Pufi de ian-feb 2010 (214)-LMA Simon! LMA Marcu !
Raspunsuri - Pagina 8
simplicity spune:
Alexutzzza,Myky,Alexia,Lillo
Am incercat sa o adorm astazi pe Ariana fara san,in casa,am incercat leganat,foit,pupat,cantat,mangaiat,o ora si nimic nu a iesit,deci la san a adormit;
Lucia cat a durat pana s-a acomodat Teo la nou program,pana a acceptat apa in loc de lm(si mie mi-a recomandat medicul sa procedez asa)?
Oare in cat timp poti intarca un copil?cat dureaza?zile/saptamani/luni?
Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Cuvintele afectuoase pot fi scurte si usor de rostit, insa ecourile lor sunt cu adevarat nesfarsite."
danyelana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alexia28 Danyela multa putere sa va dea DD sa treceti peste incercarea asta, poate este o eroare undeva, mi-e greu sa cred ca nu s-a vazut la eco morfologica, cum spuneau si fetele daca rata este de 80% inseamna ca Arthur este un luptator si un curajos si o sa fie bine. In legatura cu steriletul chiar m-ai lasat masca, deci nu mai imi pun clar Multa sanatate va doresc Ruxita mie mi se pare cumplit de frig la voi in casa si ma intreb daca totusi nu asta este cauza pt care Kay face febra des. Nu stiu, intreb si eu pt ca sincer nu cred ca as putea sta cu copii in asa frig, pune un radiator, calorifer elecric, aer conditionat pe cald si te rog nu mai incalzi cu aragazul ca mananca tot oxigenul, e boala curata, iti spun eu ca am facut asta in facultate,stateam cu chirie si era ff frig, ne incalzeam asa cu gazele si eram tot timpul ametita si fara putere...am aflat mai tarziu care era cauza, nu e sanatos mai ales pt copil. Pup si sper sa nu te superi pe mine Haircut, Nyny Cris D asa imi spun si eu zilnic cand ies afara cu Tudor, ca gata a fost ultima oara, il mai scot la vara, vin de afara cu nervii prastie cat urla in carucior, pe sanie, in brate, pe jos... a doua zi uit si o iau de la capat Buna idee cu AMR ul. Fete spuneti-mi si mie cum dezghet repede niste carne la cuptor, am setat functia defrost dar mai departe nu stiu...help, la microunde nu vreau ca am un fix ca nu e sanatos www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Comorile mele NATALIA (20 feb 2008) si TUDOR (21 ian 2010) prietene DC . |
Merci
Sansele sunt 50% sa fie vazut la eco morfologica si de cele mai multe ori se sfatuieste intreruperea sarcinii Multumesc lui DD ca nu au vazut atunci nimic.
danyelana spune:
citat din mesajul lui alexutzzza Danyelana nu-mi vine sa cred!!! Imi amintesc cand ai povestit ce ti-a zis sotul tau si ca vreti si voi sa faceti un control de rutina just in case, dar nu ma asteptam (probabil ca nici voi) sa descoperiti ceva!!! Sper sa se confirme pe un aparat mai bun ca nu este o problema reala! Doamne Fereste! Pai nu e ceva ce s-ar fi vazut la ecografie? cand era printzul in burtica? sau vorba fetelor, daca sa nascut mov chiar nu ti-a recomandat nimeni niste investigatii? Asimptomatic, asimptomatic, dar nu se aude? adica daca un dr bun il asculta la inimioara nu se aude nimic suspect? NU-mi vine sa cred!!! Si tu cu steriletu, Doamne! cum sa stai cu el acolo? e un corp strain care oricum nu-si indeplineste rolul si Dumnezeu stie pe unde se plimba si ce poate dezvolta/de ce se poate lipi Sunt sub stare de soc! de Yannis |
Merci Alex
Imi face asa bine sa va citesc si sa stiu ca va ganditi la noi.
In burtik nu a vazut nimic si nici cand s-a nascut nu au suspectat ceva ca sa ne recomande investigatii mai amanuntite.
