Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (83)
Raspunsuri - Pagina 6
ooana spune:
merge FB-ul ca naiba
imi arata ba ca sunt on line...ba ca sunt off line
Mycya saru'mana de ajutor
incerc sa fac branzica de casa sa vad daca imi iese
Matei - luna a 7-a 08.07.2010
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
bumblebee spune:
Bun asa cu programul vostru.
Al meu pitic e mai linistit de cand ii dau Alinan, muuult mai linistit.
Nu prea il vad sa-i fie somn, dar eu incerc, bine ca nu maraie.
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Am 6 luni!!!
btz_ovi spune:
Lala insanatosire grabnica puiului mic.
Mai si eu am miscarile alea in burta de parca ar lovi usor un bebe,asta m-a si determinat sa fac testul de sarcina insa nu inteleg de ce le simt,dupa nastere hai..era uterul care se retragea si se facea el mic mic insa acum??Zau ca si eu sunt buimaca.
Otilia am recitit prospectul de la Cezarette si m-am decis sa le opresc imediat.Prea multe chestii care nu mi-au placut.
Si eu mor cu kg astea in plus,deja ma simt ca o baba de 50 ani,abia astept sa vina luna martie,vreau sa ma duc la sala,dar intai trec pe la un salon pt sprancene si apoi la sot la munca pt tuns si vopsit.
Iar la niste magazine de haine nu ar strica,sunt MAMICA acum si trb musai schimbata garderoba,sa-mi iau si eu niste haine de femeie serioasa,nu sa ma mai imbrac ca o dizblehuita.
Crispo pai eu de cand fac si legumele coapte am observat kk verde inchis.Daca si tu spui ca Vlad face la fel iar tu coci totul inseamna ca de la asta o fi.
Va multumesc la toate pt raspunsuri!!!
Nu mai stiu ce mai vroiam sa spun
AA KATA VACANTA PLACUTA ALATURI DE FAMILIE!!!!!!
Ma duc la somn,sunt franta,pofta de XXX nu am...logic..asa ca iar imi las barbatu ...naspa...:((
Noapte buna!!!!
Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010
Alice_Elena spune:
gagici si eu va parasesc. ma duc sa fac un dus si ma bag la tv langa al meu sot
ne "vedem" dimineatza
mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)
paula_m spune:
Miscari prin burta si eu am. Oare de la ce sunt? Si cand ma gandesc , prin luna a 4a pandeam fiecare miscare, sa simt si eu fluturasii si acum parca sunt gravida in 6 luni, asa miscari am prin intestine
Dragaica si mie imi place colierul si cerceii. Devii din ce in ce mai experta!!! Chiar ai talent!
Kata, distractie faina!!! Si sa faci multe poze
Noapte buna mamici si copilasi!!!
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 7
racusor2010 spune:
Buna seara
am reusit sa recuperez, dar nu mai tin minte tot ce voiam sa zic, ca am tot citit pe bucati azi nu prea am avut timp sa intru, ca am mers la kineto, apoi am stat frumusel afara in frig , apoiam profitat de bona sa imi fac si eu baita pe cap...si uite asa a mai trecut o zi cu bona
mai fetelor, da sa stai acasa si sa ai bona cateva ore este o minunatie CRIS musai sa iti iei bona...sa vezi ce bine e sa stranga altul dupa ce mananca copilu, sa iti bei cafeaua linistita si bebeloiul sa se joace cu altcineva asa mi-ar place sa stau acasa, cu un ajutor cateva ore pe zi
PAULA mai -am o data mamica curajoasa si puiul scump !!
ROXANA bravo pentru prietene !
RODI si Andrei si-a schimbat de curand programul de somn si de papa...dar am reusit sa ii facem fata.
cu somnul de dupa-amiaza avem probleme si ieri si azi a adormit pe la 4 si ceva si la 5 fara 10 a marait in stilul caracteristic. si nu stiu ce m-am mocait, ca nu am reusit sa il adorm, asa ca obosit si marait pana seara si desi l-am plimbat in portbebe nici chip sa il adorm
racusor2010 spune:
MENU PUI
11.00 - mar, para , mandarina
14.00 - piure de morcov, patrunjel, pastarnac, telina, ardei, ceapa si ficatel - i-a placut asa si asa, dar a papat tot. nu stiu daca ardeiul nu prea ii place sau ficatelul
17.30 - iaurt cu banana - i-a placut mult de tot
carla_2008 spune:
Diana sa stii ca ai mei de 4-5 zile dorm muuult mai bine de cand le dau cereale seara!!Multumesc!!!stii tu
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana
eladea2005 spune:
nu prea am reusit sa citesc din urma...si nici nu mai tin minte ce vroiam sa zic...baba, ce mai....
oricum, sanatate puilor...si voua gagici...is rupta, de fapt inca nu mi-am revenit nici eu complet dupa minunata viroza, mama ei...ma bag langa pui mic in pat...
somnic usor...
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dragaica Am trecut pe aici sa salut pe toata lumea, profit acum cat dorm copii. Pupam la delfinasi si mamici de delfinasi. Noi suntem bine sta in fundulet si avem dinti Seby 6, Felix 2 cam atat noutati de la noi http://community.webshots.com/user/Dragaica Mamica fericita de leuti minunati Tudor Sébastian si Félix Alexandru 10.08.2010 |
ce de dinti aveti voi acolo...
Matei - luna a 7-a 08.07.2010
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip