Prietene la bine si la greu - 104
Raspunsuri - Pagina 10
grigore_tina spune:
Buna seara si somn usor.
Dana.n bun venit pe la noi.
Dozz mi-e doctora mi-a zis ca bubitele pot aparea dupa 10 zile de la vaccin(r.o.r.).
Ralu imi pare rau ca Matei nu vrea lv/lc.Geo papa lv cu cereale dar si simplu.Asta a facut cat am lipsit si l-am lasat la bunici.E fan lv.Deci nu va primi lp(zic eu).
As vrea sa imi spuna si mie cineva daca e bine ca vreau sa ii dau lv sau ar fi mai ok lp pentru ca are si multe vitamine adaugate.Mi-e teama de o carenta din cauza lv.
Bobomom am uitat sa iti spun ca si eu tot la alergie ma gandeam.Ma bucur ca nu a fost nimic grav.
Laura_a bine-nteles ca te primim.
Monica imi pare rau ca inca nu a-ti scapat de perfuzie.
Noi suntem ok,dar Geo are mucisori.Efornait un pic dar in rest nu da semne de altceva.Nasucul ii creaza o mica neplacare.
Afara e din ce in ce mai fascinat de mersul biped si cum ajungem jos,in fata blocului,incepe sa fuga(ce se poate numi la el fuga-niste pasi mari si grabiti).
Legat de muscaturi,Geo a fost atacat in pampers de ceva azinoapte.L-am dat cu fenistin gel si au disparut urmele.
sarcina usoara Smara ,Licurici!
Dozz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui grigore_tina [blue]Buna seara si somn usor. Dozz mi-e doctora mi-a zis ca bubitele pot aparea dupa 10 zile de la vaccin(r.o.r.). |
Merci, Tina. Si ti-a zis dr ce ar insemna bubitele astea? reactie normala la vaccin?
Despre lapte, eu cred ca e ok direct cu lv. Isi ia ce-i trebuie din alimentatie, ca doar ii oferi hrana suficient de variata. pam-pam.
Nici Ana nu prea accepta lv, desi la inceput nu parea a avea ceva impotriva lui. Acum face mofturi si mutre, bea partial si deseori il refuza complet. Tb sa incerc si cu lapte de capra, dar tare ma tem de aceleasi mofturi. Pus in mancare, cu cereale sau rondele - nu refuza lv, dar de baut e cah!
miany75 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monis5 Miany imi scrii tu cand poti ridica pachetelul si atunci ma duc la posta Monis si piticutzul Santiago (02.11.2009) |
salutare...poti sa pui pachetul la posta!!!!
miany75 spune:
legat de pete pe fata,si noi ne confruntam cu ele ,sunt mai pronuntate acum de cand e frig sau dupa baita...eu il dau pe David cu ulei de migdale in care pun si un flacon de solutie Vit.A..asa le tinem sub control( mai multe aplicatii pe zi)
as fi vrut sa raspund nominal ,dar nu ma simt in stare (am o migrena ingrozitoare,de zici ca eu am baut toata noaptea la chef),asa ca va urez o noapte linistita si va las niste fierbinte pe marginea sobei plus niste fresh-uri de portocale ..asa ptr. un plus de energie!!!( ca tot vine primavara cu alaiul ei de astenii)
sa aveti o saptamana frumoasa!!! ne auzim!!
BoboMom spune:
Merci pt raspunsuri!
Monica, sanatate multa!
Miany, sper sa-ti treaca migrena repede.
Legat de laptele de vaca - lui Nicholas i-a placut fff mult de la inceput (ii dau organic, integral). De capra inca nu am incercat, dar o sa ma uit in magazine si ii iau daca gasesc. Nu tin minte sa fi vazut pe undeva aici, dar probabil ca o sa gasesc intr-un whole foods store.
I-am zis lui Nicholas mai devreme 'It's snowing!' si imediat s-a uitat pe geam Ma uimeste in fiecare zi (si sunt convinsa ca asa e si la voi) cu cat de mult intelege, cand nici nu ma astept.
Am facut (de fapt e inca in facere) supa crema de legume pt intreaga familie cu putin cartof, morcovi, pastarnac, ceapa, dovlecel verde si galben, broccoli si telina verde. O sa-i pun putina sare, unt organic si putina smantana. A inceput sa pape mai bine, pt ca timp de cateva zile am cam avut probleme. Probabil a fost asa din cauza racelii si a dintisorilor. Oricum remarc din ce in ce ca ii place mai mult mancarea 'de oameni mari' decat aia de bebei - respectiv dimineata a preferat cerealele normale cu lapte in locul celor pasta, de bebei (dar i le-am combinat pana la urma si le-a mancat si pe alea de bebe) si in general prefera sa-i dau bucatele decat pasta sau pasat.
Va pup!
BoboMom spune:
Am uitat sa zic ca si Bobo are pete pe fata cateodata si e cam clar ca (la noi ce putin) e de la frig si aer uscat de iarna. Incerc sa-mi amintesc de fiecare data inainte sa iesim sa-i dau cu crema pe fata.
Nu mai stiu daca v-am zis ca pe 1 aprilie mergem si noi cu Daddy in Kansas (stam 3 nopti) si ne vom vedea cu fratele lui si sotia acestuia, care locuiesc in KS - stau la 3 ore de unde vom fi noi, dar or sa vina sa ne vedem. Asa ca o sa avem un mini-concediu - eu si Bobo, pt ca Daddy o sa lucreze. Profitam acum sa zburam, cat nu trebuie sa-i platim si lui bilet, ca de la 2 ani...
lylyana.ion spune:
Buna dimi!
Va las cate o si un laptic si ne auzim mai tarziu! (sper)
o zi frumoasa si o saptamana excelenta!
monis5 spune:
neata
pentru toata lumea!
fetele interesate, au oferta la Ikea pentru patutul www.ikea.ro/product/show/code/50087166" target="_blank">asta
Monis si piticutzul Santiago (02.11.2009)
na_bo spune:
Neata si de la noi
Laura- vreau sa zic asa oficial ca ai niste maini de aur si rabdare nu mai zic, deci martisoarele sunt superbe
Amalia s-a trezit azi noapte urland,am luat-o in brate s-a linistit, dupa 5 minute iar a inceput si a sfarsit la noi in pat. Se poate sa viseze urat?
Acum e ocupata cu motanul surorii mele, asa chiuie la el si motanul nu stie pe unde sa se ascunda
-Pupici si o saptamana minunata
Natalia, fericita de Amalia Maria