Pufi de ian-feb 2010 (214)-LMA Simon! LMA Marcu !

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Citat:
citat din mesajul lui ayanna_xem

Citat:

Ayanna, mi s-a parut mie sau Zgubi a aparut la poza zilei Sa ne cunoastem?

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Ajut-o pe Eva
http://www.mariaeva.ro/

Salutare...

Nu, nu cred...nici nu stiu exact la ce te referi, dar eu n-am postat nici o poza nicaieri...

Ma bucur ca vestile despre Tudorel buturel sunt bune...sa dea domnul sa fie sanatos si sa nu va mai dea emotii niciodata, iar voi sa fiti optimisti si sa va bucurati cu tot sufletul de el...

Astept cu nerabdare vesti bune si despre Arthur...ma ingrozesc problemele astea care apar asa din senin si tulbura toata linistea si bucuria...
_
Mami de strumfita zgubilitica

In partea dreapta se ruleaza poze din albumele foto DC. As fi jurat ca era Zgubi in poza ei cu rochitza cea frumoasa visinie de la motz. Ma oftic ca n-am dat atunci clic pe ea si am stat sa postez ceva. M-am dus pe picasa si mi s-a parut ca era aceeasi poza. M-am uitat destul la ea caci memoria mea vizuala a semnalat ceva cunoscut, dar n-am citit bine prezentarea. Spunea ceva ca sunt o printesa sau cam asa. Am incercat sa gasesc o cale sa o identific dar n-am reusit si sunt 600 poze.

Povestea unui Dor

Ajut-o pe Eva

Ma pui pe ganduri....
Asta inseamna ca cei de pe DC au acces la albumul nostru de pe Picassa??? ...eu am bifat si privat la album...nu-mi explic altfel decat ca e asemanare cu zgubi, pentru ca eu nu am mai postat nici o foto nicaieri aici pe DC...hm......

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Citat:
...Acum ai inceput si tu? Ca eu ma lupt cu RINA si voi ma torturati.
De laudat, daca vrei te laud in fiecare zi, ca meriti.

Si de ce sa va fie rusine cum vorbiti (si tie si lui Vi4i)? Mie mi se pare haios. Prima data cand am auzit colegii veniti la scoala normala (prin vreo '95-96) mi s-a parut ca l-aud pe Creanga. Eu n-am dat de prea multi din Moldova sa rusifice cuvintele. Am avut colegi si la facultate si la camin si am lucrat si la job-ul trecut cu multi din Moldova (noi ne ocupam si de biroul de acolo).
Nu m-au trimis niciodata la Chisinau, dar si cand se intorceau echipele de acolo, ne umpleam ghiozdanul cu bomboane si ciocolata numai ca la Moldova. Si ca sa nu mai zic de pvestile cu dezmatz culinar. As fi vrut ca macar odata sa ma trimita si pe mine si sa nimeresc asa de 1 si 8 martie.

Povestea unui Dor

Ajut-o pe Eva

eu n-am zis ca mie imi e rusine de cum vorbesc (de regula fara accent), am zis ca mi-e rusine de cum vorbesc unii (cu multe rusisme)... si in privinta "originilor" mele, tocmai eram pe punctul de a fi, in sfarsit, impacata cu ce sunt si de unde vin... si chestia asta (nu o resemnare, ci chiar mandrie, adica antonimul lui "imi e rusine") s-a cristalizat in timp si abia aici in Romania... imi place ca suntem cei mai "colorati" dintre romani... imi place mixul slav din specificul nostru... nu mi-e rusine cu oamenii de acolo - de regula muncitori, constiinciosi, sinceri (aka neprefacuti), directi si foarte ospitalieri (aka dezmatz culinar cu mese incarcate cu farfurii una peste alta cladite piramidal, sarbatorile noastre intotdeauna erau cu mese incarcate, indiferent daca aveam ce pune pe masa in restul timpului)...

