor. ce bine e asa ca mai ai si tu timp de tine. un buchet de
pentru socrela si un
mare pentru tine
Andriana ioii pai Rebe-bebe nu a vrut sa fie ultima
o
. ma bucur mult ca acum sunteti mult mai linistiti chiar daca nu ma sunteti un cuplu deocamdata, Dumnezeu e mare si poate va face o minune 
noi azi am fost la cumparaturi , mi-a facut caduu sotul un card de 200 de euroi din care sa imi cumpar ce imi pofteste inima asa ca azi am avut de treaba
. am alaptat gagica intr-o cabina de proba
dar atat ma vazut dezbracata ca nu mai rezista ![]()
Carmen dar voi problema o aveti din cauza DA ori din cauza stafilococului?? insanatosire grabnica va doresc 
Mami de
Andra Maria 02.08.2010
katalina spune:
| citat din mesajul lui ooana poate acum de dragul lui Matei am sa invat...oare de la cati ani poate merge la ski, de la 3-4? ![]() |
Il poti trimite in tabara de la 4 ani,asa cum am facut cu copilul meu cel mare, sau, mergeti impreuna la munte unde inchiriati un monitor de ski 3-4 zile.De la 4 ani e perfect, parintii curajosi il pot da si la 3
.| Citat: |
| citat din mesajul lui btz_ovi Si avand in vedere ca e vara,cum a zis si PAULA,un gratarel cu prietenii,un tort,coif si suc. |
exact la fel vom face si noi,restrins,si chiar si asa vor fi peste 10 copii mai mici sau mai mari

Otilia,trbuie sa ne povestesti odata cum e celebrul sistem de invatamint norvegian,f laudat si aproape perfect

aaa,si eu tot 65
Nu stiu daca v-am povestit..eu am o prietena buna,ne-am cunoscut cu ajutorul DC, ne-am intilnit prima oara acum 4-5 ani,ea locuieste in Germania,si de un an are si ea un baietel pe care l-am botezat noi acum 9 luni
,finutul nostru nr.3
.Concluzia,hai sa ne-ntilnim, cine stie
foitele chinezesti,cred ca am inteles ce sunt,...unde se gasesc?doar nu la piata
VICTOR ANDREI,te-am vazut

| citat din mesajul lui ooana care e scaunul? ca si eu sunt in plin proces de documentare... pana acum am retinut Chicco si www.inglesina.ro/eshop/product.php?id_product=125" target="_blank">Inglesina Marco Polo mi-a placut si Britaxul La Ana ma gandisem si eu...dar ne omoara greutatea ![]() |
pe bebeshop au numai scaune BRITAX, din asta iau,grupa 9-18 kg cu isofix.Cele care se fixeaza pt ambele sensuri de mers nu au isofix.

| citat din mesajul lui Victo mai fetelor..da noi astea care ne porcim ca nu tinem dieta putem scrie meniul? io azi am un felu 2 dupa care mor..piure cu ficatei in ceapa..salata de sfecla rosie cu hrean.. desertURI :):) eclere..chec..FRUCTE..:):) |

gata,fug cu mijlociul la karate, barbata-miu iar nu-i p-acasa

adrianaBuc spune:
btz, nu te speria. Kk se tot schimba la aspect. Nu-i problema decat daca face negru (si nici atunci nu e o problema mereu - de exemplu, daca ii dai sfecla rosie o sa faca negru-negru si e ok).
Mamica de
Rebeca Stefania - 03.07.2010
Are mami fata frumoasa cu 2 dintisori
Alice_Elena spune:
alina, nu te plange. eu la 2 luni jumate am ramas fara lapte de pe o zi pe alta. si aveam sa alaptez 2 copii.
cristina, esti norocoasa. pe mine soacramea mai mult ma oboseste decat sa ma ajute
. iar o intarata pe Mara sa tipe sa tuseasca aia maine si sa se inrosasca in gat 
mara
Mami de
Mara Nicolle (20.08.2010)