Prietene la bine si la greu - 104

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralu_seby spune:

Monis, imi pare rau ca a fost agitat Santi. De vina e un dintisor?

Si eu tot de o branula as avea nevoie. Nu stiu de ce, dar Matei de vreo 4-5 noti se trezeste de 3-4 ori pe noapte si de fiecare data imi arata patul, ca sa ma asez sa-i dau tzitzi, Si daca incerc sa evit operatiunea se pune pe un plans si un urlat si ma trage de maieu si devine tare nervos. Asa ca..sunt chiauna, In plus la 7 e maxim trezirea...ma bucur ca inca ma pot concentra la munca.

Fetele care alapteaza, asa reactioneaza si puii vostri? Sunt ahtiati sa-i alaptati? De dimineata pana acum, obligat fortat a supt de catevaori bune Chiar ma gandeam ieri ca in ritmul asta Matei se va dori alaptat pana la vreo 4 ani...iar eu tare nu ma vad chiar in postura asta.
Aaa, in plus nu vrea sa bea nici lapte de capra/vaca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lalu_79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralu_seby

Fetele care alapteaza, asa reactioneaza si puii vostri? Sunt ahtiati sa-i alaptati? De dimineata pana acum, obligat fortat a supt de catevaori bune Chiar ma gandeam ieri ca in ritmul asta Matei se va dori alaptat pana la vreo 4 ani...iar eu tare nu ma vad chiar in postura asta.
Aaa, in plus nu vrea sa bea nici lapte de capra/vaca...

Asa e si Ariana, pana nu o pun la san face un scandal monstru, imi arata clar ca vrea titzi si nu o pot distrage sau pacali nicicum.Mai nou, daca vreau sa-i iau sanul (dupa 10-15 min de supt, cand consider ca a mancat destul) ma pedepseste si ma musca. Sa lase ea singura sanul se intampla rar....dupa ce se satura tocaie.

Neata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Niatza si de la mangalica!
Vin si eu dupa doua zile cu copil febricios, am ajuns si la un 39.8, si totul pun pe seama unei maselute care inca nu a iesit de tot. Vad ca de ieri nu mai face febra, dar miorlaita a ramas.
Ali, si noi avem pete pe fata, si bulanele, sunt niste pete aspre ca de dermatita, dar eu nu am cumparat pana acum nici o crema fix pt asta, nici nu am vrut de altfel sa ajung la dermato cu ea, ca si asa ne dau creme scumpe si cu tot felul de tampenii. Am vazut si eu ca si Monis ca se agraveaza cand e frig rau afara, mai ales in obrajori, de pare ca e mereu imbujorata. O dau doar cu crema de galbenele de la plafar, dar daca s-ar agrava as baga un ulei de masline si atat. Deocamdata, apar si dispar..Sper ca la primavara cand va fi mai cald sa nu mai fie..
Ancutz, multam frumos pentru comentariile vis-a-vis de crosetatele mele, mi-a crescut inima cat un munte, mai ales ca zici ca a fost puricata matzuca de fratele tau pan si sub fustita
Monis, nu te-am uitat, aseara la 11 inca mesteream la palarioare. Daca le vrei mai repejor sa zici, ca sunt aproape gata. La fel si pt Tina si Lalu, sunt gata.
Nasoale noptile nedormite, am prestat si noi acum cu febra, de a trebuit sa o dorm cu ea in brate, de fapt ea lungita pe mine, si eu lungita in pat. Aveam impresia ca nu se mai termina noaptea...
LauraA, m-am bucurat sa te vad, dar m-am intristat ca boliti si voi, tare e greu cu micuti bolnaviori in casa. E greu si pt ei, dar si pt noi astia mari.
LauraG, asa stiam si eu, cand am tras asta vara cu episoadele de voma prin spitale puse pe seama ca e alergica fie la ou, fie la iaurt, daca sunt alergici cand sunt mici la anumite mancaruri, pe masura ce cresc, sau chiar dupa vreo cateva saptamani/luni de evitat alimentul respectiv, nu mai prezinta nici o reactie urata la el.

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 9+ cu Iris/ul

Firefly's shop

BLOGUL MEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa13 spune:

Buna ziua,

Nu am timp sa stau prea mult ca ma alearga Robert pe langa calculator, vroiam sa ii spun lui Ralu ca si noi tot asa suntem cu sanul.Suge destul de mult si ziua si noaptea, daca nu ii dau se pune pe plans si suspina tzitza, pana ii dau. Sper sa mai rareasca alaptatul ca ma dor sfarcurile.
In plus de vreo 2-3 nopti se trezeste foarte des, de vreo 5-6 ori pe noapte.

Cam atat momentan
Sa aveti o duminica frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Buna ziua

Angi,multumesc pt flori,dar nu stiu la care reteta cu fennel te referi....s-ar putea sa fie cea postata de Dozz...si deci eu sa fi primit floricele degeaba

BoboMom,poate e mai bine ca e doar o alergie si nu ganganii de saltele...e mai usor sa eviti un aliment pt un timp decat sa-i chemi pe cei de la deratizare. Dupa cum spuneau si fetele,aceste alergii sunt temporare,asa ca pupam Nicholasul frumusel!

Monis,mare chin cu trezirile astea. A mea a faut asa cat am fost singura cu ea, de cand a venit mama,daca se trezeste o data pe noapte,dar fara sa vrea nimic....adoarme imediat ce mergem careva langa ea si o mangaiem.