Asa este, nu ne asteptam sa descoperim ceva, era un control just in case si cand colo...
Abia astept ziua de maine, sper sa-mi dea o veste buna si in acelasi timp mi-e o frica...
myky791 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alexutzzza
Si la noi la fel , le pun in castronel cu portocale sau cu iaurt si bag blenderul, ce credeai ca mananca? de Yannis |
aha am inteles. am sa incerc si eu asa..
_
Mihaela mami mandra de baieti cucuieti
sorina_bz spune:
citat din mesajul lui danyelana Merci Sansele sunt 50% sa fie vazut la eco morfologica si de cele mai multe ori se sfatuieste intreruperea sarcinii Multumesc lui DD ca nu au vazut atunci nimic. |
Da, din pacate asa este, nu toate anomaliile sunt vizibile la morfologie. Si eu am facut cateva echo 4D cu morfologie, totul ok. La 4 luni, lui iris i-a fost depistat un suflu cardiac, la un control pediatric. Am facut echo, doppler.,.etc si diag. a fost de stenoza larga de artera pulmonara. Se pare ca nu-i ceva amenintator de viata...trebuie controale regulate...se poate repara cu varsta..poate necesita interventie...inca nu stim.
Bafta maxima maine, sa aveti!
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
mamidepuiuti spune:
danyelana...doamne-ajuta sa spuna maine ca a fost o eroare!...offfffffff...nici nu mai am cuvinte......trebuie sa fim increzatori pt maine! TREBUIE!
felicitari,cuscra simply pt bilantul arianei pupe-o soacra pe ea de printesa finuta
partea cu la mine cred ca o sa dureze pana la pensie...am intrebat azi doctr ce-mi recomanda...ce vreau eu...dar mi-a dat mostre de aptamil,hipp si humana...bun si asa......iar vaccin azi...ca aici se fac 2 impfunguri de mmr si azi a fost si pt varicela...dar daca nu eram eu pe faza,i-ar fi facut de 3 ori mmr...io cred ca intr-o zi o bat...pe cinstea mea...ca tot se vorbeste pe aici de ciresarii...
mami de Alex si Radu
sorina_bz spune:
Simply..felicitari pentru bilantul Arianei! Tare frumos proportionata, asa e! fata frumoasa!
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
cris.dogarel spune:
SIMPLI, welcome to the club...sunt articole bereket pe net, daca ai timp si chef...cica de la 1 luna la....6 luni, dar sa nu iti propui "time-line" daca vrei sa intarci treptat. oricum, e clar ca e chestie de 2:si tu, dar si bebe sa vrea un pic...daca nu alt lapte/alt stil de adormit,poate alt ceai/apa/plimbare ...pana la urma orice ii distrage atentia. eu inca alaptez ziua si fara "scop", deci nu doar de nani...macar astea sa le scot, cand se arunca pe spate, tzipa si tre sa o mufez, dar nu de somn, ci de.."incarcat bateria".apoi un somn, apoi al doilea, apoi noaptea, apoi seara.....deci:LA PENSIE daca las 2 saptamani la fiecare "apoi". in plus, nu am decoperit ce e acel ceva sa functzie...cand vrea san,nik si nimeni nu e bun. am incercat sa plec din camera/sa o ia sotul la joaca....urlaaa.
succes si tie, mai ales ca e cu scop nobil, adik bb
cris.dogarel spune:
noi avem centrala,setata pe 22 grade, ne punem pantaloni de trening/colanti si body/tricouri cu maneca lunga. toti...ema are niste ghetutze/espadrile cu antiderapant luate de la decathlon, ca sa nu alunece pe parchet. ca buburuzele de pe sosete sunt vax...
DANY, mai pune si tu poze cu Artur,ca ai ramas in urma si ne e dor de voi.
PLATEEA, esti intr-o eterna sesiune??ce face Teo?Tu?
NIKOLE, nu pot sa cred ca tu o tineai in brate pe I....Si cum adik ai slabit de sarbatori,cand toata lumea AMP?Hmm, ce facusi?
Hai,(prima)vara, hai!