Pufi de ian-feb 2010 (214)-LMA Simon! LMA Marcu !
Raspunsuri - Pagina 6
simplicity spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui myky791
felicitari pt bilant. ce sa mirat dct ca nui dai carne d eporc? normal carnea de porc de la 3 ani le putem da, nu? asa i-am dat celui mare de pe la 3 ani. _ Mihaela mami mandra de baieti cucuieti |
Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Cuvintele afectuoase pot fi scurte si usor de rostit, insa ecourile lor sunt cu adevarat nesfarsite."
myky791 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorex E normal ca un bebe de 11 luni sa nu doarma deloc pana la ora asta??? Mai sunt pufi asa? sunt ingrijorata.... _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
lorex nu te pot ajuta, ca la mine bebele meu mai mult de 4 ore na rezistat ever fara somnic. cam la 3 ore 3ore jum somn de voie cate o ora doua. probabil o sa fie mai agitata.
am editat sa spun ca stiam ca alexandra a ioanei statea aproape toata ziua fara sa doarma dar seara la 7 pica lata pana dimineata.
_
Mihaela mami mandra de baieti cucuieti
Lillo spune:
Simply si eu am auzit o nutritionista la Tv care spunea ca muschiul de porc are exact aceleasi proprietati nutritionale ca oricare alt tip de carne. Problemele se pare ca apar ptr ca in general nu e complet degresata carnea sau e preparata cu mult ulei in rest e cat se poate de ok.
Eu nu stiu ce sa zic...presupun ca piticul nu pierde nimic daca nu papa porc inca 2 ani, asa ca mergem pe varianta clasica de diversificare cu porc la 3+ ani.
Ruxita spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui alexutzzza
Ruxita 17 grade arata termometrul care este pus in bucatarie langa aragaz si acolo poate mai bate alizeul si de la hota si sunt niste prize acolo in perete prin care sufla rau de tot si e si geamul aproape si si pe la geamuri sufla. Acolo e cel mai rece colt din casa, dar in restul casei nu sunt mai putin de 21-22 in cel mai rau caz. 17 grade e racoare, cerd ca problema la voi sunt geamurile/tamplaria/izolatia blocului. de Yannis |
am inteles... la noi ca la nimeni ... da, avem mai multe probleme...
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
Vi4i spune:
Bebe al meu a facut un anisor!!! Nici nu-mi vine a crede ca a trecut deja un an!!!!
si sa nu credeti ca am uitat,va invit sa va serviti din meniul nostru(de botez)
in primul rand o sampanie alba moldoveneasca(beti voi ca eu nu pot)
p-u aperetiv avem:
-Spring rolls cu seefood
-Kesadines cu carnacior si cascaval si crema avocado
-kanapede cu solomon si caviar si unt
-kanapede cu cascaval si crema avocado cu sos dulce-acrisor
-si o piatela plina cu diverse cascavaluri
felul principal:
-souflaki sticks de gaina cu sos de cimbru
-souflaki sticks de porc cu mustar si susam
-Spring Rolls cu legume si cu sos dulce-acrisor
Si desigur un tort din biscuiti cu Winni de Pooh!!!!
si mult vin rosu si alb,wisky si vodka cu suc de lamaie si multa soda p-u fetele care nu beau!!!
si nu in ultimul rand Un multumesc mare p-u urarile voastre!!!!
Ruxita multumim p-u dedicatie intradevar e grav cu limba asta a nostra,niciodata nu mi-a fost rusine sa spun ca sunt din Moldova dar vesnic mi-a fost rusine de limba vorbita de noi! si mi-am promis ca pe Dionisi il invat LIMBA ROMANA desi mai vorbesc si eu 'moldoveneste'!
si bebe al meu deja face pasi singurel si ieri mi-a si facut un cadou,cand il schimbam avea putzulika asa ridicata sus de toata mandria si el o fata fericita
am niste emotii p-u sambata,cred ca voi trage un bocet de fericire
si eu ma rog p-u Arthur sper ca ecograful nu a aratat corect si ca are o inimioara sanatoasa!!!!
va pup pe toate si revin duminica cu vesti de la botez (motzul nu-l fac ca toti aici sunt impotriva si nu ma lasa)
I would never look back on life and say "what if" because any path that doesn't include my son just doesn't make any sense!!
de Dionisios-Ionas 03.02.2010
ana_g spune:
ce animatie, fata de ce era dimineata....
danyelana, sa dea Dumnezeu sa aveti doar vesti bune legat de inimioara!! a spus cris.d bine ce-a spus.
ruxi, cred ca deja esti convinsa ca e cam frig la voi, mai ales pt un bebe...ma rog, copil mic, ca a crescut, dar oricum.....am grija sa stea in cel putin 19 grade, deja de la 22 in sus mi se pare cam cald. stiu cum e cu frigu in casa, acasa la mama dormeam aproape imbracata in apartamentu ala ceausist....in fine, a trecut....legat de geamuri neizolate, uite ce poti face: cumperi garnituri pt izolat si le lipesti pe conturul ramelor. sau tip burete sau cauciuc. sunt f bune. si la usi poti face acelasi lucru. si luati-va un calorifer mic, il tineti in dormitor sau unde e nevoie pe moment.
lorex, ei deja incep sa-si cam schimbe programu, adica sa stea mai mult treji si sa aiba un somn dupa-amiaza. la stefan cam asa e de vreo 2 luni, doarme in mare parte dupa-amiaza.
mai voiam sa zic ceva si am uitat.........la mine alaptatu e pe duca....mai e valabil cerazette-ul?...oricum, ar trebui sa ajung si eu la "controlu de 6 luni"
_
mama lui Stefan, pui scump
Ruxita spune:
am reusit sa incalzesc o camera la 18 grade (cu resou)... si Kay a facut febra...foarte mica (38,8), dar a facut... dar eu zic ca oricum e bine...interval marit bine de tot, fara frisoane, febra mai mica, ritm de crestere foarte lent... am zis joi ameliorare, deci ameliorare este!
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
ana_g spune:
vi4i, multumim de cinstea greceasca udata cu licoare moldoveneasca!!! sa-ti traiasca baiatu!!!
apropo....de ce va minunati cand ii gasiti cu "steguletu" ridicat?...nu e normal? al meu de pe la vreo 5 luni face treaba asta...taica-su f incantat......
_
mama lui Stefan, pui scump
lucia2000 spune:
Lorex, teo o singura data a sarit somnul de peste zi, si a fost cam agitat din cauza asta.
In general el se trezeste la 9:30-10 dim si adoarme undeva pe la 15-16, minim 2 ore.
Apoi mai adoarme pe la 22:30-23 la loc(somnul de noapte). In timpul noptii se trezeste pe la 3:30-4 si bea o gura de apa din pahar, apoi la 7 se trezeste pt alaptat si mai doarme pana la 9:30 -10.
Cam asta e programul de somn al lui teo
sorina_bz spune:
Despre temperatura si haine...noi avem cam 24-25 de grade in casa, pe iris o imbrac cu body cu maneca lunga, pant subtziri si sosete(grosutze)plus pantofiori de piele, pt mers. Am incercat eu (mama loca) sa-i mai pun cate un tricou cu maneca lunga peste, dar a facut imediat bubitze de caldura (sudamina).Deci...numai body.
Seara, dupa baie, o bag intr-un sac de dormit subtzire, dintr-un fel de finet de scutec.
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)