Prietene la bine si la greu - 104
Raspunsuri - Pagina 11
RamonaCopot spune:
Buna d1m1neata,
Mon1s, vreau s1 eu pat d1n ala . Produsele de la 1kea cunt 1n cut1e s1 le asamblez1 acasa, ca cele de la Pakt1ker, nu? oare ast1a pe cur1er tr1m1t s1 1n tara?
Ramona ,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:
DOMINIC ANDREI(26/10/2009) si a lui tati Stefi
monis5 spune:
Ramona da, toate produsele Ikea sunt ambalate la dimensiuni minime. In pagina aia, in dr jos ai info: Materiale
Picior tablie pat / Picior pentru tablie / Laterale pat / Bariera de protectie / Parte mediana a tabliei / Parte superioara tablie pat / Traversa:Lemn masiv de fag
Tablie pat:MDF, Vopsea pe baza de acril
Numar articol(e), dimensiuni pachet(e) si greutate.
(1 pachet)
. Nu stiu politica lor de livrare dar banuiesc ca poti suna sa intrebi.
Na_bo si Iulian a patit asa o data, nu stiu daca de vis urat sau il durea ceva, dar era f speriat. Cred ca pot visa urat si la varsta asta.
Lylyana cum sunteti? ne vedem saptamana asta?
Bobomom miniconcediu placut!
Miany pun pachetul in juma de ora
Dozz nu stiu care e raspunsul corect la febra Anei, dar trebuie sa treaca azi-maine cu siguranta . Am uitat sa te intreb, cand sunt parintii tai in Bucuresti?
Ralu_seby sper ca nu mai e cazul de dintisori. Banuiesc ca a fost ceva durere de burta, ca parca avea gaze...
Cat despre alaptat, Iulian ziua suge doar inainte de somnul de pranz, apoi seara la culcare, cate 5 min. In schimb noaptea suge de zici ca suntem inainte de diversificare, lung si cu pofta .
Licurici nici o graba, ziceam doar sa nu ma uiti . Daca ajung la mine pana pe 1 martie, e f bine
Monica asteptam vesti bune despre Mariuta
Dana asteptam sa ne vedem la vara
Raluci pe unde umbli?
plecam in parc, sa aveti saptamana frumoasa (cica de joi se raceste iar vremea...)
Monis si piticutzul Santiago (02.11.2009)
RamonaCopot spune:
Merc1 de raspuns Mon1s .
Acum am culcat sor1celul treaz de la 6:20 s1 ma benoclez put1n pe s1te la 1kea. stef1 ajunge az1 1n jur de 5 1n bucurest1, vb cu el sa trateze cu un tax1metr1st daca se 1ncadreaza 1n t1mp, sa mearga rap1d la 1kea apo1 sa ajunga pana la 7:20 1n gara de nord sa pr1nda ult1mul tren catre casa. Daca nu se 1ncadreaza, asta e. Facem rost de o mas1na ma1 mare s1 ven1m no1 1n v1z1ta la 1kea, ca m1-ar placea ma1 multe chest11 de acolo, ma1 ales daca? ne cedeaza soacra sufrager1a s1 o sa 11 amenajam p1t1culu1 camera lu1.
At1 vb la un moment dat de scutece marca propr1e kaufland. Eu am luat teapa cu ele, nu am st1ut ca sunt de ma1 multe felur1 s1 am cumparat un bax care l-am gas1t pr1mul. Ce c1uda m1-a fost, cand am vazut ca stratul exter1or era efect1v punga . Neavand altele pt 2 z1le, 1-am pus d1n ala sa vad ce s1 cum, des1 fosna1ala pung11 ale1a ma ducea cu gandul la matern1tate (cand m1-au adus cop1lul cu carpa s1 punga deasupra 1ntre p1c1oare )s1 1m1 venea sa 1l las ma1 b1ne fara n1m1c pe el, decat cu punga. spre surpr1nderea mea, stratul d1n 1nter1or a fost mult ma1 ok, decat cele ma1 bune prem1um care, fara m1ros. El le-a suportat ma1 b1ne decat m1ne s1 nu a avut n1c1 o neplacere de la ele. Acum am luat d1n celelelate, care seamana foarte tare cu puff1es, dar stratul 1nter1or nu ma1 e la fel de bun ca la cele cu punga (probab1l ar 1es1 prea scumpe sa puna 1nter1orul la cele cu punga s1 exter1orul de la celelate). Eu o sa 11 ma1 1au d1n astea pentru z1ua, cand or1cum 1l sch1mb de caca de 4-5 or1, 1ar pentru noaptea o sa ma1 luam Pampers normal.
