Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (83)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ochidut

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

NEata

MENU ANDREI (sa nu uit)

vreau sa reintroduc sucurile. dar separat, de fructe dimineata, si de legume la pranz, alea de legume nu le vrea nici pace , pe langa piure, ca un fel de supa rece, cruda

de ce vrei sa reintroduci sucurile?

Mami fericita de Larisa Ioana 24.06.2010

sa se obisnuiasca si cu sucurile...mai ales cu cele de legume crude. daca nu ii dau supa clara sa bea ceva lichid. ma gandesc ca la vara o fi bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Am vb cu muma-sa si pe la 3.30-4 vine dupa ea,s-a invoit.

Ma intreaba "daca nu ma pot apropia de el sa ma joc macar pot vb cu dansul?"Si sta in pat acum,infofolita,se uita la Paul si gangureste cu el DADA,ABABA.Numai bun!!!

Eh Ilinca,incerc sa ma conformez situatiei si sa intorc totul in favoarea mea,caci nervii nu rezolva absolut nimic iar Paul nu are nevoie de o mama nervoasa ci de una vesela.

El e foarte timid cand intra in contact cu strainii,nu mai rade,nu mai gangureste,nu se mai joaca insa auzind-o pe ea cum gangurea s-a schimbat,a inceput sa tipe de bucurie si rade in hohote.

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

crisitina mami..ia-o usurel, de la inceput..poate la legume nu ii place una dintre ele..ia-o si fa din nou combinatii de cate 2..uit,e mihai mi-a refuzat cartoful- implicit masa de legume de 2 ori. azi il mananca..bine, in combinatii cu altele care ii plac.

dc nu ii place mar cu branza poate e prea gros, prea grunjos..fa-i numa mar simplu..si apoi adaugi incet incet cate un pic de branzica dat prin sita.poate nu ii place textura branzei.

si noi facem imediat 7 luni si mancam doar vreo 4 legume- cartoful doar de azi il vrea. si mar. si cereale de orez cu LP dupa-amiaza..si atat.

dc bea lapte eu zic ac e bine. nu mai stiu dc e alaptata sau nu. dc e pe LP ./atunci chiar stii cat bea.

la inceput eu ii faceam in zeama de legume cereale-ca doar pe astea le accepta..si incet ii dadeam cate putin din legume..treptat treptat..cd ai esec cu cate o masa nu-i nimic, ii dai lapte. e inca micuta, merge.

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Cristina Serban, multi, multi si sa treaca starea depresiva. Despre mancat te inteleg, nici al meu n-a vrut sa pape deloc si acum de cateva saptamani incercam autodiversificare. Daca te intereseaza poti citi aici Nici metoda asta nu ofera rezultate spectaculoase dar tot e mai bine. Hai capul sus, noi suntem aici daca ai nevoie sa-ti descarci of-ul.

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

La multi ani Bianca, mamica frmuoasa.. Sa fii sanatoasa, sa fii iubita si sa te bucuri mereu de scumpa ta Andruta.

La multi ani si pentru scumpii delfinasi de azi.
Sara Elena
Bianca Maria
Sara Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

La multi ani, Bianca! Sa fii sanatoasa mami si puternica! Si da-ncoa tortu ala..nu refuzam nimic :):)

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Btz, esti de nota 20!! Ai facut dintr-o zi posaca, una placuta si calma. Dar chiar si asa... ai niste socri... Dumnezeu cu mila, dar dusi cu capul, nesimtiti rau! Pai daca tu nu erai acasa?? Saracul copil, pasat ca un obiect... Despre nespalat, nu exista scuza financiara pt asa ceva, nu te pune nimeni sa te lafai in apa, dar un lighean de apa calda, every day, nu cred ca falimenteaza oamenii, chiar si cu o conditie mai modesta. Dar cand esti obisnuit cu mirosul de "statut", poate ca nu mai pare asa nasol, pt ei, evident...

Roxana, vazut bb Theo!
Pup pe Isa !

Cristina, sper sa plece starea nasoala de la tine. Totusi supica, chiar si subtiata, nu e nimic... Lasa ca o sa pape Raisa mai bine.

Cris, vezi ca Adriana are dreptate, lasa-le-ncolo de bai, ca nu cade faianta, fugi si aeristeste-ti mintea!

Paula, ioii, "misto"... mi-e tare teama de acele momente, dar vor veni totusi...
Eu pe la 2 anisori, am mers cu mama de mana sa ducem gunoiul, in spatele nostru, mergand, 2 barbati. Eu incep un cantecel, Pi..A, am cantat de cateva ori. Mama se blocase, nici nu stia cum sa reactioneze, sa ma certe, sa nu cumva sa-mi ramana-n minte, sa nu zica nimic, pai ce-ar fi zis barbatii aia (care oricum erau pe jos de ras). A ales sa nu-mi spuna nimic si nici nu am mai spus asa ceva, pana am ajuns capra batrana, desi atunci era ceva deplasat pt un copil, sa stea cu *&*(%$% in gura.

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Am 6 luni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

VICTO sa stii ca si nepotu-miu a venit de la gradi cu PROSTANACULE si cand nu ii faceai pe plac ori iti altoia una ori iti zicea postanacule...ce auzise si el la altii, ca el vorbeste corect de mic, dar asta era clar ca auzise la alti copii, ca stalcea. au incercat cu pastarnacule, el stia ca nu e acelasi lucru

BTZ biata copila, imi e mila de ea, saraca iti dai seama ca si-=ar dori sa faca baita, sa fie ingrijita...

am trimis bona acasa, ca Andrei doarme...dar imi e un soooommmnn...am vrut sa ma culc langa el, fix 5 min am atipit, asa ca m-am lasat pagubasa , asa imi tebe daca pierd noptile pe net

am si uitat ce mai voiam sa zic

i-am comandat cadita gonflabila lui Andrei, abia astept sa vad cum e

aa, am vazut frumusei de Teo si Iza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrianaBuc
Mycya, La Multi Ani! Sa fi sanatoasa mami! Si sa te tina nervii pana mai creste bebelina.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010

Are mami fata frumoasa cu 2 dintisori

multumesc mult si celorlalte mamici

Mami de Andra Maria 02.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Ha ha...astea cu perlele copiilor e tare.
Am patit-o si eu la o prietena de-a mea,cand,dupa ce si-a dat jos si chilotii sa se schimbe,ne-a spus ca alunita de la putzica o vor pupa baieteii cand vor fi mari.
Eu am inceput sa rad,mama-sa sa lesine.Ce stia fica-asa de 5 ani de la gradi

Se cunoaste ca are cine sa-l tina de vb pe Paul..stau pe forum,joc carti...

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Mergi la inceput