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

...si foarte calzi si primitori si familisti...
2 ani de zile la camin am stat in camera cu 9 basarabence, eu fiind singura romanca...am fost impresionata placut...

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myky791 spune:

buna ziua.
danyelana ce faceti mami? asteptam vesti bune azi

tomaca eu ink nam primito, dar am sunat azi postarita ca atunci cand vine sa mio aduca sus ca sigur nu incape in posta. sper sa ajung azi la banca, daca nu luni. nu te superi? te mai anunt. bine ca ati venit cu vesti bune de la dct si nu e nik grav.

cuscra e o scumpa normea asta si o neastamparata. are energie.

am vazuto si pe bobitza in cada cu o multime de mingiute.

am vazut si tortul maiei, chiar asa cum vati indurat sal taiati? ca tare arata bine maia o finutza ca de obicei

edit sa urez sarbatoritii:
la multi ani SIMON SI MARCU!

_
Mihaela mami mandra de baieti cucuieti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

Citat:

Nicole, nu mi-ai zis. Dupa ce ai slabit, ce a mai ramas din tine? ca mie mi-e greu sa-mi dau seama.

Povestea unui Dor

Ajut-o pe Eva

Esti simpatica. Ce-a mai ramas ai vazut la intalnire, ca a fost dupa momentul cu pricina. Oricum, n-am absolut niciun merit sau vreun motiv de lauda, am noroc cu metabolismul. Succes cu RINA, sa functioneze mai bine si mai repede decat ti-ai propus!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandanaG spune:

tomaca ma bucur ca vestile sunt bune, totusi e bine ca mai ceri o parere sa stati linistiti

am vazut poze de pufi

alexandra nazbatioasa , ce frumi studiaza fructele

Maia e frumoasa foc si tortul arata

de pozele de la baly nu mai zic nik, fara cuvinte........ trebuie sa fiti tare mandrii

Iuria m-a topit cu ochisorii ei si cu sepcuta aia e superba

nici nu mai zic ca sunt toti niste scumpi

Dragos Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Citat:

Citat:

Citat:

Citat:

Ayanna, mi s-a parut mie sau Zgubi a aparut la poza zilei Sa ne cunoastem?

Povestea unui Dor

Ajut-o pe Eva

Salutare...

Nu, nu cred...nici nu stiu exact la ce te referi, dar eu n-am postat nici o poza nicaieri...

Ma bucur ca vestile despre Tudorel buturel sunt bune...sa dea domnul sa fie sanatos si sa nu va mai dea emotii niciodata, iar voi sa fiti optimisti si sa va bucurati cu tot sufletul de el...

Astept cu nerabdare vesti bune si despre Arthur...ma ingrozesc problemele astea care apar asa din senin si tulbura toata linistea si bucuria...
_

In partea dreapta se ruleaza poze din albumele foto DC. As fi jurat ca era Zgubi in poza ei cu rochitza cea frumoasa visinie de la motz. Ma oftic ca n-am dat atunci clic pe ea si am stat sa postez ceva. M-am dus pe picasa si mi s-a parut ca era aceeasi poza. M-am uitat destul la ea caci memoria mea vizuala a semnalat ceva cunoscut, dar n-am citit bine prezentarea. Spunea ceva ca sunt o printesa sau cam asa. Am incercat sa gasesc o cale sa o identific dar n-am reusit si sunt 600 poze.

Povestea unui Dor

Ajut-o pe Eva

Ma pui pe ganduri....
Asta inseamna ca cei de pe DC au acces la albumul nostru de pe Picassa??? ...eu am bifat si privat la album...nu-mi explic altfel decat ca e asemanare cu zgubi, pentru ca eu nu am mai postat nici o foto nicaieri aici pe DC...hm......

