Prietene la bine si la greu - 104

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lumi_calin spune:

Laura-asanatate familionului.
Monis eu sunt afoana rau in materie de cantat, asa ca traiasca youtube sau tv-ul. Mai cant din cand in cand din cutiuta muzicala: noi suntem piticii, trece melcul, un pisoi, vulpe tu mi-ai furat gasca, melc melc, sade rata ... din astea
Tina -bafta cu jobul
sanatae tuturor piticilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

Buna ziua,
Noi am fost pe afara,dar Geo s-a cam suparat asa ca intr-o juma' de ora am fost in casa.
Mai,pe afara alearga.Nici nu vrea sa il tin de mana,nici in ham.E greu tare.
Laura_a nu-i asa usor mami.Am de facut niste cursuri,de indeplinit niste sarcini,si poate dura pana la vreo 2 ani de zile sa fiu in cote.
Oricum la ei ierarhia e asta:consultant vanzari,credite si apoi manager.
Conteaza si faptul ca la vechea firma eram cu o treapta mai jos de manager,dar in alt domeniu (cumparari-vanzari de piese si ornamente auto iar la noul job e vorba de electrocasnice,produse medicale,cosmetice si gospodarie).

sarcina usoara Smara ,Licurici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_80 spune:

Fetelor, uitati aici discutie interesanta

Mami fericita de printesa Mariuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Ciao!

Am mai citit, dar nu am mai apucat sa scriem. Astept sa se faca 11:30 sa plec cu Nicholas la doctor (la o clinica de urgenta, care e deschisa in weekend, dar azi e de la 12, nu e non-stop). Ieri dupa somnul de pranz s-a sculat cu niste ciupituri pe fata si pe mana (vreo 3-4 in total), care dupa cateva minute s-au marit si s-a inrosit in jurul lor (initial aratau ca ciupiturile de tantar). am sunat la dr si am vb cu asistenta (pt ca dr nu mai era) si mi-a spus sa-i dau Benadryl (medicament de alergii, pe care il aveam in casa pt ca i-am mai dat acum cateva saptamani cand avea eczema la manuta si se scarpina rau) si daca nu ii trece sa mergem la clinica. I-a trecut in cateva minute. Am intors patul pe dos in cautare de ganganii (ma gandeam ca o fi fost paianjen, pt ca mai gasim cate unul prin casa), dar nu am gasit nimic. Mi-e frica si de bed bugs (daca avem asa ceva va trebui sa chemam pe cineva pt deratizare probabil ), dar mai frica mi-e de vreo alergie! Azi-noapte iar a facut! El la ceafa se scarpina noaptea de vreo 2 saptamani, dar nu parea sa aiba ceva si i-am spus si doctorului, dar nu a vazut nici el nimic. Asa ca nici azi-noapte nu am dat mare importanta cand l-am vazut facand asta initial (s-a trezit de vreo doua ori si m-am dus la el si atunci se scarpina), dar cand s-a sculat la 4:30 si i-am dat lapticul am observat ca se scarpina si pe fata si in alte parti, asa ca l-am luat la lumina si am vazut ca e plin de bube L-am dezbracat si de data asta avea cam peste tot, inclusiv pe sold, deci sub Pampers, asa ca ma gandesc... chiar ar avea cum sa-l ciupeasca ceva de acolo?? Plus ca daca e asa ceva, de ce nu m-au ciupit si pe mine? A baut suc (stors de mine) de grapefruit acum 2 seri si aseara, iar aseara a mancat Kiwi (ambele pt prima data) - o putea sa fie de la asta?? Dar de ce sa nu-i apara imediat? In fine, va spun ce zice dr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Pentru Monis si pentru cine mai vrea cantecele pentru copii, am pus pe contul comun cutiuta muzicala.

Magda, mami de Liviu-Rares Andrei 18.11.2009 si Iarina 31.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali762000 spune:

BoboMom nu pot sa imi dau seama ce poate sa fie , dar ma gandesc ceva alergie dar si alergiile ar iesi imediat in cateva ore nu cu asa intarziere de o zi.

Vreau sa va intreb voi cand mergeti la cineva in vizita plange copilul? Ca al meu cand am fost azi in vizita la niste vecini nici nu am pasit bine pragul casei ca si s-a apucat pe un plans de vre-o jumatate de ora nu am putut nici sa ma pun jos pe scaun sau pe un fotoliu a trebuit sa stau numai in picioare si cu el in brate, dupa care s-a linistit si a inceput sa se joace , sa inspecteze casa.
Cand merg la parinti mei acolo nu plange. Sau daca vine cineva in vizita se rusineaza un pic dar nu plange.
Doctorita a zis ca in perioada asta pana la 2 ani asa reactioneaza copii. Nu stiu ce sa zic poate din cauza ca nu prea l-am dus in ultima vreme si prin alte parti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali762000 spune:

Va doresc noapte buna si sa aveti o noapte cat mai linistita, ma retrag la nani ca azi noapte nu am dormit prea bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Ne-am intors de la dr si se pare ca alergie e pana la urma, cel mai probabil la grapefruit. Nu e f grav si nu inseamna ca va fi mereu alergic, dar o perioada nu ii voi mai da. Bine ca i-am facut poze si a vazut omul despre ce e vorba, pt ca pe el acum nu mai are mare lucru. Mi-a zis sa-i dau Benadryl o lingurita la 6 ore (la nevoie) si atat. Atata timp cat nu a facut o reactie mai rea, cu umflat de buze, dificultati de respirare etc, nu e nevoie sa-i faca altceva, nici macar analize (mi-a spus dr ca daca reactia nu e f rea, nu fac analize pt alergii inainte de 2 ani). Asa ca ne-am linistit. Va pup si va las, pt ca iar suntem singuri pana luni si nu apuc sa fac tot ce ar trebui sa fac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_seby spune:

Niatza,

?! Doreste cineva si o branula?

Deci cum ramane cu intalnirea de azi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralu_seby

Niatza,

?! Doreste cineva si o branula?

Deci cum ramane cu intalnirea de azi?

poponitzu' meu Matei-Andrei

Mami de toddler nazbatios (08.12.2009)

neata. eu! o branula in cap!
eu nu pot face nimic azi ca Iulian a avut o noapte cumplita, s-a trezit urland la 12 si abia la 2.30 l-am culcat, apoi s-a trezit tot la jumate de ora si la 6 definitiv. Asa ca azi o sa dorm in picioare pe aici

Bobomom bine ca stii la ce face reactie alergica si poti evita alimentul respectiv. Multi copii au diverse alergii cat sunt mici, alergii care dispar dupa un numar de ani (in special la fructele de padure si capsuni...). Spor la treaba!

Monis si piticutzul Santiago (02.11.2009)

Mergi la inceput