Pufi de ian-feb 2010 (214)-LMA Simon! LMA Marcu !

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Citat:
citat din mesajul lui nyny

Neatza...

Sorina sar-na' pentru cafea

Larisel pt operatiunea LISTA
Simpli ce face bubitza?
MP tocmai mi s-a aprins un beculet in creier...Wo wohnen Sie?
Dany, Tomaca asteptam vesti bune

Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010)

Multumesc de intrebare ;am fost la medic si nu e nimic,adica e doar un canal(prin care vine lapticul) infundat,m-am speriat degeaba

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Cuvintele afectuoase pot fi scurte si usor de rostit, insa ecourile lor sunt cu adevarat nesfarsite."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Buna dimineata dragelor,

Am fost si noi la doctor si nu stiu ce sa va spun.
Arata foarte bine, nu se aude nimic la plamani.

Totusi pe radiografie se vad acele opacitati mininodulare, care "nu sunt chiar asa multe, sunt cateva" (deci nu sunt chiar asa disemintate), dar sa-l las in pace.
Pot sa apara de la multe chestii (caci "suntem o tara plina de bacterii si am ajuns sa ne imunizam natural, nici nu se mai fac vaccinuri, de ex BCG se face doar odata"). Primul lucru care s-ar face, ar fi un test de tuberculoza ca sa se scoata din calcul. Dar nu se grabeste, ca n-are nici un fel de simptom, n-ar avea de unde sa ia, nu se face asa usor si oricum se manifesta. Deci sa nu ne stresam, ca-i un copil sanatos.
Gafaitul acesta il poate da si faptul ca e mare corpul si el se munceste sa faca diverse. Si sa-i spal fundul nasului cu ser fiziologic sub presiune (mai mi-a spus asta oftalmologa mea cand a facut conjunctivita, dar altii zic ca nu sa nu faca otita ).
Cert e ca eu cred ca are niste muci foarte uscati, ca-i aud cum colcaie dupa baie si mai iese cate unul negru. Dar am o lupta cu el ca sa-i umblu in nas....

Ma bucur ca dupa sperieturile cu aerosilii, a inceput singur prin casa sa arate cum se fac aerosilii cand gaseste cate ceva care ar putea fi dus la gura, Asa ca aseara, cand a vazut aparatul s-a bucurat de mama, mama. Doar ca tine masca la gura si o mai scutura de bucurie si sare solutia din ea . Poate fac mai multa sa fie.

Una peste alta, sa nu ma ingrijorej, sa-l monitorizez, sa-l ascultam peste o luna (fac asta de obicei) si poate peste 3 luni o alta radiografie (nu este nicio problema de raze, fac altii cate 2 pe luna, caci sunt foarte multi copii asa mici foarte bolnavi, n-avem idee).

Nu ma ingrijorez, nu ma ingrijorez, dar de unde a facut el alea? Ca se mai fac la raceli adevarate (nu rosu in gat cum a avut el 2 zile) ceea ce nu este cazul. Asta nu-mi place. Poate or avea multi copii asa ceva, eu facandu-i radiografie si stiu. Caci probabil daca nu-i faceam eram fericita si nu aveam starea asta de gri. Daca nu stii nu exista.

Ar mai fi varianta de deviatie de spet, ceea ce ar putea fi caci s-a nascut cu asimetria faciala si la inceput nasul era in diagonala pe fata, dupa cum a stat el turtit in burta.

Chestiile astea se resorb in cea mai mare parte, dar n-am inteles daca numai sub tratament. Am sa iau radiografia si am sa merg si la altcineva, macar sa-mi explice teoria. Pana una, alta el e bine.

Hai ca iar m-am intins si am scris mesaj lung si o ia pe Ele cu fiori cand il vede.

