Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (83)
Raspunsuri - Pagina 13
Victo spune:
uff..btz..incepe sa mi se face mila de fetita aia totusi...daca e racita de mai multa vreme, poate nu mai e contagioasa si scapa paulica fara frica.
stefan e intr-o perioada in care aduna toate cuvintele urate pe care le aude..iar acum totul e.."prostie" sau prostovan..daca e obiect sua persoana..iooii..nici nu stiu ce si cum sa ii mai zic..
va dati seama cum arata ta=su cd urla asta in parc..nu vreau, prostovanule...ioooii..ma duc in lumea larga..apropo..si pe asta o stie :):)
eu am avut ajutor in casa azi- pe soacra, ca fata de la curatenie e racita..si de aia am absentat.am facut un pic curat, ceva de mancare, plus mihai :)
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
Alice_Elena spune:
btz, mititica...a cerut baitza.. hai ca pana la urma vad ca te descurci, vrand nevrand.
mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)
btz_ovi spune:
Am bagat fata la dus,i-am dat gel si burete,s-a sapunit cu mare drag,acum e curata ca becu.
I-am dat haine de ale mele,ce-i drept ii sunt largi,insa am infofolit-o bine,i-am bagat 15 ml Nurofen,ceai cu multa lamaie,bagata sub pilota,desene in nas si gata.
Paul e in patutul lui,se joaca,tipa de bucurie,eu imi fac treburile linistita,mai un ochi pe forum,unu la oale.
Nu-i dracu atat de negru!!!
Incerc sa o fac din neagra in alba.
VICTO =))) nu vreau prostovanule =))))
Si mie imi e mila de ea,e maltratata psihic si fizic,mi-a spus ca o altoiesc din cand in cand,la gradi educatoarea ei nu se poarta frumos ,mai multe nu a spus.
Dansa e obraznica ca e provocata,cand e obligata sa faca ceva riposteaza.
Mi-a spus ca ea ar fi vrut sa se duca la Marian,un amic de al ei,sa se joace impreuna,dar nu a vrut socru.Si de aici deduc nervozitatea dansei de cand am luat-o de la vecina.
Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010
crispro spune:
Victo, ma faci sa rad... stiu ca nu e de ras... ca mai trec vreo 2-3 ani si incep si ai astia mici ai nostri... atunci sa vedem cum o dregem.
As avea de spalat baile, dar mi-e o leneeeeeeeeeeeeeeeee (de ma doare )
Sa-l ajutam pe Alex
adrianaBuc spune:
btz, copilasu' n-are nici o vina. Socrii astia ai tai trebuie pusi la punct. Pai cum asa?! Lasa copilul pe unde apuca? Ce tampiti!
crispro, pai tu esti om serios? Pai ai bebe in deplasare si tu tot in casa stai! Pune o haina pe tine si iesi la plimbare, prin magazine, la piata undeva.
Mycya, La Multi Ani! Sa fi sanatoasa mami! Si sa te tina nervii pana mai creste bebelina.
Mango a fost un fiasco total, doar l-a gustat si dupa nu a mai deschis gurita. Asa ca l-a mancat mami! Yam yam bun.
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010
Are mami fata frumoasa cu 2 dintisori
lalala13 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adrianaBuc bumblebee, uau! miscaret nevoie mare! A! ca mi-am amintit! Am intrebat un medic de ce nu mai gangurea Rebeca si mi-a spus asa: ca pana la 1 an copii nu au atentia distributiva, adica ori invata sa gangureasca (sunete noi) ori invata sa se ridice. Ca in caz de boala mai serioasa, in perioada de recuperare isi canalizeaza energia spre asta, si ca atunci pot aparea regrese in invatare, dar recupereaza usor dupa. la mamicute. paula, ma bucur ca sunteti pe drumul cel bun. Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 Are mami fata frumoasa cu 2 dintisori |
multumim de info..e tare bine de stiut..ca si eu observasem ceva la al meu
ilinca79 spune:
btz, draga de tine, nu ti-e usor dar ai suflet mare si pana la urma ai gasit o solutie. Biata fetita, mi-e chiar mila de ea, ca nu are nicio vina
ioi Victo, am ras si eu, da stiu ca nu-i de ras...lasa ca om experimenta si noi sigur peste cativa ani
Eu nu stiu pe ce sa pun mana, adica: DC, FB sau niste carti ce mi-au sosit azi prin posta-"What to expect the first year" si "what to expect the toddler years" Asa ca daca va intere ce zic americanii despre una-alta, intrebati-ma si ma documentez si va zic
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
Victo spune:
ma..eu voiam sa dau exemplu de copil crescut relativ bine..se poate si mai bine da na..astia suntem,mama crizata are.. asta e..si care tot vb urat, loveste..
aia vreau sa zic ca nu tine mereu de educatie..ci si de firea lui, totusi.sunt convinsa ca Mihai va fi altfel- ori mai raut ori mai cuminte, dar sigur nu va fi ca Stefan. Crescut tot de noi.
cris, nici eu nu mai am chef de bai..cred ca numa baia mea si a copiilor o sterg diseara asa un pic..si atat cu curatnia pe spatmana asta.
diseara il duc pe stefan la socri..maine ne hodinim si noi..
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
lalala13 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui paula_m Doarme Raul ca ursul...si eu stau pe net ca nu am chef de nimic. Bambo, multa sanatate Antoniei. Cand aud acum de copii bolnavi, mi se ridica parul pe mine.... Sta la aerosoli? Cu Raul nu mai stiu ce sa fac!!!! Urla mai tare decat la injectii, si chiar nu-l doare nimic. Uneori verific, daca nu vine abur fierbinte asa se crizeaza, da din maini, din picioare... Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 Poze luna 7 |
paula asa facea si al meu la spital la inceput. insa la un moment dat era si sotul cand i-a pus masca si se juca cu el..ii dansa ..ii facea de lucru..si uite asa a inceput sa se obinuiasca.
ciristina_serban spune:
Salutare dragele mele.
Sunt si eu prin zona, numai ca nu scriu. Am o stare atat de proasta de imi vine sa ma inchid singura intr-o camera si sa uit de toate. Am o stare depresiva..urata.. si n-as sti ce sa va scriu. La asta se adauga o mare frustare deoarece Riana mea nu vrea sa pape deloc. Dimineata a refuzat marul cu branzica, acu la pranz a refuzat piureul de legume si uite asa ma consum de nu mai pot.... Si ieri la fel a fost.. am cedat la pranz si i-am pus supa in bibe, mai grosuta, si doar asa a papat-o. Si la noi s-a dat peste cap programul de somn, si automat si ala de masa... ce mai... sunt varza cu psihicul.
Va pup si va doresc numai bine. Si sanatate maxima tuturor!!!