Prietene la bine si la greu - 104
Raspunsuri - Pagina 6
Dozz spune:
Lyly, ce poveste urata cu Alex la spital. Multa sanatate! El ar avea nevoie de un doctor alergolog bun? ca sa intreb si eu in stanga, dreapta, poate aflu de cineva.
Monis, eu am vreo 3 cantece de bebe, ca melc-melc codobelc sau vine primavara, dar ii cant din alea de cabana&chitara, cu munti, baieti si fete . Cantecul gamei a fost reteta anti-plans in masina timp de 2 luni cred, in vara.
Dozz spune:
Ralu seby, am uitat sa zic, la lista de doc pt stimulent, despre extrasul de cont - asta ca sa iti vireze in cont milionul. Hai, ca nu e asa de greu cu dosarul asta, un drum si se rezolva!
lili_a spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ali762000 Vreau sa va intreb ceva: la Mihai i-au aparut de 3 zile pete mari rosii pe fata , daca il sterg cu apa se mai retrage roseata, fata daca am pipait-o e scortoasa, eu cred ca e de la saliva multa pe care o are de la masele, l-am dat cu ulei de la Johnson's dar vad ca nu prea isi face efectul, o prietena mi-a recomandat o crema numita CICALFATE. Ce imi puteti sugera ca e rosu saracu pe fata ca focul. Multumesc si ALI mama lui MIHAI |
Nu-i mai da cu Johnsons ca mai rau ii faci, e plin de chimicale. Eu zic sa incerci cu niste crema de galbenele sau A-Derma Exomega care este o crema emolienta pt piele sensibila si extrem de uscata, predispusa la dermatita atopica
ali762000 spune:
liliam in casa o crema de galbenele de cand eram eu gravida o sa ma uit daca mai e valabila. Multumesc mult
laura - andreea spune:
Daca mai primiti cate o oaie ratacita va , daca nu, tot va
Buna seara si bine v-am regasit! Am citit tot, ca sunt vrednica insa nu am putut scrie nimic din motive varii. Din pacate suntem bolnavi cu totii, doi caini mari si o catelusa...asta ca asa tusim cu totii. Giulica este la a doua saptamana de boala, saptamana trecuta cu un virus, asta cu altul. Mai rau de atat nici ca poate fi, sper ca asta sa fie apogeul. In plus, au si un caz la gradi cu un virus de-i zice Noro - gastroenterocolita - foarte agresiv mai ales la copii mici, asa ca am primit recomandare de la pedi sa o tin acasa si saptamana viitoare (intre timp astept si rezultatul, Doamne sa nu-l fi luat deja).
Ma gandeam (ca tot am promis) sa scriu despre fiecare experienta, poate mai ajuta si pe altcineva.
Lyly, Doamne pazeste, ce experienta traumatizanta. Este de la oboseala mea sau pana la urma nu i-au pus un disgnostic lui Alex? Doar o remarca, poate deja stii : mie mi-a zis pedi sa-i fac aerosoli cu cel putin o ora jumate inainte de nani. Zic asta ca ziceai ca i-ai facut aerosoli si l-ai culcat si apoi a vomat.
Simina, Dumnezeu sa-i odihneasca sufletul! Condoleante!
Biara, ce necaz, multa sanatate!
Coque, mi-am amintit ca pedi m-a avertizat de aparitia unor bubitze/pete si febra dupa ROR insa sunt doar reactii. Giulia a avut doar febra. Ma bucur de urechiusele Mateiutzului
Lili, ai o comoara de o expresivitate si o inteligentza demne de invidiat. Felicitari
Mie mi-e dor de Kreliutz, careia nu i-am raspuns la un PM pt ca sunt cu capul in alte emisfere si blogosfere
Andre, ai zis ca ti-a cerut sufletelul si apoi iar ne-ai lasat. Cat crezi tu ca putem rezista fara cafelele tale innebunitoare? Hai sa mai discutam de o pasta, o maslina, o mandarina...
Revin!
poze
laura - andreea spune:
Ali, o crema de galbenele sau ulei extras din galbenele cred ar ajuta cel mai bine. Vezi ca la plafar au o multime de produse naturale foarte bune. Multa sanatate!
Tina, felicitari pt cumintelul tau! Auzi, dar chiar asa usor se ajunge manager in Ro? Oricum, bafta maxima, sa-ti iasa cum iti doresti!
Monis ...daca nu as sti ca ma indragesti nespus as crede ca ti-era dor doar de meniurile mele traznite. Te , ce a crescut Santi si ce frumos e!!!! si Bubu la fel, ce frumos s-au jucat!
A, fata mea virusata mananca singura domnule si inca foarte bine. Mananca cu dreapta si este foarte incantata de noua abilitate. Tot ii e frica sa mearga singura insa vad ca isi face curaj.
Intelege foarte mult, ne-a cam socat si alertat in privintza limbajului si a comportamentului nostru in prezenta ei, a invatat sa mangaie motanul si sa-i zica ma-ma (de la mai-mai) si multe altele.