Cory_B spune:
NeataMesaj inceput las 9.30...sa vedem cand il trimitVroiam sa-i spun lui Ralu si nu numai ei ca si eu am pb cu alaptatul, in sensul ca noaptea ar suge non-stop, vrea sa stam lipiti(il inteleg pt ca probabil vrea sa recupereze lipsa sanului ziua) insa deja ma ajunge oboseala. La 7.30 ar tb sa ma trezesc pt servici dar el incepe foiala de pe la 7 fara....deci clar nu mai adorm...probabil simte ca in curand plec si odata cu mine si tzitzi mult iubita Chiar nu stiu ce varianta sa adopt pt ca pana acum am rezistat eroic cu 'nspe mii de treziti dar deja simt ca ma cam lasa puterile, ziua la job imi pica ochii in gura El oricum e mai important decat orice job din lume si de aici si dilema mea : cum sa le impac pe amandoua?!(ca nici fara job nu e ok...doar pt el muncesc ) Offf...greu...iar noaptea trecuta nu stiu ce l-a suparat dar se trezea din ora in ora bazaind si il mufam ca altfel nu se calma...Mai vroiam sa ii spun lui Lyly ca o pup si ii doresc MULTA sanatate lui Alexutu scump. Cum se mai simte?Monica multa sanatate si printesei,sa scape repede repde de branula aia uracioasa Va pup pe toate dar nu mai am acum timp sa raspund nominal, I've got work to do
laurairina13 spune:
Niatza si la pranz!
Natalia, multam frumos ...Sa va mai zic ca incep sa fiu nevoita sa refuz comenzi de martisoare? Mi-i asa o ciuda, dar pur si simplu deja am prea multe de facut, si timpul trece trece..PLus ca luna februarie e de doar 28 zile anu asta
Prin urmare..o sa cam lipsesc de pe aici..sunt in plina campanie- martisoriada.
Monis, misto tare patutul ala.
Doar ca eu nu visez sa o culc singura pe rechinila, mai mult, probabil o sa ma mut in camera ei cu o canapea, unde sa dorm cu ea si bb mic in patutul ei de bebe. Asta va fi convietuirea mea de la toamna...Nu prevad zile prea bune pt moi.
RamoniXX, revedere fructuoasa cu tati Stefi!!
Va pupez din mers, ma bag la treaba..
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 9+ cu Iris/ul
Firefly's shop
BLOGUL MEU
lylyana.ion spune:
Am adormit si eu frichinitul treaz de la ora 7
Alex e...nu stiu cum mai e, iar cu niste muci de 2 zile, dar in general bine, suntem singuri acasa de ieri, pentru 10 zile, tati e la Poiana Bv, la un eveniment
somnul e un cosmar toata noaptea, se vad niste canini, sper ca de la aia sa fie frichineala continua
nici cu mancarea nu prea este prieten...
Magda, multa multa bafta astazi la Tm!
Ramon1X, revedere placuta cu tati de xoricel, si mult succes in "cotropirea" sufrageriei
Dankutza, felicitari pt excellent! parca nu am mai vazut pozici cu delicata Pinky!
Lalu, sanatate multa! cum este Ari? ati scapat de tuse?
Biara, pupam micuta Maia imobilizata! cum este? s-a mai obisnuit ? dar voi? nu mai face procese de constiinta ca daca faceam asa si pe dincolo...
