Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(10)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns abramburica2 spune:

Neata si de la noi!Off ce zi grea am avut ieri!Bebe super agitat cu aceeasi problema mancatul!Oare ce ne rezerva ziua de azi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Eu botez duminica un baietel si i-am cump niste hainute superbe de la magazinul Anne Bebe din Cocor et 5
Uite si linkul

http://www.artconfex.ro/

Citat:
citat din mesajul lui geniusamb

de unde luati costumasele ursuletilor sau ursuletelor pt botez?

stiu e cam off topic dar nu stiu de unde.. incerc in week end prin malluri ca alta varianta nu vad

Ana, mami fericita de Matei (1.11.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

Sugubina,Elfica,Haidy,Anymona va multumesc mult!
Rezolvat problema cu guguloiul din san,am salvat si eu textul cu masajul sanului.Sunt pe fuga,trebuie sa gatesc ceva,sa-i dau sa manance Sandrei si sa zbor la servici.Azi am de la ora 14.
In we mergem la tara sa mai scot fetita la aer curat(e zona de deal-munte).
We placut tuturor,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Legat de regurgitat ne-a spus si noua pediatra ca va trece de la sine cand ii vom da si hrana semisolida, cand incepem diversificarea. Abia astept ca m-am saturat de carpe pe care sa le am mereu in jurul ei si de schimbat de nu stiu cate ori pe zi!

Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Si acum o intrebare intrebatoare: cum am zis eu duminica botez si de ieri mi-a venit CM-ul sau sper ca asta sa fie si sa nu fie tot asa o sangerare trecatoare cum am mai avut acum vreo 2 sapt. Eu ce fac acum? Cum intru in biserica asa? Cum botez eu copilul?

Poate e pe faza Bebelu sau alte fete cunoscatoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

'neatza!
ana_o multa putere si sanatate tatului!
mistic bafta la examene
andreea insanatosire cat maki rapida Ilincutzei

noua ni s-a inrosit funduletzul si o pata rosie supureaza. chiar nu inteleg cum s-a facut ca il schimb de scutec la cel mult 3 ore sau imediat ce face kk :(. de ieri decand au aparut il tin la "bai de aer" si il spal dupa fiecare kk.sper sa-i treaca repede.

mami de Robert Petru

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

pun mai jos linkurile pt haine de botez care le-au postat fetele . chiar dc eu mi-am botezat baiatul am salvat linkurile ca sa le am cand o sa botez finutzii

http://www. bebecurier.ro/colectia-aquaria-baietei
http://www. e-accesorii.ro/botez/80-baietei-vara

mami de Robert Petru

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore76 spune:

buna ziua mamici si ursuleti
am revenit si noi dupa o lunga absenta
noi am fost internate 10 zile in spital cu bronsiolita si abia ne-am revenit. am fost stresata rau, am crezut ca o sa clachez, dar multumesc lu' d-zeu ca suntem bine
ana_o, doura, va si ms pt gandurile bune

ana_o, dr cardiolog TATU ALEXANDRINA de la medlife grivita

desi cu intarziere, vreau sa urez si eu la multi ani si multe lunite tuturor mamicilor si ursuletilor care si-au serbat ziua de nastere. sa dea d-zeu sa fie toti bebelusii sanatosi

beatrice, scze ca nu am putut sa-ti raspund la intrebarea despre dr pelinescu. iti zic acum ca din ce stiu eu (de la patroana clinicii medlife)este cel mai BUN DR GINECOLOG

andreeacc, si pe noi tot dr fugarevici ne-a urmarit cand am fost internate, este o dr f draguta si seful sectie, dr craiul este ffff bun

mor de ciuda ca am citit tot dar nu mi-am notat nimic si acum nu mai stiu cui vroiam sa-i raspund. revin pe parcurs ce imi aduc aminte

Lore, fericita mamica de printese Amber Yanna & Sarah Marie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Beatrice75: Si ce varianta ar fi fost pt tine sa curete aderentele ramase si sa inlature cauza sangerarilor postoperatorii? Tratament? Acum ce ti-a dat sa faci? Mai ai sangerari?

La partea cealalta cum mai e situatia dupa ce ti-a legat hemoroidul? Mai ai sau s-au rezolvat toate problemele? Am si eu niste excrescente micute iar dr. H la control mi-a dat o crema (Proctoglivenol parca se numeste) cu care sa ma ung de doua ori pe zi si fac asta de vreo luna, cred, dar parca nu vad rezultate. Oare trebuie sa mai astept? Ce e drept, tubul e mare, pot sa ma dau cu el un an linistita... Sau cele care ati mai avut probleme si le-ati tratat cu creme, in cat timp au disparut? Banuiesc ca trebuie sa am rabdare...

Si daca tot vorbim de asta, mi-am adus aminte de Gabriela si de baile ei de sezut, cum a ramas ea blocata :) Ce mai faci, Gabriela, ne mai citesti? Ce mai face bebele? Toate bune? Nu ti-e dor de noi?

Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Fetelor, intrebare. Am o prietena insarcinata in 13s. Ea a pierdut Anul trecut osarcina in s9, si acum cauta un dr f bun sa o urmareasca. Cine ii recomandati?

Lore, ma bucur tare mult ca sunteti ok, si tu si fetele!!

Mergi la inceput