Pufi de ian-feb 2010 (214)-LMA Simon! LMA Marcu !

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

pe vi4i penru cinstea greceasca cu iz moldovenescbuuun

http://www.youtube.com/watch?v=STlLJxLUHOg pentru cele mai bune mamici de pufuleti

alaturi de un ceai e tei.....poate dorm si puii mai bine si lasa mamicile sa se odihneasca

eu nu am sdftui legate de intarcare....doar lacrimi innodate in gat si stranse bine acolo....imi e asa dor de el la san cum adormea odata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

cris.d, il si vad pe al tau chinuindu-se sa te desfunde... Stiu ca nu-i de ras, dar privind in urma si stiind ca esti ok acum (cel putin din punctul asta de vedere), imi permit sa zambesc nitel la imaginea asta. Jos palaria oricum, al meu m-a refuzat categoric cand se instala lactatia si mi se betonasera sanii, am zis ca fac depresie juma de ora sub dus masandu-i sa dau drumul la lapte, ca nu curgea nimic nimicut. Ma si vedeam dand in mastita si pierzand laptele... Vrei reteta pentru un slabit rapid 3 kg de sarbatori? Pai e simplu: ia una bucata ruda f apropiata si fa-o sa te lase balta cand ai nevoie mai tare de ajutor (si nu pt pregatirile de rigoare, ci pt lucruri mai importante si mai grave de atat) si pe urma asimileaza conceptul ca ruda cu pricina, de la care aveai ceva pretentii, ca de, e f apropiata, e capabila de asa ceva. La mine chestia asta a echivalat cu o minidepresie, dar am scapat de kg alea care pana atunci statusera lipite cu superglue. Sincer, preferam sa tin regim. Esti tare cum observi tu mereu "finetzuri" d-astea, te pricepi super bine la citit printre randuri.

simply, imi pare rau ca te confrunti cu asa ceva, incearca sa dezinfectezi bine zona, poti incerca ceai de galbenele cu bicarbonat de sodiu (de la farmacie) sau violet de gentiana, dar mare grija ca asta arde. Sau poate merge cu rivanol, cum te-a sfatuit cris. Sanatate multa, sa-ti treaca repede, stiu cat de urate sunt durerile de san...

alexutzzza, mersi de pontul cu cerealele de la milupa, mai ales ca mi-ai spus si cum se fac. Cand ai zis ca-s bucati ca pt adulti o bagasem pe maneca pt ca nici Irina nu mesteca. Asa, blenduite, precis o sa le accepte. Io ramasesem fixata pe 7-korn de la nr 1, i-am dat la greu, astea de care zici tu precis sunt un sortiment nou aparut.

MP, sa va fie de bine vaccinul si sa n-aveti reactii! Bine ca ai fost pe faza cu mmr-ul ala...

Noapte buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Imi amintesc acum morfologica de trimestrul 2 (prima ... ca eu am facut 2)... si ecografista (nu si ginecoloaga) zicea cu voce tare tot ce urmarea... shtiu ca numara camarutzele inimii (atatea auricule si atatea ventricule), apoi zicea de aorta ca pleaca de nu shtiu unde si ajunge nu shtiu unde, pe stanga sau pe dreapta... numara degete si tot asha... Si eu ma tot gandeam sa fac nishte investigatzii de rutina la gemanutze... deocamdata le-am facut screening serologic si imunologic la an... Offf...

Nu ma pot gandi la nimic altceva...

dany Sa shtii ca suntem aici... si la bine si la greu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

eu cred ca nu am zis La multi ani Dionisios!

ALEXUTZZA ai primit PM?

Daaaaaa, satur-mana m-a ajutat enorm. Scuze ca nu am raspuns tot pe PM, ma gandeam sa te sun dar nu mi-a iesit . Merci mult de sfaturi si recomandari.

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Simpli offf eu chiar nu stiu ce sa-ti zic in legatura cu punctuletul acela alb... banuiesc si eu ca ar trebui dezinfectat cum spunea si Cris.D...poate trece pana dimineata.
In legatura cu intarcatul...eu zic sa o iei usor. Din cate am inteles...acum mananca doar LM. Alt fel de lapte nu i-ai dat deloc? Asta este primul pas cand incepi intarcarea... obisnuirea cu LP sau LV si rarirea meselor de LM. Asta oricum se face treptat...
Eu cand citesc prea multe chestii pe internet despre un anumit subiect...mai rau ma dau peste cap. Incearca sa faci cum simti tu ca este mai bine. Incet incet vei reusi...
aaa si era sa uit... vad cat de mult iti doresti sa mai ai un bb. Doamne ajuta sa vina repede...

Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010)

Mergi la inceput

tomaca Voi atzi fost la dr? Ashteptam veshtile bune... intai de la voi si maine de la dany.

ruxita Chiar ca frigutz la voi... si eu cred ca geamuri+izolatzie exterioara ar rezolva in mare parte problema. Caloriferele de fonta (noi) sunt cele mai bune pt sistemul centralizat... daca e asha de frig cu sigurantza nu avetzi centrala proprie, nu? Reshoul sau aragazul nici eu nu le recomand, dar un calorifer electric cred ca e cel mai ok, mai ieftin decat ac, mentzine caldura mai mult timp fatza de o aeroterma, nici nu costa o avere (noi am luat unul de 9 elementzi cu 130 roni)... zic si eu???

cris.d Ce tare e nikole ca te-a filat cu "cititul printre randuri"... eu mai degraba ash spune ca esti cea mai tare sintetizatoare subtila dintre noi...
In alta ordine de idei, ieshitul afara la noi e cu urlat cand vrem sa revenim acasa (dupa juma de ora de plimbat pe jos+cazut de n ori+balit si inghezat balele samd)... asta dupa ce ca stau cumintzele si la imbracat cand le amenintz ca le las acasa daca fac scandal ... Sunt curioasa daca la vara mai calc pe acasa? Si noi eram tot genul Emei cu urlete solo dar de regula in tandem prin carutz afara... cred ca "umblatul" e secretul...

haircut Noua alergoloaga ne recomandase galbenushul la 1.5 ani (binentzeles ca nu am respectat si am dat la 7-8 luni) iar albushul la 3 ani (am dat la an). Noi nu am avut probleme, dar daca Maia e predispusa la alergii alimentare, mai bine nu te grabeshti... Mai bine nu manaca 3 ani decat sa rishti sa nu manance niciodata... Pe ideea asta alergoloaga ne tot recomanda inceperea diversificarii dupa 8-9 luni...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Citat:
citat din mesajul lui bubu_bu

pe vi4i penru cinstea greceasca cu iz moldovenescbuuun

http://www.youtube.com/watch?v=STlLJxLUHOg pentru cele mai bune mamici de pufuleti

alaturi de un ceai e tei.....poate dorm si puii mai bine si lasa mamicile sa se odihneasca

eu nu am sdftui legate de intarcare....doar lacrimi innodate in gat si stranse bine acolo....imi e asa dor de el la san cum adormea odata

Raulica
Multumim frumos

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Cuvintele afectuoase pot fi scurte si usor de rostit, insa ecourile lor sunt cu adevarat nesfarsite."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Nikole,Nyny ,am dezinfectat,oricum s-a spart cand am incercat sa scot lm,curge numai laptic,nu ii voi da cu acel san pana nu vad ca e ok(deja fac teoria lui si nu e un subiect placut )

MP,Sorina,Ioana

Dany va tinem pumnii

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Cuvintele afectuoase pot fi scurte si usor de rostit, insa ecourile lor sunt cu adevarat nesfarsite."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

si noi pe aici....

asta mic doarme...sunt curioasa daca repeta figura (de a dormi toata noaptea).....

simply, incearca sa o obisnuiesti cu biberonul, incet-incet, da-i-l sa-l studieze, sa-l rontzaie.....apoi sa incerci cu putin LP sau LV.....si daca zici ca adoarme in brate la sot, de ce nu faceti treaba asta mai des? ca sa vada ca se poate si altfel. succes!

astept cu infrigurare vesti de la dany.............m-a pus rau pe ganduri.....stefan are un suflu si inca nu am fost la cardio cu el sa lamurim problema....

_
mama lui Stefan, pui scump

Mergi la inceput

alexia Am citit in mai multe locuri (reviste, net) ca dezghetzatul carnii cel mai "sanatos" este cel mai "natural" (in frigider - dar trebuie cam o noapte si depinde si de cantitate ) sau cel mai "rapid" (la microunde) si in nici un caz la temperatura camerei sau in apa (cum dealtfel faceam si io inainte).

simplicity Deci pana acum Ariana e miss "slabutza" de 1 an? Nataly v-a luat cu 7,53 kg si 69 cm ale ei... Succes la dez-"alaptare" si mai ales la bb2... ce atzi vrea sa fie, o surioara sau un fratzior pt Ariana... sau poate gemeni ...

alexutzzza si myky Atzi incercat cereale straciatella de la Milupa (de la 10 luni)? Sau suntetzi anti-cioco? Merg doar cu apa... Myky, cu bucatzele "acceptabile" gemanutzele (tot dn gashka exclu-pasacioasa) au primit cateodata Milupa crocante cu fructe, dar tot din genul care se fac cu apa.

lorex Am un nepotzel de 7 ani care si acum "trage" ca e singurul la after-school (dupa ce a fost singurul la gradinitza) care nu doarme la pranz... se pare ca nu e chiar ok, mai bine insishti cu tertipuri diverse sa nu devina obishnuintza nedormitul... asha accidental, o zi-doua, nu-i bai. Si gemanutzele au trecut la un singur somn (11-14 maxim, dar de regula in intervalul asta cam 1.5-2 ore), iar seara sunt maraite din cauza oboselii... eu lucrez sa le mut somnul un pic mai tarziu, pe la 13-14.

Mergi la inceput