Simina, ma bucur ca a scapat ranjita fara semne
Rgagapie, ce ati mai tras si voi cu furunculul ala
Miany, il decretez pe David vorbaretul "clasei"
Monis, eu nu ii cant, ca stramba din nas, in afara de nani nai si sh sh sh
ne vedem miercuri in parc? ori veniti pe la noi?
Ralu, ai un mare mare strengar acasa! nu vedem si noi pozici? de supt...daca sunt prin zona, mai vine sa suga, daca nu, nu cere. insa nu se culca seara fara tztz, chiar si ziua daca e cu mine tb sa suga inainte de culcare. daca refuz, plange.
Dozz, am numele unui dr alergolog, dar trebuie sa ajung la el odata
Coque, bubitele cred ca sunt reactii la vaccin, nu roseola...au trecut bubitele?
Laura_A, sper sa nu fi luat deja Giulia virusul nenorocit. Nu stiam de aerosoli ca tb facut inainte de somn cu juma de ora, dar nici nu prea am cum altfel, ca la 6 ore trebuie facut, si se nimereste si in somn si inainte si dupa somn...iar e vomat, a vomat toata ziua, nu doar dupa aerosoli
Ali, a functionat crema de galbenele la petele lui Mihai?
noi nu prea am fost in vizite, decat la bunici si nasi, si nu a plans...
Lumi, nu exista nu am ce sa spun paraste-o pe pisicoasa aici, si va manca mai bine pozici de la intalneava avem?
Lavi, ma bucur sa te recitesc, esti in urma tare cu pozele !!! sper sa ne citim mai des cat sunteti in RO. imi pare rau ca ati venit pt asa probeleme! sanatate cumnatului!
te-am visat acum 2 zile, eram la nunta voastra, dar nu erai imbracata in rochie
Tina, ai acceptat noul post?
Ancutzic, si tu intri mai devreme in paine? ce face Sabi? ati scapat de belele?
BoboMom, ati scapat de bubite? concediu placut!
Dana, bine ai revenit! la vara se impune o intalneala
Monica, sper sa veniti cu vesti bune de la dr si sa scapati de branula
Licu', spor la martasorit!
Cory
Many, voi cum sunteti?
Raluci? tot cu bazinul?
lipsesc multe multe fete dragi, dar cum nici eu nu imi mai gasesc timp sa scriu, (de citit mai reusesc), banuiesc ca nici ele nu stau bine la capitolul timp, dar va pup pe toate fara exceptiune
de la 1 martie Alex va ramane ziua la parintii mei cu sora mea mai mica si cu bunica mea, sper sa se descurce...defapt, lui ii va fi bine, de mine va fi mai naspa, ca o sa mor de dorul lui
lylyana.ion spune:
Ce sunt bunicii in viziunea copiilor de 8 ani
Bunicii sunt o doamna si un domn care nu au propii copii, de aceea le place de copiii altora.
Bunicii nu au nimic altceva de facut decat sa ne astepte cand mergem sa-i vizitam. Sunt atat de batrani incat nu ar trebui sa se joace mult sau sa alerge. Dar sunt de treaba pentru ca ne duc la magazin si ne dau bani.
Sunt oamenii aceia care cand merg cu noi la plimbare, incetinesc pasul ca sa ne arate frunze sau insecte pe jos.
Ei nu tipa niciodata la noi sa ne grabim.
In general bunicile sunt grase, dar nu chiar atat de grase incat sa nu ne poata lega sireturile.
Sunt oamenii care poarta ochelari si lenjerie intima caraghioasa.
Sunt oamenii care isi pot scoate dintii si gingiile si sa le puna la loc.
Bunicii nu trebuie sa fie destepti. Ei trebuie sa raspunda la intrebari ca "De ce Dumnezeu nu este casatorit" sau "De ce cainii fugaresc pisicile".
Sunt oamenii care, atunci cand ne citesc povesti, nu sar peste pasaje ca sa scape mai repede. Si nu se supara daca ii rugam sa ne mai citeasca o data povestea.
Toata lumea ar trebui sa incerce sa aiba bunici, mai ales daca nu au televizor pentru ca sunt singurii carora le place sa petreaca timp cu noi.