Ralu ,cred ca tare greu trebuie sa-ti fie,mai ales cand trebuie sa te trezesti sa mergi si la serviciu....Te pup...si il pup si pe Mateiutul indragostit de tzitzi!

Lalu,si tu ai incurcat-o cu asa "demanding baby"! Pup Ari-razbunatoarea si pe mami muscata toata de tzitzi

Monica,ati terminat antibioticul? Cum se mai simte Mariuta?

Haideti sa va dau reteta noastra minune(asta pt ca ii place pisicioasei) de peste!

Intr-un vas termorezistent pun un rand de feliute de ceapa,apoi doi morcovi taiati feliute,un catel de usuroi,si acesta feliat....feliute de la jumatate de ardei rosu,o crenguta de patrunjel,apoi pestele(noi avem crap inca), presar putin busuioc uscat,o rosie taiata felii,zeama de la o portocala,si putin ulei de masline.
Separat fierb 2 cartofiori. Bag la blender totul,cu exceptia cepei,se poate adauga putin laptic si o frunza de busuioc proaspat!
La noi are mare succes!

Ieri am servit carnita de curcan,morcov,pastarnac,rosie si ardei rosu din supa, dovleac copt si spanac aburit,totul blenduit cu o crenguta de marar.

Cu o zi inainte,piept de curcan cu morcov,cartof,rosie si sfecla rosie,adaugat in blender supa si o crenguta de patrunjel.

La fructe combinam ce putem,iar la masa de la 17:30- 18 avem cereale cu lapte sau iaurt....am incercat MBS,dar fara prea mare succes,nu e mare fan branza....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Va pup dragelor!

Am reaparut si noi in peisaj.
Am revenit de joi acasa...m-am intors mai obosita decat am plecat. Stres mare in tara: vizite peste vizite, musafiri peste musafiri...intr-un timp foarte scurt. David s-a comportat tare bine, i-a vrajit pe toti. Este foarte sociabil...cand plecau musafirii incepea sa planga. A invatat lucruri noi in tara: sa dea noroc, sa chiuie...de dansat nu mai zic (am observat ca ii place muzica populara)
La cununia prietenei a fost frumos, ceva restrans, in familie, dar frumos. Parca v-am mai spus ca ea este insarcinata in 5 luni...la vara botezam o fetita
Imi pare sincer rau ca nu am reusit sa participam si noi la o intalnire...dar la vara vom sta mai mult in tara si nu mai scapati de noi.

Multa sanatate fulgusorilor bolnaviori!

Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

Monica80 f interesant linkul tau.

Bobo bine ca ai depistat la ce e alergic.

Dana ce fain ca o sa fiti nasi de botez. Si eu asa imi doresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lumi_Richard

Monica,ati terminat antibioticul? Cum se mai simte Mariuta?

My english rose Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
www.youtube.com/watch?v=mzOPlaMmkSg" target="_blank">Filmulet1
www.youtube.com/watch?v=nbjgqqH5BN8" target="_blank">Filmulet2
www.youtube.com/watch?v=JiHmBGr3F6I" target="_blank">Filmulet3

`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi

Din pacate nu am terminat inca antibioticul, in seara asta e ultima perfuzie si scoatem branula si maine mergem sa o vada din nou profesorul(inca mai tuseste, dar nu atat de tare). Sper din tot sufletul sa nu ne mai dea in continuare nimic intravenos, pt ca nu mai rezist psihic

Mami fericita de printesa Mariuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dozz spune:

Citat:
citat din mesajul lui laura - andreea

Daca mai primiti cate o oaie ratacita va , daca nu, tot va

Buna seara si bine v-am regasit! Am citit tot, ca sunt vrednica insa nu am putut scrie nimic din motive varii. Din pacate suntem bolnavi cu totii, doi caini mari si o catelusa...asta ca asa tusim cu totii. Giulica este la a doua saptamana de boala, saptamana trecuta cu un virus, asta cu altul. Mai rau de atat nici ca poate fi, sper ca asta sa fie apogeul. In plus, au si un caz la gradi cu un virus de-i zice Noro - gastroenterocolita - foarte agresiv mai ales la copii mici, asa ca am primit recomandare de la pedi sa o tin acasa si saptamana viitoare (intre timp astept si rezultatul, Doamne sa nu-l fi luat deja).
Ma gandeam (ca tot am promis) sa scriu despre fiecare experienta, poate mai ajuta si pe altcineva.

Coque, mi-am amintit ca pedi m-a avertizat de aparitia unor bubitze/pete si febra dupa ROR insa sunt doar reactii. Giulia a avut doar febra. Ma bucur de urechiusele Mateiutzului

Eu primesc oite ratacite cu bratele deschise! si
Si eu tot aman sa raspund la mesajele tale pe care mi le-ai scris, sper sa reusesc curand!

Imi pare rau de racelile succesive, sper sa va faceti bine cu totii repede. Cu cine sta Giulia cand nu merge la gradi?

Despre febra+bubite dupa ROR, la cat timp a zis pediatra ta ca ar fi normal sa apara, la o adica? Ana are febra de 1 zi jumate, dar ROR-ul e deja facut de 9 zile. Astept cu interes sa vad ce se inatmpla dupa 3 zile de febra si pana atunci sucesc scenarii in cap: sa fie dintii? sa fie o roseola? sa fie efect post-vaccin-ror? sau sa fie altceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

http://www.bbc.co.uk/news/uk-northern-ireland-12377862

Monis si piticutzul Santiago (02.11.2009)

Mergi la inceput