Pufi de ian-feb 2010 (214)-LMA Simon! LMA Marcu !
Raspunsuri - Pagina 9
cris.dogarel spune:
MP, dr.ta e nemtzoaica pura?io credeam ca in nemtzia doar imigrantii stiu medicina
simplicity spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris.dogarel SIMPLI, welcome to the club...sunt articole bereket pe net, daca ai timp si chef...cica de la 1 luna la....6 luni, dar sa nu iti propui "time-line" daca vrei sa intarci treptat. oricum, e clar ca e chestie de 2:si tu, dar si bebe sa vrea un pic...daca nu alt lapte/alt stil de adormit,poate alt ceai/apa/plimbare ...pana la urma orice ii distrage atentia. eu inca alaptez ziua si fara "scop", deci nu doar de nani...macar astea sa le scot, cand se arunca pe spate, tzipa si tre sa o mufez, dar nu de somn, ci de.."incarcat bateria".apoi un somn, apoi al doilea, apoi noaptea, apoi seara.....deci:LA PENSIE daca las 2 saptamani la fiecare "apoi". in plus, nu am decoperit ce e acel ceva sa functzie...cand vrea san,nik si nimeni nu e bun. am incercat sa plec din camera/sa o ia sotul la joaca....urlaaa. succes si tie, mai ales ca e cu scop nobil, adik bb |
Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Cuvintele afectuoase pot fi scurte si usor de rostit, insa ecourile lor sunt cu adevarat nesfarsite."
ioana_fota spune:
citat din mesajul lui xela_07 LA MULTI ANI DIONISIOS Sa fii sanatos si sa aduci numai bucurii parintilor tai! Danyelana - nu prea inteleg cum Dzeu nu s-a simtit nimic pana acum, off cica o neneorocire nu vine niciodata singura . Doamne ajuta sa fie bine! Eu sunt cu gatul prastie de vreo 5 zile, se poate asa ceva ...? Adica ... tot astept sa-mi treaca si vad ca parca mai rau sunt . Ce ar putea fi? De ieri mananc doar ceai cu biscuiti, banane si mamaliga cu unt dar degeaba .... Am mai luat homeogene9. Ce sa mai fac? Parca nu m-as duce la dr ptr mine cu 2 copii la purtator |
Da este posibil,eu am patit asa,ceaiuri caldute,eu am folosit decasept si vad ca gata suntem amandoua pe drumu cel bun.
Beatrice1982 spune:
seara buna.......
am ramas
Doamne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dany sper sa nu fie asa cum au zis..............
nu stiu...........
Sa va ajute Dumnezeu sa treceti cu bine peste asta!!!!!!!!!!!!!
va pup!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
aveti grija de voi............
Forever in love...with my baby...
ioana_fota spune:
citat din mesajul lui lorex E normal ca un bebe de 11 luni sa nu doarma deloc pana la ora asta??? Mai sunt pufi asa? sunt ingrijorata.... _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
Sa nu fi,eu am asa un specimen
cris.dogarel spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui simplicity
Mami de Ariana(albinuta mea) Motto-ul de azi: "Cuvintele afectuoase pot fi scurte si usor de rostit, insa ecourile lor sunt cu adevarat nesfarsite." |
eu am facut infectie la un san, sub sfarc,,cand m-a muscat mai tare acum vreo luna...dr. mi-a zissa imi pun compresa cu rivanol, sa ma spal inainte sa ii dau cu apa simpla...la fel, ma durea de numa, mai ales cand sugea..
pungulitza e...unde?poate fi ciuperca/infectie?
hmmm..sau canal infundat. eu am patit-o in noaptea de revelion: m-a mushcat aiurea, m-am tras si a reapucat sanul gresit...pana dimi s-au facut asa ca niste pungutze/ganglioni si era umflat sanul pe partea aia,durea k draku....ema nu a reusit sa desfunde, am pus-o sa suga, dar tragea incet, nu stiu cum....a reusit sotul, am crezut ca-mi trage creierii din cap...dar curgea apoi singur sanul,vreo 3 minute am stat deasupra chiuvetei
simplicity spune:
citat din mesajul lui cris.dogarel eu am facut infectie la un san, sub sfarc,,cand m-a muscat mai tare acum vreo luna...dr. mi-a zissa imi pun compresa cu rivanol, sa ma spal inainte sa ii dau cu apa simpla...la fel, ma durea de numa, mai ales cand sugea.. pungulitza e...unde?poate fi ciuperca/infectie? hmmm..sau canal infundat. eu am patit-o in noaptea de revelion: m-a mushcat aiurea, m-am tras si a reapucat sanul gresit...pana dimi s-au facut asa ca niste pungutze/ganglioni si era umflat sanul pe partea aia,durea k draku....ema nu a reusit sa desfunde, am pus-o sa suga, dar tragea incet, nu stiu cum....a reusit sotul, am crezut ca-mi trage creierii din cap...dar curgea apoi singur sanul,vreo 3 minute am stat deasupra chiuvetei |
E chiar acolo unde iese lapticul,poate fi din cauza muscaturii?nu am stiut,ca o data m-a muscat saracuta cam tare;avem voie sa-l spargem?nici asta nu stiam....
vai prin ce ai trecut,multumesc de info
Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Cuvintele afectuoase pot fi scurte si usor de rostit, insa ecourile lor sunt cu adevarat nesfarsite."
ioana_fota spune:
Azi nu am avut net,am citit in viteza.
Dany sa fie totul bine.
Simply felicitaru pentru bilant.
Eu am ap izolat si pe interior si pe exterior insa stau pe colt si la 4,desi am suplimentat in vara elementii nu am mai mult de 19-20 grade pe frigu asta ieri m-am certat cu furnizorii de la noi ,idiotii mi-au zis ca temp optima e 20 grade in casa,le-am zis ca sunt idioti mai sunt si copii mici prin case asta e le dau 250 lei pe luna degeaba si mai dau inca 250-300 pe curent ca bag AC ca nu se poate altfel .
In rest nu mai retin nimic,am o durere cumplita de cap,noi am terminat cu AB asa ca o sa merg sa fac o baie si la nanii,sper maine sa am net.O seara buna tuturor.
larisel spune:
dany Suntem si noi pe aici cu 6 pumnishori stranshi si 3 sufletzele agitate, emotzionate si optimiste pentru voi!