_

Ayanna am vazut si eu poza de care spune Tomaca,dar e o alta fetita,mie asa mi se pare,avea rochita asemanatoare sau aceeasi,din cate stiu Daria avea si o bluzita pe dedesubt,aceasta fetita nu avea;iar pozele din concurs sunt puse de mamici nu de DC,deci nu are cum sa fie puse asa fara voia noastra(conform regulamentului),sper ca te-ai linistit un pic

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Cuvintele afectuoase pot fi scurte si usor de rostit, insa ecourile lor sunt cu adevarat nesfarsite."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Fetel;e va multumim de comentarii
Noi la 15.30 acum plecam cu mamaie la c-ta la dr sper sa depistam odata ce are si sa nu ne mai agitam atat ca nu se stie ce si cum.Mergem la un centru ORL un dr ia zis ca s-ar putea sa se manifeste asa boala de la urechea interna mergem sa vedem daca asta o fi,in sufletu meu cam sper sa fie asta ca sa stim ce si cum facem tratament si gata.
Dany va asteptam cu vesti buneee.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplicity
Ayanna am vazut si eu poza de care spune Tomaca,dar e o alta fetita,mie asa mi se pare,avea rochita asemanatoare sau aceeasi,din cate stiu Daria avea si o bluzita pe dedesubt,aceasta fetita nu avea;iar pozele din concurs sunt puse de mamici nu de DC,deci nu are cum sa fie puse asa fara voia noastra(conform regulamentului),sper ca te-ai linistit un pic

Motto-ul de azi:
"Cuvintele afectuoase pot fi scurte si usor de rostit, insa ecourile lor sunt cu adevarat nesfarsite."

N-am vrut sa te alarmez. Mie pur si simplu mi s-a parut ca-i ea. Dar detalii cu bluza sau fara, n-am retinut la niciuna.

Povestea unui Dor

Ajut-o pe Eva

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

Citat:
citat din mesajul lui larisel

mp Ce mai fac grachii? Cum merge cu shcoala si cu limba asta (zic eu imposibil de pronuntzat)?

_
din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare

sarumana de intrebare
sunt bine amandoi
cu scoala merge bine,doamna profesoara ne tot laudacik se vede ca lucrez (mult) cu el acasa...deja a inceput sa dea testele la sachunterricht=un fel de geografie+cunoasterea mediului impreuna cu ceilalti si sa obtina punctaj bunsi la deutch...la mate si english e primul...dar avem probleme la muzicase face cu mult mai mult decat in rom...parca s-ar face muzicieni...si al meu stie notele,dar cam atat...acum trebuie sa intelegem cum e cu pauzele,cu timpii si mai stiu eu ce...e suparat ca muzica ii strica punctajulo sa ajung sa-i platesc ore de muzica,cred...
cioara de minecrrrrrrrrrrrrr crrrrrrrrrrrrrrr
pai...daca cel mic nu "face" prea multe(a se citi o lene cat casa scanteii),compenseaza cel mare...is tare multumita de cum se descurca in nemteste

mami de Alex si Radu
Trebuie sa fii o mamica tare mandra,ai copii frumosi si destepti,educati-Bravo mami

Motto-ul de azi:

Mergi la inceput

[quote]citat din mesajul lui haircut

Simply, ne linistesti si pe noi, cele cu bebei necrescuti conform graficelor, cand ne spui ca dr de acolo nu te panicheaza cu greutatea Arianei, multumim! puiul tau arata foarte bine, e o delicata si o scumpica si-i dulce tare cum umbla Succes mult cu raritul meselor de LM si cu bb 2

Sa aveti o zi frumoasa!

mami de fetita finuta
/quote]

Mi-a spus ieri doctorita ca acum nu se mai iau in calcul graficele,fiecare copil e diferit asa ca se urmareste evolutia lui de cand s-a nascut si pana in prezent,nu se mai iau dupa standarde,important e ca sa nu aiba cresteri/scaderi in greutate bruste

Motto-ul de azi:

Mergi la inceput