Sunt oamenii care stiu ca nu ar trebui sa mancam dulce inainte de culcare dar totusi ascund dulciuri pentru noi si ni le aduc in pat si ne saruta de noapte buna chiar daca am fost rai mai devreme.
Raspunsul unui copil de 6 ani la intrebarea unde locuieste bunica lui: Bunica locuieste la aeroport si cand avem chef de ea mergem acolo si o luam. Cand vizita s-a terminat, o ducem inapoi la aeroport.
Andrecluj spune:
Va pup, fetele, haideti la niste frapucine/capucine la malul marii ca avem o primavara absolut superba! (ca sa-mi iertati disparitia).Trebuie neaparat sa le imbratisez pe Lyly si pe Biara , multa putere dragi mamici. Sa stiti ca si la noi au aparut niste bubite dupa vaccinul de vineri, dar m-au avertizat la vaccinare sa nu ma speriu, pentru ca "simuleaza boala", asa ca le tratez cu indiferenta. Mai multe nu pot spune ca pic de somn, stiti voi cum e.Va pup mult Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!
dankutza spune:
Apar si eu pe aici!
Intr-adevar nu am mai pus poze cu Pinky de mult timp. Ce-i drept nici nu prea i-am mai facut. Sunt foarte ocupata la servici. De abia am timp sa respir. Sper sa se mai linisteasca lucururile. Joia viitoare avem parinti in vizita. Vin sa ne observe la lectiile de dupa-amiaza. In plus, plecam la o fabrica de jucarii. M-am agitat de numa, ca sa pot sa duc copii in vizita, sa vada cum se fac jucariile. Noi am avut la tehnologie, de facut o jucarie care se poate misca cu ajutorul unui mecanism.
Ca noutate, in sfarsit ne-a iesit dintele cu nr 3. Nu a avut temperatura, sau diaree, in schimb a fost maraici si a stat numai cu degetelul in gurita. A fost un pic cam nesuferita. Nimic nu o scarpina cum trebuie. Tot timpul a trebuit sa o spla pe manute, pt ca miroaseau a saliva. A facut si ea niste bubite pe la botic, din cauza salivatiei abundente si a degetelelor bagate in gurita. Eu o dau cu Bubchen milk.
Am facut si noi clatite din alea cum a zis Gabitza ca le-a facut la puii ei. Pinky nu a fost impresionata, in schimb masa si cu tasu M agandesc sa-i mai fac pe ste o saptamana doua si apoi sa-i tai clatituta mica si sa pun magiun. Cred ca nu a mancat pt ca a considerat-o prea mare, desi ii rupsesem bucati mici.
Am cumpart si eu fenicul din Carrefour si i-am facut la cuptor cu dorada, morcov, dovlecel, ardei gras, cartof dulce. Am pus usturoi (2 catei), oregano si sare. Culmea e ca i-a placut. Feniculul, desi l-am taiat destul de mic, tot era cam tare, asa ca a terbuit sa-l fac piure, ca altfel nu la-r fi mancat. Mie mi s-a parut o poarcarie. Dorada este un peste destul de gras, far aoase, in afara de sira, dar cu un miros puternic. Mie nu-mi place la miros, asa ca eu nu mananc. Bine, ca i-a placut ei.
Si acum back to work si o sa ma mobilizez sa pun si eu niste poze cat de curand.
gabitza35 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dankutza Am facut si noi clatite din alea cum a zis Gabitza ca le-a facut la puii ei. Pinky nu a fost impresionata, in schimb masa si cu tasu M agandesc sa-i mai fac pe ste o saptamana doua si apoi sa-i tai clatituta mica si sa pun magiun. Cred ca nu a mancat pt ca a considerat-o prea mare, desi ii rupsesem bucati mici. |
Clatitutele mele aveau cam 5-6 cm in diametru,eu le-am uns cu magiun, le-am rulat cat s-a putut si le dadeam sa muste din ea
Dragos si Eva _30.11.2009
mucosii
poze