Cred ca ma retrag, ca am cel putin doua nopti albe la activ
poze
Lumi_Richard spune:
Va pupacesc si eu la ceas de seara
Absentez dintr-un singur motiv: nu am ce sa spun...
Dar acum am intrat sa le transmit un gand bun fetelor cu fulgusori bolnaviori, in special pt Lyly si Alex,ca rau v-ati mai chinuit....
Simina,condoleante.
Noi am fost singure-singurele 8 zile,ne-am inteles bine in general,doar ca a inceput sa u prea mai aiba chef sa pape,asa ca mesele se iau in fata TV-ului,cu reclame si cam 40 min de efort din partea mea
Am fost invitate la Strumfy,unde ne-am jucat cu Andruta,Ruxi si Mihnea, a venit mamaia inapoi la noi si altceva....nimic! Ohh, am ratat intalnirea cu Ancutza si Sabi
angi_san spune:
Simina, condoleante!
LAura-andreea, daca neuronul obosit isi aduce aminte corect, parca tu gateai ceva cu cus-cus. Se poate o reteta, un indiciu, ceva? Multa sanatate va doresc si un special pentru Giulia.
Lumi_R, am incercat si eu reteta (usor modificata in functie de proviziile din camara) cu fenel, si Ana a papat foarte bine. O speciala pentru tine!
Gabitza, am incercat si reteta de pateut de linte. Pentru mami si tati a fost, dar Ana n-a papat mai mult de doua lingurite.
Monis, noi atat am ascultat colectiile de cantecele pentru copii de pe trilulilu incat acum le stim pe de rost. Ana e fan
Lili, pe Ana n-a prea miscat-o dl Lese, dar pe tati foarte tare. Toata seara am ascultat-o si rasascultat-o
Tina, multa bafta cu noul job daca asta iti doresti.
Laura/Licurici si Smara speciali pentru burticutze.
O noapte buna si linistita la toti fulgusorii si mamicile lor!
Angi de bebe Ana Maria (03.12.2009)
Ancutza_Bro spune:
hai sa zic si eu doua cuvintele : buna seara!
Simina condoleante!
Lyly ce episod urat ati avut si voi, of, cand aud de spital ma apuca groaza, sanatate multa Alexutului
Monis nu-i nici un bai ca nu ai gasit batul, il gasesc eu cumva pana la urma, oricum, merci tare, tare mult de intentie, pupici
am deschis pozele din Ikea si de la Raluci, dar nu am apucat sa le vad k lumea, raman in lista de "to do", pupam baietii scumpi Santi si Bubu
aaa, am vazut patutul lui Iulian si vrem si noi tot de'ala
Licurix iti spun cu toata sinceritatea ca nu se compara martisoarele concurente cu cele facute de tine...azi ti-a admirat si maica'mea matzuca, iar sotul nu mai contenea sa te laude, cred ca-i place matza aia mai mult lui decat Sabinei , ca sa nu mai zic de frati'miu care a terminat designer vestimentar, s-a simtit in domeniu si a analizat-o toata (si pe sub rochita ) si tot cuvinte de apreciere ai primit si de la el...so, keep up the good work
Lumi draguta mea, a fost vina mea ca nu am mai dat mesaje, promit ca te sun cu o zi inainte sa ajung in Iasi, sper eu, saptamana viitoare
Laura_A Giuly papa singurica? , super tare! felicitari ! cat despre motan, e fain ca a invatat sa-l mangaie, Sabina si-a luat niste scuipaturi de la pisica nasilor ei alaltaieri, ea vroia sa o mangaie dar o cam pal mu ia peste partea dorsala
multa sanatate va doresc la toti
auziti?! a'propos de cantat...eu ii cand in padurea cu alune la nesfarsit, ca atata stiu , doar ca dupa ce termin strofa cu soricelul ma apuca un cascat, de fiecare data la strofa aia ...mai pateste careva la fel? sau is eu dusa cu capu'?
cred ca mai aveam ceva de spus , dar m-a chemat sotul la nani...va pup, noapte buna
aaa, m-am bucurat sa o citesc pe Lavinia
bye bye now
Anca, mamica fericita de Sabina Ioana (03 nov 2009)
gabitza35 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ali762000 Vreau sa va intreb ceva: la Mihai i-au aparut de 3 zile pete mari rosii pe fata , daca il sterg cu apa se mai retrage roseata, fata daca am pipait-o e scortoasa, eu cred ca e de la saliva multa pe care o are de la masele, l-am dat cu ulei de la Johnson's dar vad ca nu prea isi face efectul, o prietena mi-a recomandat o crema numita CICALFATE. Ce imi puteti sugera ca e rosu saracu pe fata ca focul. Multumesc si ALI mama lui MIHAI |
Neata
si Dragos a avut pe fata cand se pregateau niste dinti sa apara, de la saliva asa
(aici erau petrecute) si tot cu CICALFATE ne-am dat (2 ori/zi) + inca o crema hidratanta de la Avene
Dragos si Eva _30.11.2009
mucosii
poze