Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (83)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Nu-mi vine sa cred cum pot fi unii. Eu cred ca imbracam copii si ma duceam sa le dau copila unde sunt ei : nu stiu, la munca, la cafele, la plimbare!!!! Nu prea imi ies eu din fire, dar si cand mi se umple paharul nu se poate discuta cu mine. A venit acum 2 ani soacra la noi de sarbatori, dar nu s-a gandit sa ma intrebe si pe mine, daca poate veni. In 3 zile si-a luat bilet sa se intoarca inapoi in Spania. Dar m-am gandit mai bine si mi-am cerut scuze dupa aceea si a ramas cat si-a propus.

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Eu sunt nervoasa la culme,trebuie sa ma descarc caci explodez!!!!!!!!!!
Sa va zic:ieri a venit socru sa ma roage sa stau cu Bianca,lucru care l-am refuzat categoric din mai multe motive.
........
Si asa m-am pricopsit cu una bucata ploada enervanta,urat mirositoare,galagioasa la mine.
Acum ma uit la Minimax,l-a trezit pe Paul,Paul e agitat si nervos,nu si-a facut somnul,nu il pot calma,eu am o groaza de treaba,copchila asta e obraznica,racita bocna,Paul nu vrea joaca,nu nimic..o nebunie totala.
Dau sa deschid geamul (noi ne-am obisnuit sa aerisim extrem de des casa,iar Paul nu suporta caldura deloc) ,copchila urla ca "a zis tata sa nu indraznesti sa deschizi geamu ca racesc si mai tare de atat".
DECI ori ma omor ori ma duc la nebuni!!!
SI ghiciti la ce ora vine masa???LA 6 diseara!!!!!!!
M-am intins,ma scuzati,dar nu mai stiu ce sa ma mai fac!!!

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

(cred ca emoticonul asta face mai mult decat 100 de cuvinte)

eu zic sa vorbesti cu Ovidiu si sa abordeze el subiectul...asa incat sa nu se mai repete

Matei - luna a 7-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Salutare

A facut Antonia testul cutanat...nu a iesit alergica la nimic...nu stiu daca inca sa ma bucur sau nu mai asteptam rezultatul la exudat nazal si dupa mergem cu rezultatele la doctorita...a facut si control ORL e ok...aseara si azi a facut o criza de tuse pana ii venea sa vomite are larigitai-a dat isoprinosine...aerosoli cu dexa si prospan 10zile

analiza lui David inca nu e gata nu stiu ce dureaza atat

Shoshika-bine ai venit la delfinasite stiu de la fulguleti de nov-dec 2006
Rodyka-superba Isa ...deci e fain scaunelul de baie...i-as lua si eu lui David
Btz_ovi-eu in locul tau m-as muta de acolostiu ca e greu cu copil mic...dar nesimtirea e mare

merg sa pregatesc pranzul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Doarme Raul ca ursul...si eu stau pe net ca nu am chef de nimic.
Bambo, multa sanatate Antoniei. Cand aud acum de copii bolnavi, mi se ridica parul pe mine.... Sta la aerosoli? Cu Raul nu mai stiu ce sa fac!!!! Urla mai tare decat la injectii, si chiar nu-l doare nimic. Uneori verific, daca nu vine abur fierbinte asa se crizeaza, da din maini, din picioare...

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_Theo spune:

Rodyka am vazut poze cu Isa. E frumoasa foc. Imi place mult paturica roz. Iar scaunel de baie avem si no identic insa pe portocaliu; trebuie sa-l inauguram daca la voi este asa mare distractia. Si inca ceva: acum stiu de ce e Maria asa buna la scoala. Am vazut ca o ajuta Isa cu temele.

Otilia, doamne fereste, nu! Nu a cazut jos ci tot pe masa. Nu s-a lovit si nu a avut nimic. Insa asa m-am lamurit si eu ca la varsta asta scoica nu mai este stabila ptr el, mai ales fara centuri legate.

Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo

http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/Decembrie2010#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_Theo spune:

Btz daca noi suntem revoltate ma gandesc ce este in sufletul tau. Eu cred ca ai putea ruga vecina binevoitoare sa o mai tina ea, mai ales ca-i racita micuta si e mai safe ptr piciul tau. Si-i poti lasa si un mesaj socrului: unde a lasat-o, de acolo sa o ia; iar daca tu ai spus "nu" atunci sa stie ca nu e cale de intoarcere.

Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo

http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/Decembrie2010#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Paula si eu as iesi afara,as duce-o la mama-sa la facultate dar cu ce haine?Ca are slapi si hainele de casa.
Vecina mea a fost pe post de "posta" astazi,i-a pasat-o pt cand sunt eu libera.Aici a fost strategie ,un plan rapid avand in vedere ca el cica a sunat la usa si a batut.
Socrul nu are o relatie nici foarte buna cu ea,iar de lasat la ea nu am cum,plus ca dansa e la spital cu cel micut pt aerosoli si injectii.
In fine,nu mai despic firul in patru.
A dormit si Paul 20 min,agitat,nervos.

Am vb si cu Bianca si se pare ca a fost un conflict intre bunicii ei si socru meu si din cauza asta nu au mai dus-o acolo.

Se pare ca nu primeste nici un tratament pt raceala,i-am explicat frumos ca nu trebuie sa se apropie de Paul Mic,sa stea sa se uita la TV,si spre surprinderea mea a inteles,m-a rugat sa ii fac ceiut si sa-i dau placinta.Stiti ce mi-a spus?Ca vrea sa faca baita

Asa ca ii caut eu niste haine de ale mele sa-i dau,o bag la dus frumos si imi sun medicul sa intreb daca ii pot da Nurofen siropel.

Mai ea e nevinovata,la 6 ani face ce ii spun parintii,repeta ce spun ei.

Oricum Ovidiu a spus clar ca va pune piciorul in prag,el a discutat de multe ori cu socrul insa socrul e genul care "pe o ureche intra si pe alta iese".

Da,pe mine oricum ma bate gandul sa plecam de aici cat mai rapid si nu din cauza lor ci din alte motive.
Off va multumesc ca m-ati ascultat,parca m-am mai calmat si incep sa privesc lucrurile altfel.

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

tu fete, daca tot nu am somn, hai sa vin si cu urarile zilei:

Mycya mami, draga de tine, iti doresc tot binele din lume, sa ai parte de multe bucurii in viata si de multa fericire, ca le meriti din plin. LA MULTI ANI

Sara Maria de maurice
Bianca Maria de michelle1981
Sara Elena de danuta-bel

ps: vazut poze de Ioana Maria, e tare dulce, delfinasa de-a noastra

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

La multi ani si din partea noastra !!!

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Roxana, super dulce Theo!!!

Btz, iti trebuie nervi de otel si multa putere cu asa oameni! Io la cat is de sensibila in perioada asta cred ca innebuneam...

Mycya, e bun si tortuletul cumparat, nu-i bai. Asa am fost si eu de ziua mea, nu am reusit sa ma bucur. Mai ales ca schimbasem prefixul, si vroiam ceva special. si de fapt am alergat mereu toata ziua, musafirii nu mai plecau, eu eram obosita... lasa ca la anul va f mai frumos!

A luat soacra copilul! MAi strang si eu casa!!!IU-huuu!!!

Rodi, unde ai vazut pozele cu Ioana MAria, pe FB? Cum o gasesc?

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput