Pufi de ian-feb 2010 (214)-LMA Simon! LMA Marcu !
Raspunsuri - Pagina 7
alexutzzza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui myky791 alexutzza si eu iam cumparat milupa musli dar simte bucatelele si mi le da afara. la el totul trebuei sa fie pasat fin ca altfel da afara se ineaca _ Mihaela mami mandra de baieti cucuieti |
Si la noi la fel , le pun in castronel cu portocale sau cu iaurt si bag blenderul, ce credeai ca mananca?
de Yannis
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui lorex E normal ca un bebe de 11 luni sa nu doarma deloc pana la ora asta??? Mai sunt pufi asa? sunt ingrijorata.... _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
Si Yannis are zile in care sare somnul, nu multe , dar se intampla. Mai ales in zilele in care nu iese afara la aer sau in care nu se oboseste suficient (vezi zilele in care sta cu ai mei si e plimbat in bratze de colo colo si cum nu pune osu' la munca sa dea din craci, nici somnicul nu vine). Eu daca nu adoarme il obosesc fie intelectual (ii arat diverse, mai ales carti, poze, lucruri noi, stimulat la foc continuu) sau fizic (il iau de mana si mergem prin casa pana cade lat) sau il pun la TV (faptul ca sta linistit la un loc il poate ajuta a ii vina somnul. Una din toate astea sigur merge, rabdare sa ai
de Yannis
Ruxita spune:
citat din mesajul lui sorina_bz Despre temperatura si haine...noi avem cam 24-25 de grade in casa, pe iris o imbrac cu body cu maneca lunga, pant subtziri si sosete(grosutze)plus pantofiori de piele, pt mers. Am incercat eu (mama loca) sa-i mai pun cate un tricou cu maneca lunga peste, dar a facut imediat bubitze de caldura (sudamina).Deci...numai body. Seara, dupa baie, o bag intr-un sac de dormit subtzire, dintr-un fel de finet de scutec. Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) |
OK... ma simt nitel fraiera satului... voi cum aveti o astfel de temperatura in casa? furnizor sau centrala? bloc izolat, geamuri termopan, usi calumea? ca sa stiu macar la casa mea...
ce face cupilu acum: kay incearca sa-si puna pe nas ochelarii lui taica-su... si cu termometru azi tot ceva manevre, incerca sa si-l puna la gat, ceva a retinut...
somn: am trecut de vreo 2 luni la un singur somnic de 2 ore de la 12 la 2
erectii: da, mai tot timpul dimineata si uneori si ziua... cica sunt bune la decalotarea aia naturala la care tot sperati (unele).
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
alexutzzza spune:
Ruxita cel mai mult, zic eu, conteaza geamurile si izolatia blocului si caloriferele. In rest centrala ne-centrala mai putin conteaza. Termopane-netermopane, conteaza sa fie bine montate si sa se inchida ca lumea si sa tina frigul afara. Caloriferele zic eu ar fi mai bune cele noi, cele din fonta sunt vechi, pot avea elementi care nu mai lucreaza si se transmite mai greu caldura ptr ca-s mai groase (cel putin dupa logica mea).
de Yannis
sorina_bz spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ruxita
OK... ma simt nitel fraiera satului... voi cum aveti o astfel de temperatura in casa? furnizor sau centrala? bloc izolat, geamuri termopan, usi calumea? ca sa stiu macar la casa mea... ce face cupilu acum: kay incearca sa-si puna pe nas ochelarii lui taica-su... si cu termometru azi tot ceva manevre, incerca sa si-l puna la gat, ceva a retinut... somn: am trecut de vreo 2 luni la un singur somnic de 2 ore de la 12 la 2 erectii: da, mai tot timpul dimineata si uneori si ziua... cica sunt bune la decalotarea aia naturala la care tot sperati (unele). -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
Ruxita, ce sa zic...blocul da, e izolat in toamna asta, dar si inainte era ok ca si temperatura, izolatia a fost facuta mai ales pt reparatia fatadelor, care erau intr-un mare fel...Furnizor..CET, nu avem centrala de apart. Dap, avem geamuri termopan, dar, asa cum a spus si Alexutzza, si cand nu le aveam, si aveam tamplaria de lemn, o izolam cu pur-fix(burete adeziv), si era ok.
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
danyelana spune:
citat din mesajul lui Lillo Dany ma rog din tot sufletul sa fie o eroare. Putere sa aveti! |
Merci mult
danyelana spune:
citat din mesajul lui haircut Dany, multa putere sa aveti, poate e, totusi,o greseala mami de fetita finuta |
Merci mult
sorina_bz spune:
Despre somn de zi...in medie 3 bucatzi somn, approx.30 min fiecare, cam la distanta de 3 ore unul de altul..leganat in brate, pus in patutz.
Despre mancare...totul blenduit,nu ca nu mesteca sau ca se ineaca, ci pt ca tre' sa-i intre repede, ca n-are stare. De altfel, e perfect capabila sa pape singurica banana, paste fierte, boabe de struguri nedecojiti, biscuiti, portocala, bucatzi de mar, s.a.
Nu s-a inecat niciodata, scoate singura ce nu-i convine. Concluzie: poate dar nu vrea..
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
danyelana spune:
citat din mesajul lui decenuela wow....dimineatzaera liniste si pace...acu am intrat si... dany....multa, multa sanatate printului...tinem pumnii, cu totii, sa fie dragul de el bine...si vb lui cris e un copil vioi...purtati-va ca atare.... iar de steriletul tau...no comment...bine ca nu m-am dus sa-mi pun...nici ca-mi mai pun.. aveti grija de voi si...o sa fie bine, meritati cu totii asta... ruxita...16 grade???? horror...o doamen...eu am de la 24 in sus si mi se pare cancer....iar pe jos e jale...il imbrac pe jiji cu body cu manceci lungi..salopeta din aia...ciorapi antiderapanti, pantaloni de trening si o bluza peste... eu sunt mai friguroasa...desi in casa stam in tricou...hm....dar....veti fi fresh..fara riduri..( tot cris a zis-o) eu l-am culcat pe jiji...n-am chef de nik...dar...ma voi duce la sala...sa vad cum are biletul de voie...partenera mea de...suferintza... Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret PENTRU MAMICI SI BEBICI... JUCARII PENTRU PITICI... N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... |
Merci
Asa este, el e un vioi ca ne si miram ca poate fi bolnav. Ne purtam cu el normal si il iubim ca pe soare.
danyelana spune:
citat din mesajul lui xela_07 LA MULTI ANI DIONISIOS Sa fii sanatos si sa aduci numai bucurii parintilor tai! Danyelana - nu prea inteleg cum Dzeu nu s-a simtit nimic pana acum, off cica o neneorocire nu vine niciodata singura . Doamne ajuta sa fie bine! Eu sunt cu gatul prastie de vreo 5 zile, se poate asa ceva ...? Adica ... tot astept sa-mi treaca si vad ca parca mai rau sunt . Ce ar putea fi? De ieri mananc doar ceai cu biscuiti, banane si mamaliga cu unt dar degeaba .... Am mai luat homeogene9. Ce sa mai fac? Parca nu m-as duce la dr ptr mine cu 2 copii la purtator |
Merci
Asa este, o nenorocire nu vine singura.
Multa sanatate tie si familiei