PS Apropo de Ele, v-ati tot laudat cu tortul ala frumos din poze. Unde-i frate, ca m-am uitat prin toate locurile unde aveam access si n-am vazut nimic. Mi-a plouat in gura 2 zile.

myky, larisel, sorina, MP, haircut, nyny, dandana

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Ajut-o pe Eva
http://www.mariaeva.ro/

Ma bucur ca radiografia a iesit ok,sper sa nu aiba niciodata probleme cu sanatatea

Motto-ul de azi:
"Cuvintele afectuoase pot fi scurte si usor de rostit, insa ecourile lor sunt cu adevarat nesfarsite."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui larisel

LMA MARCU!

LMA SIMON!

Sa creshtetzi sanatoshi si multzumitzi alaturi de familiile voastre! Si mult noroc...

_
din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare

subscriu!!!!!!!!!!!!!!!

Forever in love...with my baby...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

LA MULTI ANI Marcu si Simon! Sa fiti sanatosi si sa aduceti numai bucurii parintilor vostrii!

Multumesc mult fetelor de sfaturile pentru durerea din gat. Ruxita, painea prajita cu usturoi e chiar super eficienta ptr ce am eu. Haircut, multumiri speciale !

In legatura cu intalnirea din weekend, o mai facem? Duminica tot asa in jur de 14-15, in zona Unirii? Mire, Ele, Gmilady? Mai vine cineva?
Daca nu vreti o sa vad cum il trimit eu pe sot sa ia cremele saptamana viitoare si pot sa i le dau si Ratustei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Tomaca, Mire, Myky, DandanaG, multumesc pentru aprecierile la adresa M si a tortului ei Si mie mi-a placut tare mult, desi nu a aratat ca in poza si avea ceva imperfectiuni.......a fost frumos si buuun tare. Fluturasii i-am desprins de pe tort ca nu se taia bine si au mai ramas din ei pe marginea platoului cu tort...cum deschideam frigiderul, cum mai luam cate-o aripioara a fost tare bun si martipanul...am mancat si torturi la care martipanul nu se putea manca(nu era cremos...)

M a fost o papusica....cioara de mine... a avut ceva probleme cu coditele Ioanei, fetita nasilor....dupa cum se vede si-n poze

Tomaca, nasa nu ne e ruda de sange, e fosta mea diriginta din liceu...o super doamna...a stiut sa ne apropie de ea si intre noi, suntem buni prieteni si acum, la ani buni dupa terminarea liceului, desi ne vedem rar, avem atat de multe amintiri dragi incat orice intalnire cu fostii colegi e prilej de bucurie maxima...

Ioana, bafta la dr.

Simply, multumesc de info, tre sa i-o comunic neaparat dr mele de familie luni la vaccin...

Mergi la inceput

Haircut - am vazut si eu pozele, chiar ca o adevarata domnisoara M , iar tortul de vis si mare .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Citat:
citat din mesajul lui nyny

Neatza...

Sorina sar-na' pentru cafea

Larisel pt operatiunea LISTA
Simpli ce face bubitza?
MP tocmai mi s-a aprins un beculet in creier...Wo wohnen Sie?
Dany, Tomaca asteptam vesti bune

Multumesc de intrebare ;am fost la medic si nu e nimic,adica e doar un canal(prin care vine lapticul) infundat,m-am speriat degeaba

Motto-ul de azi:

Bravo ...ma bucur

Mergi la inceput

tomaca - ma bucur pentru vestile bune de azi

danyelana - te asteptam si pe tine in mod special cu vesti bune mai pe seara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Citat:
citat din mesajul lui haircut

M a fost o papusica....cioara de mine... a avut ceva probleme cu coditele Ioanei, fetita nasilor....dupa cum se vede si-n poze

mami de fetita finuta

Da, chiar este o papusica finuta ...si tortul delicios de delicat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

A sosit www.pikitimi.ro/la-plimbare/scaune-auto-si-accesorii/scaun-auto-mille-miglia-ifix-9-36-kg-inglesina.html" target="_blank">scaunul de masina al bobitzei! Pe roshu!

N-a fost bobitza incantata niciodata de vreo jucarie asa cum a fost de scaunul asta!
pur si simplu nu se mai da jos de pe el!

Mergi la inceput