Pufi de ian-feb 2010 (214)-LMA Simon! LMA Marcu !

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Ayanna, mi s-a parut mie sau Zgubi a aparut la poza zilei Sa ne cunoastem?

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Ajut-o pe Eva
http://www.mariaeva.ro/

Salutare...

Nu, nu cred...nici nu stiu exact la ce te referi, dar eu n-am postat nici o poza nicaieri...

Ma bucur ca vestile despre Tudorel buturel sunt bune...sa dea domnul sa fie sanatos si sa nu va mai dea emotii niciodata, iar voi sa fiti optimisti si sa va bucurati cu tot sufletul de el...

Astept cu nerabdare vesti bune si despre Arthur...ma ingrozesc problemele astea care apar asa din senin si tulbura toata linistea si bucuria...
_
Mami de strumfita zgubilitica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

tomaca, ma bucur ca nu-i nimic grav si ca esti mai linistita.

MP , foarte tare fii-tu, se adapteaza super bine, cred ca poti sa iei notite de la el. Tie cum iti e? Cat despre Alex, eu sincer nu vad care-i graba, o sa le faca pe toate foarte bine!

sorina, aoleu, si voi? Sper sa se rezolve problema in timp, sa nu aveti nevoie de interventie...

Fetelor, catalutza vinde un voucher de epilare definitiva IPL pentru axila sau linie bikini (6 sedinte=130 roni) la Michella, in zona Unirii, langa fostul magazin Junior. Nu-l poate folosi pentru ca alapteaza, daca sunteti interesate, dati-mi va rog PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Citat:

Ioana - ai curaj sa o lasi pe Uca asa. Dar ea e mai fasneata. Noi suntem umbra lui Tudor. Si el nici nu prea are mobila pe care sa se catere. Are insa o scara pe care a urcat-o toata aseara cand 4*4 cand in picioare, dupa care fuga prin camerele de sus. Prima excursie.

Haircut- Vazut tort de Maia. WOW ce frumos e ! Ati avut inima sa-l taiati? Seamana cu ea, i se potriveste. Nasa e ruda cu Maia? Seamana.

Lorex - diseara vars si eu bile in cada lui Tudor, ca are asa un stres de la o vreme de cada. Sper sa uite repede.

Povestea unui Dor

Ajut-o pe Eva

merg si eu pe la baie,bucatarie nu am ce face vin o vad si prind si eu rpd momentul,daca o las mereu in patut urlaa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Tomaca, ma bucur ca e de bine. Si pt linistea ta mai cere explicatii si altui medic.
Imi place noua coafura dar nu m-am obisnuit inca cu ea
deocamdata te confund

Astept vesti si de la Dany..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

LA MULTI ANI, SIMON!

Ce mai faceti?

LA MULTI ANI , MARCU!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nik0le

sorina, aoleu, si voi? Sper sa se rezolve problema in timp, sa nu aveti nevoie de interventie...

Nikole....si noi speram asta.
am toate trei fetele frumoase!

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Tomaca, ma bucur ca e de bine. Si pt linistea ta mai cere explicatii si altui medic.
Imi place noua coafura dar nu m-am obisnuit inca cu ea
deocamdata te confund

Astept vesti si de la Dany..

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

Sa stii ca m-am gandit. Dar sunt in incercari.

Povestea unui Dor

Ajut-o pe Eva

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ayanna_xem

Citat:

Ayanna, mi s-a parut mie sau Zgubi a aparut la poza zilei Sa ne cunoastem?

Povestea unui Dor

Ajut-o pe Eva

Salutare...

Nu, nu cred...nici nu stiu exact la ce te referi, dar eu n-am postat nici o poza nicaieri...

Ma bucur ca vestile despre Tudorel buturel sunt bune...sa dea domnul sa fie sanatos si sa nu va mai dea emotii niciodata, iar voi sa fiti optimisti si sa va bucurati cu tot sufletul de el...

Astept cu nerabdare vesti bune si despre Arthur...ma ingrozesc problemele astea care apar asa din senin si tulbura toata linistea si bucuria...
_
Mami de strumfita zgubilitica

In partea dreapta se ruleaza poze din albumele foto DC. As fi jurat ca era Zgubi in poza ei cu rochitza cea frumoasa visinie de la motz. Ma oftic ca n-am dat atunci clic pe ea si am stat sa postez ceva. M-am dus pe picasa si mi s-a parut ca era aceeasi poza. M-am uitat destul la ea caci memoria mea vizuala a semnalat ceva cunoscut, dar n-am citit bine prezentarea. Spunea ceva ca sunt o printesa sau cam asa. Am incercat sa gasesc o cale sa o identific dar n-am reusit si sunt 600 poze.

Povestea unui Dor

Ajut-o pe Eva

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nik0le

tomaca, ma bucur ca nu-i nimic grav si ca esti mai linistita.

MP , foarte tare fii-tu, se adapteaza super bine, cred ca poti sa iei notite de la el. Tie cum iti e? Cat despre Alex, eu sincer nu vad care-i graba, o sa le faca pe toate foarte bine!

Fetelor, catalutza vinde un voucher de epilare definitiva IPL pentru axila sau linie bikini (6 sedinte=130 roni) la Michella, in zona Unirii, langa fostul magazin Junior. Nu-l poate folosi pentru ca alapteaza, daca sunteti interesate, dati-mi va rog PM.

de Isabela si Irina (februarie 2010)

Nicole, nu mi-ai zis. Dupa ce ai slabit, ce a mai ramas din tine? ca mie mi-e greu sa-mi dau seama.

Povestea unui Dor

Ajut-o pe Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
...Acum ai inceput si tu? Ca eu ma lupt cu RINA si voi ma torturati.
De laudat, daca vrei te laud in fiecare zi, ca meriti.

Si de ce sa va fie rusine cum vorbiti (si tie si lui Vi4i)? Mie mi se pare haios. Prima data cand am auzit colegii veniti la scoala normala (prin vreo '95-96) mi s-a parut ca l-aud pe Creanga. Eu n-am dat de prea multi din Moldova sa rusifice cuvintele. Am avut colegi si la facultate si la camin si am lucrat si la job-ul trecut cu multi din Moldova (noi ne ocupam si de biroul de acolo).
Nu m-au trimis niciodata la Chisinau, dar si cand se intorceau echipele de acolo, ne umpleam ghiozdanul cu bomboane si ciocolata numai ca la Moldova. Si ca sa nu mai zic de pvestile cu dezmatz culinar. As fi vrut ca macar odata sa ma trimita si pe mine si sa nimeresc asa de 1 si 8 martie.

Povestea unui Dor

Ajut-o pe Eva

eu n-am zis ca mie imi e rusine de cum vorbesc (de regula fara accent), am zis ca mi-e rusine de cum vorbesc unii (cu multe rusisme)... si in privinta "originilor" mele, tocmai eram pe punctul de a fi, in sfarsit, impacata cu ce sunt si de unde vin... si chestia asta (nu o resemnare, ci chiar mandrie, adica antonimul lui "imi e rusine") s-a cristalizat in timp si abia aici in Romania... imi place ca suntem cei mai "colorati" dintre romani... imi place mixul slav din specificul nostru... nu mi-e rusine cu oamenii de acolo - de regula muncitori, constiinciosi, sinceri (aka neprefacuti), directi si foarte ospitalieri (aka dezmatz culinar cu mese incarcate cu farfurii una peste alta cladite piramidal, sarbatorile noastre intotdeauna erau cu mese incarcate, indiferent daca aveam ce pune pe masa in restul timpului)...

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput