Prietene la bine si la greu - 104
Raspunsuri - Pagina 7
monis5 spune:
pt toata lumea + capucine si frapucine, ca de la Italia nu cred ca mai pupam.
Cine iese pe afara azi? ne vedem pe undeva?
Monis si piticutzul Santiago (02.11.2009)
raluci_b spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ali762000 liliam in casa o crema de galbenele de cand eram eu gravida o sa ma uit daca mai e valabila. Multumesc mult ALI mama lui MIHAI |
Neatza
Si Renus are la fel, pedi a zis ulei de galbenele sau catina.
Lyly - ma bucur ca sunteti acasa, nu vreau sa ma gandesc cum a fost la spital
Ralu - succes cu dosarul
Simina - condoleante
Laura- sanatete maxima pupam giulica care papa singurica
tina - mult succes, daca si tu zici ca esti baba tinuta este clar pura educatie
Monis ca bine zici si cu cafeaua si cu vazutul. Deci ori Plaza ori Chiajna ori dupa masa Liloasele
mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09)
in asteptarea lui cu trandafirul in gura
raluci_b spune:
citat din mesajul lui monis5 pt toata lumea + capucine si frapucine, ca de la Italia nu cred ca mai pupam. Cine iese pe afara azi? ne vedem pe undeva? Monis si piticutzul Santiago (02.11.2009) |
oriunde ar fi sa ne hotaram repejor ca timpul e asa de scurt, pe la un 11 ar trebui sa dam strangerea, sa se joace puii macar 2 ore
mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09)
in asteptarea lui cu trandafirul in gura
monis5 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui raluci_b
oriunde ar fi sa ne hotaram repejor ca timpul e asa de scurt, pe la un 11 ar trebui sa dam strangerea, sa se joace puii macar 2 ore mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09) in asteptarea lui cu trandafirul in gura |
o lasam pe maine dimineata, poate se mai anunta cineva.
Mie la Plazza nu-mi mai place ca Iulian nu vrea sa se joace la casute, singurul lucru interesant acolo este sa urce cele 4 scari si sa le coboare in 4 labe
monis5 spune:
Merci de idei de cantat (ce-i drept eu am noroc cu taica-su ca-i canta el, ca eu cu miorlaiala mea.... ).
Ancutza vrei sa-ti iau patut cand mai trec? . Hai ca vedem daca gasesc turnuletul, daca merg la Ikea, te anunt
Licurici si mie-mi plac martisoarele tale mai mult . Sa nu ma uiti si pe mine . Ce face rechinasa, gata febra?
Angi si eu mai caut cate una pe trilulilu, numai ca acolo sunt niste interpretari... de alea de ziceam eu ca-s usor maneliste
Lumi nice to have you back
Laura_andreea . Sanatate multa Giuliei! Hai ca mai e putin si vine primavara si poate dispar si virozele astea pacatoase
Ali si noi avem ceva dermatita de aia pe fata si pe un picior. A avut si mai demult si a trecut cu Exomega de la AVene. Acum la tura asta, deja termin al doilea tub de Exomega si vad ca nu cedeaza, poate si pt ca e f frig afara si nici asta nu ajuta. Poate incerci si cu uleiuri, cum zic si fetele. Cand a venit pediatrul prima oara la noi, cand avea Iulian 3 zile, mi-a spus sa folosesc ce cosmetice cred eu, numai nu Johnson .
Tina bafta cu jobul
Miany imi scrii tu cand poti ridica pachetelul si atunci ma duc la posta
Lyly sa dea DD sa nu mai ajungeti la spital si sa fie bine Alexul
Lavinia asteptam vesti de la voi si ma bucur ca ne-ai scris si ca sunteti bine.
nu mai stiu... , ma duc sa mai bag o
Ramonika spune:
neata
lavi ma bucur sa te "revad", drum bun spre casa
simina condoleante
tina bafta cu job-ul
Andre chiar daca te-ai suparat pe cineva, nu meritam noi sa fim pedepsite pt. asta, nu? te asteptam inapoi
Ancutza imi pare rau ca am ratat intalnirea, poate data viitoare.
strumfy multumim inca o data pt. invitatie. poate veniti si la mine, insa luni, marti si miercuri ma duc la dentist asa ca dupa zilele astea. mai vorbim oricum.
lyly imi pare rau ca a trebuit sa treceti prin asa neplaceri. sanatate multa lui Alex
Biara sanatate multa Maiei si tie curaj sa treci peste zilele astea. imi inchipui ce greu e.
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz
ali762000 spune:
Buna dimineata !
Multumesc fetelor de ajutor
Azi i-am dat cu crema de galbenele sa vedem cum reactioneaza fata daca nu stunci o sa sun pe doctorita sau ma duc la farmacie sa cumpar altceva. Vreau sa va zic ca e asa de scortoasa fata lui si saliveaza mereu, parca e un robinet deschis. A mai salivat el asa si la ceilalti dinti dar nu am patit nimic la fata.
Ancutza_Bro spune:
citat din mesajul lui monis5 Ancutza vrei sa-ti iau patut cand mai trec? . Hai ca vedem daca gasesc turnuletul, daca merg la Ikea, te anunt Monis si piticutzul Santiago (02.11.2009) |
da da, si mi-l faci colet cu tot cu saltea si mi-l trimiti prin posta
Anca, mamica fericita de Sabina Ioana (03 nov 2009)
Ancutza_Bro spune:
citat din mesajul lui Ramonika Ancutza imi pare rau ca am ratat intalnirea, poate data viitoare. |
vedem pe joia viitoare cum ne organizam
mai, la noi e asa frumos afara, e un aer de primavara , am o stare super faina , parca am castigat la loto
aaa, ieri am primit si eu telefon de la servici, cica nu ma pot intoarce pe postul vechi si o sa am altul, mai bun, dar mai greu si cica de prin iunie-iulie (si mai devreme daca se poate) sa intru in paine in sensul sa particip la sedinte, cursuri si sa primesc mailuri acasa ...uof uof, ce-o mai fi , om vedea
Anca, mamica fericita de Sabina Ioana (03 nov 2009)
lumi_calin spune:
Buna ziua!
Ali si Calin are la fel pe un obraz, iar pe celalalt multe bubite aspre. Eu il dau cu , crema de galbenele-se vede cum se calmeaza iritatia in sensul ca nu mai e la fel de rosie, dar dupa un timp e la fel. Acum il dau cu Advantan(speram sa nu ajung la el ca are tot felul de balarii in el) 1 data pe zi ca nu mai suport eu.
Coque in noiembrie fiu'miu a avut o zi febra(39 maxim), iar apoi i-au aparut niste bubite ca intepatura de ac pe manute si apoi pe picioruse. Eu panicoasa m-am dus la infectioase banuint roseola sau rubeola. Mi l-a verificat si cica nu avea nici r nici r. Posibil sa fi fost un virus eruptiv-asta a fost explicatia. A2 a zi au disparut. Acum cand a avut indigestia/enterocolita sau ce a fost iar i-au aparut cam tot la fel doar ca pe gat, trunchi(pe coaste) si apoi pe maini si picioare. Mers iar la infectioase verificat din nou ganglioni, gat, burta, cerdict-nu boala contagioasa eruptiva. Tura asta mi-a zis ca e posibil sa fi facut o reactie la furazalidon. Sanatate lui Matei.
Biara sanatate fetei. Imi pare rau ca sunteti cu ghips.